Жените без корекции

• 18 313
  • 518
  •   1
Отговори
# 450
Обичам да ходя на фризьор и козметик, доставя ми голямо удоволствие. Не знам защо хората се лишават от това.
И аз. И педикюр. Даже това си само подарявам за рд. Фейшъл, педикюр и фризьор.
Маникюр нямам и сама се грижа за ръцете си, обаче съм правила парафинова маска. Ами супер беше.

Нямам проблемна кожа, но възрастта не прощава. Правят ми дълбока маска с колаген, след почистването.

Докато стоя с маската ми масажира краката, ръцете и главата.

# 451
  • Между гори и планини
Аз имам по- интересни занимания от това да вися да ми правят маникюр или педикюр.
Единственият ми лукс е масаж на цялото тяло. Но пък си купих седалка която добре ме масажира, или хващам я мъжът ми, я някой син за целта 😊
Пред два часа в салон предпочитам разходка в гората, всеки ден си подарявам от това удоволствие за два часа.

# 452
Аз имам по- интересни занимания от това да вися да ми правят маникюр или педикюр.
Единственият ми лукс е масаж на цялото тяло. Но пък си купих седалка която добре ме масажира, или хващам я мъжът ми, я някой син за целта 😊
Пред два часа в салон предпочитам разходка в гората, всеки ден си подарявам от това удоволствие за два часа.
Аз работя и това време ми е за ментално разтоварване. Само по време на педикюра разговарям с околните, но козметика е тиха музика, приятен аромат и пълна релаксация.

# 453
  • По света и у нас
Бих казала че и мен малко ме натоварват тези разговори с козметички и педикюристи - всички се чудят как да ти продадат някакви допълнителни услуги - ай сиктир. А най мразя да ида на масаж и масажистката да дърдори и да ми разправя за живота си….. жена дошла съм да релаксирам, стига си ме разпитвала с какво се занимавам и за сина ти и за тва и онова….наистина мога да те забавлявам, но съм си платила за релакс.
Искам просто релакс,  пък нека съм темерут.

# 454
Бих казала че и мен малко ме натоварват тези разговори с козметички и педикюристи - всички се чудят как да ти продадат някакви допълнителни услуги - ай сиктир. А най мразя да ида на масаж и масажистката да дърдори и да ми разправя за живота си….. жена дошла съм да релаксирам, стига си ме разпитвала с какво се занимавам и за сина ти и за тва и онова….наистина мога да те забавлявам, но съм си платила за релакс.
А, аз говоря с другите клиенти. Само по време на педикюра. Обикновено ходя с дъщеря си, та си говорим с нея.

# 455
На кофти масажистка си попаднала.
Ако не е лечебен масаж, то трябва  да е задължително със съответната атмосфера, включваща лека музика, масла, аромати,  светлина, неприказваща масажистка...

# 456
Масаж и спа ми влиза в графата релакс ( това от глезотийките), но темата е друга.
Корекциите подобряват качеството на живот при много медицински проблеми. Нямам против и хубаво че ги има.
Не ми харесва това вторачване във външния вид, ширналата се суета, която налага безразборното използване на "корекции" от все по-млади и млади момичета
 Някак си стана масово хората да не се харесват и все да искат да се коригират. И това се възприема за нормално, че и за признак на  финансова състоятелност.

# 457

Да се боцкаш, режеш и да си имплантираш какво ли не, само за да си в тренда, и щото "и другите така правят", за мен е не само безсмислено, но и глупост. Пак лично мое мнение.

Защо мислиш, че го правят за тренда, а не защото имат нужда. За мен пък е глупост да не се възползва човек от нещо, което ще го направи щастлив. Добре поставеният ботокс е чудесна процедура и носи само добро настроение.

# 458
А добре поставените цици, които трябва да се сменят след 10 години към кои спадат?

# 459
  • Melmak
А добре поставените цици, които трябва да се сменят след 10 години към кои спадат?

Тооо до не много отдавна се смяташе, че са вечни…

# 460
Алекс, защо и е на една млада жена м/у 25 и 35 години да слага ботокс. Кожата е стегната и еластична , бръчки  няма, има и подкожна мазнина.....защо да блокира мимически мускули? Какво ще донесе това?
Аз наистина не разбирам.

# 461

Да се боцкаш, режеш и да си имплантираш какво ли не, само за да си в тренда, и щото "и другите така правят", за мен е не само безсмислено, но и глупост. Пак лично мое мнение.

Защо мислиш, че го правят за тренда, а не защото имат нужда. За мен пък е глупост да не се възползва човек от нещо, което ще го направи щастлив. Добре поставеният ботокс е чудесна процедура и носи само добро настроение.

А ти защо изряза тая част от мнението ми само? Я виж по-нагоре какво съм писала.

# 462
Винаги са държали дамите на външния си вид. Сега имат просто повече възможности.

# 463
Алекс, защо и е на една млада жена м/у 25 и 35 години да слага ботокс. Кожата е стегната и еластична , бръчки  няма, има и подкожна мазнина.....защо да блокира мимически мускули? Какво ще донесе това?
Аз наистина не разбирам.

Защото има хора с много силна мимика, които още около 30 имат врязани бръчки. А когато бръчката е дълбока и се вижда дори в спокойно състояние е късно за ботокс. Евентуално би омекотил, но бръчката вече е факт и няма много опции.

# 464
На мен ми е чудно какво прави  тая жена, която на 25 започва с ботокс, на възраст над 55?
Ляга под ножа. Или има друго решение?

Общи условия

Активация на акаунт