Лекари в Бургас -4

• 5 916
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, може ли препоръка за гастроентеролог? Мисля кой от тези имена да избера - Стоицов, Айтач, Перухова или Лазаровска. Благодаря!

# 16
  • Бургас
Здравейте, може ли препоръка за гастроентеролог? Мисля кой от тези имена да избера - Стоицов, Айтач, Перухова или Лазаровска. Благодаря!
Тези лекари не са ми познати, препоръчвам Силвия Атанасова и Мариана Янева.

# 17
  • Бургас
Здравейте, някой дали е посещавал д-р Васил Съботинов, образна диагностика, за ехография на млечни жлези. Почти нищо не откривам като мнение в интернет и във форума тук, а в супердок е пълно с положителни коментари. Кабинетът му е срещу Технополис Бургас.

Аз съм ходила за щитовидна жлеза. Кабинета му не ми хареса. Едно мрачно и тъмно подземие. Може да е много добър специалист, не мога да преценя, но аз лично не се доверявам на лекар с толкова огромно наднормено тегло. Щом не може да помогне първо на себе си.

# 18
Здравейте, може ли да ми дадете мнение за доктор Грънчаров ( образна диагностика). Моля близка ходи при него, за второ мнение, като той бил категоричен е жената няма проблеми. Тя е на 45 години и има болка под мишницата към гърдата. Сега иска да отидем и при Табакова. Може ли мнение и за нея? Благодаря.
Има ли все пак мнения за този доктор образна диагностика?

# 19
Аз ходих години при Табакова.Внимателна е и оглежда,но от друга страна после бях при Ангелов и той не се съгласи с едно от  нещата които беше казала тя...Грънчаров и Ангелов бяха на едно менение.Но от друга страна Хрусанов преди работеше с нея ,ако се налага ехограф.Все пак мисля ,че е добра.

# 20
Здравейте, може ли да ми дадете мнение за доктор Грънчаров ( образна диагностика). Моля близка ходи при него, за второ мнение, като той бил категоричен е жената няма проблеми. Тя е на 45 години и има болка под мишницата към гърдата. Сега иска да отидем и при Табакова. Може ли мнение и за нея? Благодаря.
За д-р Грънчаров - каквото ми е написал на листите от прегледите, това са ми написали и като второ мнение в София, правя доста консултации онлайн с други специалисти по образна диагностика, и не само онлайн. Лошо мнение не съм чула за него, обикновено наплива при записване е точно за него, за сметка на Балев. За второ мнение идете в трета поликлиника на ехограф, нищо различно няма да ви кажат от д-р Грънчаров, но за нейно успокоение. Много са добри и там, много!

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:37 от Оникс

# 21
Здравейте, със сигурност е задаван въпросът, но ме интересува актуална информация. Трябва ми свестен дерматолог в Бургас. То вече не казвам "добър", че не знам кой въобще е такъв тук, но някой,който може да диагностицира ☺️ Благодаря предварително!  Знам д-р Капкова и една докторка от Транспортна болница, но не знам дали и двете са ок.

# 22
  • Бургас
Тази от Транспортна мисля Колева беше доста я хвалят

# 23
ОПС

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 09:03 от tinkata123

# 24
за дерматолог моя приятелка е доволна от  https://superdoc.bg/lekar/d-r-milena-zabova-8294

# 25
  • вкъщи
Доктор Антонио Куриян е много добър. С най-добрата апаратура и работил много години в клиники в Германия и Дубай. Излекува много тежко акне на наше близко дете и на моя син затворени комедони, след като дадохме сума ти пари за прегледи,козметици и козметика. Колева не му помогна грам.
 Премахва и бенки с лазер.

# 26
Доктор Антонио Куриян е много добър. С най-добрата апаратура и работил много години в клиники в Германия и Дубай. Излекува много тежко акне на наше близко дете и на моя син затворени комедони, след като дадохме сума ти пари за прегледи,козметици и козметика. Колева не му помогна грам.
 Премахва и бенки с лазер.

А случайно да знаете къде преглежда и как се запазват часове? Предполагам не работи с каса.

# 27
  • Бургас
С какво е излекувал акнето - с някакви лекарства или с процедури.

# 28
  • вкъщи
Само с мазила. Едното приготвено от аптека. Има му телефона в интернет,не работи с каса,но прегледът му не е скъп- 50 лв. Изключително добър е,няма такъв в Бургас.

# 29
  • Бургас
А дали имате идея кои са активните вещества в мазилото. Питам не за друго, а защото и аз съм лекувана с мазила, приготвени в аптека, и просто да се чудя дали има смисъл да ходя ако неговите съставки са същите, които и аз съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт