Жените без корекции

• 18 377
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм виждала майсторски направени устни с lip filler, не в България! Придава се лек обем и стоят супер естествено. Въпреки това посмъртно не бих сложила там, едно, че си харесвам обема, друго, че винаги, винаги, винаги филърът мигрира нагоре и надолу и с времето се получава да не казвам какъв ефект, не искам да обидя някого.

След моя опит с Theoxane се разрових по темата и открих изследвания на лекари в Австралия, които доказват с магнитен резонанс, че филърът всъщност не се разгражда напълно, а само се разнася и мигрира из лицето. Neutral Face

# 76
  • Пловдив
Не знам дали си давате сметка колко очевидно неправдоподобно е да си мислим, че сме уникални, и понеже някой българин в чужбина ви се набил в очи, да правите извод, че "българката си личи", игнорирайки всички други като нея, които не са българки, и всички българки, които не са като нея. Но то у нас винаги се почва с "българинът", когато говорещият се възмущава от нещо, даже е често срещано от сто случайно събрани българи 99 да се възмущават от това нещо и да сочат стотния с пръст като "българинът", така че и аз не се учудвам.

# 77
Някои чакаме на гейт за полета до София все пак... Blush

# 78
Магдена,такива китосани, с ужасно обемни корекции съм виждала само българки и рускини. За съжаление сме уникални с нулевата си естетика. Съжалявам,но е така.

# 79
Не е вярно това, че българките се разпознавали в чужбина. Мен там все ме питат французойка ли съм или испанка. Joy
Никой не мож позна! Joy

# 80
Не съм видяла на живо устни, които да не  личат. На снимка може, защото снимките имат автоматична корекция, освен че и масово се манипулират снимки, но истинските устни винаги имат леки "бръчици", дори и в млада възраст, не стоят толкова гладко и неестествено, а пък фалшивите често имат и някакви топчета при недобро поставяне може би, понякога изглежда все едно херпес ще им излиза на наболите се

# 81
Наистина е грехота, дето млади момичета се обезобразяват. Ако на 25 или 27 почнеш с корекциите, какво се случва на 50...?

# 82
Вече 10-годишните си искали подарък някакви скъпи кремове срещу бръчки, защото са попили от тик-ток рекламите, че грижата за кожата се започва рано. Боцкането е следващият естествен етап на развитие, даже някакви го препоръчват в ранните 20, за да ти замръзнело лицето на толкова. Фантазии, че на 50 ще имаш лицето на 20-годишна, защото междувременно си го мумифицирал.

# 83
Някои чакаме на гейт за полета до София все пак... Blush

Е, аз веднъж пътувам с една, на съседни седалки бяхме, за мен си беше чиста българка, пътуваме за България и тя през цялото време ми говори на английски. Не ме е разпознала явно като чиста българка, ама и аз не посмях да ѝ отговарям на български, след като ми говори на английски. На излизане вече се заговорих на български с близки, та се оказа и тя наблизо, и ме разконспирира.

# 84
Дъщеря ми казва, че винаги говори на английски, защото ако я надушат, че е българка почвали да я налазват за разни услуги или най-малкото да досаждат. И на мен ми се е случвало - веднъж в самолета пътувахме дали с фенове, дали с част от антуража на някаква чалгарка с концерт в Лондон. Та искаха да им купим с карта някакви неща, а да ни дадат кеш, непрекъснато тичаха из самолета, още нещо там искаха...

# 85
Българиките в чужбина си личели, и то не с добро? Какво трябва да означава това? Като излезете с такива анти- български високопарни лафове ме убивате направо. Гордея се, че съм източноевропейка и българка. Между другото, тук ме мислят за рускиня обикновено. Не знам защо. Директо ме заговарят на руски. По темата: нали все пак не говорим само за млади момичета? С годините нещата стоят по друг начин. Целият тон на темата май е леко агресивен против корекциите, което на мен ми е необяснимо.

# 86
"Между другото, тук ме мислят за рускиня обикновено. Не знам защо."

Защото българките и рускините се разпознават, това точно говорим. Blush

# 87
Ама аз казах, че няма една хомогенна група "българката", има поне два главни подвида. И само ЕДНИТЕ си личат, другите не. Нашето семейство редовно бива заговаряно на английски по ски курортите ни, даже в Германия една немкиня помоли половинката да и наглежда бебето, докато влезе в магазина. Както се шегуваше той после - ако е знаела на какъв тъмен балкански субект си подарява детето... Ама явно не се  е познавало Simple Smile

# 88
На мен ми се е случвало неведнъж, дваж на летището да ме заговорят хора, с които сме пътували в самолета от България, но на английски. Не знаят как да си купят билети за влака. Обръщала съм на български, защото разпознавам акцента, и съм им помагала.

# 89
  • Пловдив
Същата подгрупа я има и сред други народи, няма как "българинът" да е уникален. Сега, обичайно като група ще се различава антропологически от латиноамериканец или руснак от същата прослойка, но не и от румънец или сърбин (а, да, то пък румънците и сърбите не са дефектни като нас).

Общи условия

Активация на акаунт