Лекари в Бургас -4

• 6 838
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Аз миналата година ходих при д-р Кузнецов. Останах доволна.

# 136
  • Бургас
Препоръчвам д-р Топчийска в Оксиком. Цялото семейство сме ѝ пациенти.

# 137
И аз щях да препоръчам Кузнецов, но прочетох, че не ти се чака. А там с часовете е много тегаво. Звъниш в определен ден в месеца, тези по здравна каса свършват бързо. Водят го като един от най-добрите в Бургас. Аз водя дъщеря ми там. Разширяват й зениците,прегледът е обстоен,не те претупват за 5 минути. Но пък не говори ,все трябва да го разпитвам, това ме напряга много. Както и запазването на час. Винаги плащам,защото все свършват часовете по каса. Последния път даже си изтървах нервите,защото в продължение на половин час даваше заето и когато най-накрая успях, беше останал само един час с направление,който беше в учебно време. И пак трябваше да плащам.

# 138
  • Бургас
Благодаря на всички за споделените отзиви. Забравих да спомена, че и при Кузнецов съм водила децата, даже сина повече от 10г беше при него, та съм запозната със записванията и прегледите. Даже мисля, че предимно с деца работи.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 12:09 от sunny-n

# 139
  • Бургас
Препоръчайте, моля,  къде да отида за профилактична мамография?

# 140
Търся препоръка за офталмолог в Бургас. Не е някакъв особен случай, за предписване на първи очила, но все пак очаквам внимание, а не "нормално е на тази възраст'. Водила съм децата при Миланова и Балимезова, но нямат часове за следващата седмица. Някой друг? Или да изчакам тези, все пак не е спешно.

Бих препоръчала д-р Константина Кънчева. Може да се запази час през Супердок, приема и по здр.каса.
https://superdoc.bg/lekar/konstantina-kancheva
При Кузнецов наистина е много тегаво запазването на часове, а и май приема по здравна каса само деца.

# 141
  • Бургас
GG*, а мислите ли че има разлика м/у Младост и филиала в центъра?

# 142
Нямам впечатления от филиала в центъра, и аз, и близките ми сме ходили при нея само в клиниката в "Славейков".

# 143
Препоръчайте, моля,  къде да отида за профилактична мамография?
Аз ходя в ДКЦ "Св. Георги Победоносец"/Военна болница/. Там ми беше препоръчала личната лекарка да отида за профилактичен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт