Лекари в Бургас -4

• 5 918
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз също бях писала преди време разочарованието си от тази лекарка. Общо взето са ми същите впечатленията. Аз мога да препоръчам другата ендокриноложка в Дея - д-р Делииванова. Тя диагностицира моите проблеми и ми назначи съответните изследмания. Обясни ми подробно диагнозата ми. От тогава ходя само при нея.

# 91
  • Бургас
Подкрепям за Делииванова. След злополучния разговор със Стефанова направих онлайн консултация с д-р Делииванова през Healee. Получих изключително детайлен и обширен отговор, като заключението беше, че не се налагат допълнителни изследвания, нито лечение.

# 92
  • там, където ми харесва
Здравейте търся гастроентеролог. Препоръчайте от Бургас, че не ми се ходи в София , в краен случай. Имам проблем от години , но сега става нещо много зле.

# 93
  • Бургас
Здравейте търся гастроентеролог. Препоръчайте от Бургас, че не ми се ходи в София , в краен случай. Имам проблем от години , но сега става нещо много зле.
С добри впечатления съм от Силвия Атанасова и Мариана Янева.

# 94
Доволна съм от д-р Динко Динев, работи в Трета поликлиника.

# 95
  • там, където ми харесва
Благодаря много
А къде работят те?

# 96
  • Бургас
Благодаря много
А къде работят те?
В Бургасмед бяха преди година и нещо, после Атанасова се премести в Дева Мария, предполагам актуални контакти ще има в нета.

# 97
  • вкъщи
Изброените не стават, бягайте надалеч от Бургас. Мен пет години ме мотаха и се оказах с огромен тумор. Не съм била при Перухова.

# 98
  • там, където ми харесва
Освен да стягам пак чантата и за София

# 99
Моля за мнение за скенер на глава за нова апаратура и точно разчитане.
Мнение за образната диагностика в Дева Мария Ветрен?

# 100
Инфо къде работи сега д-р Недева - беше завеждащ отделение неврологя в МБАЛ Бургас, но разбрах , че вече не е там.
В Супердок има часове за ДЦК Бургасмед, но някой да е ходил скоро на преглед при нея ?

# 101
Добро утро! Да ми препоръчате добър ендокринолог. Ориентирала съм се към д-р Костадинов и д-р Мекенян, като за последната мненията са много противоречиви.

# 102
Аз и от д-р Костадинов не съм доволна, явно са му много клиентите вече и не му се занимава. Мълчи и нищо не казва, гледа изследванията и си мълчи.

# 103
  • Бургас
Добро утро! Да ми препоръчате добър ендокринолог. Ориентирала съм се към д-р Костадинов и д-р Мекенян, като за последната мненията са много противоречиви.

Буквално на всяка страница пишем за ендокринолози. Мекенян няма часове за месец напред.

# 104
Здравейте, може ли да препоръчате рехабилитатор, ако има значение в за след операция на счупена китка. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт