Жените без корекции

• 18 303
  • 518
  •   1
Отговори
# 465
Алекс, защо и е на една млада жена м/у 25 и 35 години да слага ботокс. Кожата е стегната и еластична , бръчки  няма, има и подкожна мазнина.....защо да блокира мимически мускули? Какво ще донесе това?
Аз наистина не разбирам.
Ще донесе атрофия на мускулите, ако се прави дълго и на 45 ще прилича на баба си.

# 466
На мен ми е чудно какво прави  тая жена, която на 25 започва с ботокс, на възраст над 55?
Ляга под ножа. Или има друго решение?

Всъщност продължава да слага ботокс. Има и други процедури, които могат да се правят, за да се поставя ботокс по-рядко, например. И пак зависи от конкретната кожа, структура на лицето и много други неща.
А ако иска може и лифтинг да си направи, защо не?

# 467
Водя се от логиката, че би трябвало ботокса да и помогне да няма бръчки на 55, защото са и блокирани мимическите мускули. Ама лошото е че човек се улисва и никога не остава само с едно
 После идват филърите и така все уж за радост....

# 468
Водя се от логиката, че би трябвало ботокса да и помогне да няма бръчки на 55, защото са и блокирани мимическите мускули. Ама лошото е че човек се улисва и никога не остава само с едно
 После идват филърите и така все уж за радост....

За жалост, подвластни сме на гравитацията всички. Рано или късно всичко увисва.

# 469
Това вече всеки сам си преценява. Имаме много коректни лекари, които отказват процедури, които смятат за излишни. И ако човек е способен да чуе какво му казват, няма да се обезобрази.

# 470
Мисля, че всичките тези залитания по разни процедури и корекции са донякъде следствие от консуматорската нагласа на обществото ни.

Например, ако си купи еди кой козметичен продукт или се направи еди си коя козметична процедура, ще изглежда по-млада и хубава.

В същото време пазарът постоянно се залива с нови и нови продукти, обещаващи не знам си какви подобрения и оправящи често щетите, нанесени от предишните.

А жените масово се съревновават по красота с разни ИИ генерирани красавици.

# 471
Всъщност, благодарение на всички тези новости в козметиката, както и козметичните процедури, кожата ми е здрава и почти безпроблемна, за разлика от преди, когато имаше само един гаден лосион Лада и крем Здраве. Та много зависи от личния опит, бих казала.

# 472
  • Между гори и планини
Едно време майка ми купуваше кремове правени в аптеката, нощен и дневен, малки бурканчета и ги държеше в хладилника. Тя има много чувствителна и според нея суха кожа.
Аз сега използвам крем Здраве през зимата - с кокосово масло и др. Много бюджетен и много ми пасва на кожата. А съм пробвала преди много скъпи, на които ефекта е спорен, но се плаща за име и бранд.

# 473
Всъщност, благодарение на всички тези новости в козметиката, както и козметичните процедури, кожата ми е здрава и почти безпроблемна, за разлика от преди, когато имаше само един гаден лосион Лада и крем Здраве. Та много зависи от личния опит, бих казала.

Въобще не си спомням такъв лосион Лада. През 1998-1999 г. със сигурност имаше някакво разнообразие от продукти, макар и не колкото сега. През 1999 г. дерматолог ми изписа лосион Зинерит и Скинорен за акнето, много ефективно се оказа при мен, а и без рецепта и по магазините продаваха разни лосиони Акне аут и подобни, измивни гелове имаше и пр. Пак си беше достатъчен изборът да не успея да пробвам всичко на пазара.

# 474
И преди, зависеше си от човека.
Имахме двама билкари във Варна- от много  малка си спомням, и майка ми, и баба ми , ги посещаваха за всякакви мазила, включително  за лице и тяло.

# 475

Въобще не си спомням такъв лосион Лада.

Не си спомняш, защото си млада.

# 476
Малка съм била, но помня, че имаше разни кремове. Невен в оранжева кутия, едни други в жълта и белезникава кутия, на които не им помня имената. Понякога и Нивеа, или Понс, или други вносни. Крем Здраве тогава беше само един вид, с цинков оксид - за рани, подсичане и т.н. Не е бил за мазане на лице с цел подхранване на кожата.

# 477
  • Варна
Нивеята крем беше на голяма почит някога. Майка ми купуваше от полякините.
В детскоградинска възраст съм била, като събрах другарчета и си правехме човки на носа от крем нивея. Не помня защо не изядох някой шамар тогава, мама като разбра. Това е нейният крем и до днес.
По-късно същият крем ме спаси от стрии по време на бременността.
Почти винаги имам и от него, сега.

# 478
Малка съм била, но помня, че имаше разни кремове. Невен в оранжева кутия, едни други в жълта и белезникава кутия, на които не им помня имената. Понякога и Нивеа, или Понс, или други вносни. Крем Здраве тогава беше само един вид, с цинков оксид - за рани, подсичане и т.н. Не е бил за мазане на лице с цел подхранване на кожата.

В жълтата кутия беше лимонов, който много добре понасяше на ръцете ми, бежовият не помня кой е бил. Имаше и лилав, но и него не помня как се казваше. Освен Понс, имаше и Крем 21, но ако не се лъжа, го продаваха само в Кореком.

# 479
Бадемов май имаше, евентуално той да е в бежовата кутия. Виж сайта на Арома, мисля че са техни и че още ги има. Ползвала съм този с невен като се бях подредила от агресивна химия да си оправя ръцете по-бързо. Не са нещо кой знае какво сега, навремето при липса на избор минаваха че са от сравнително добрите опции.

Общи условия

Активация на акаунт