Лекари в Бургас -4

• 5 990
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
Искам да дам положителен отзив за ендокринолога д-р Цветанка Мекенян. Хареса ми като професионалист и човек. Може ли да ми препоръчате добър кардиолог?

# 76
dormina Д-р Конярова

# 77
  • Бургас
Искам да дам положителен отзив за ендокринолога д-р Цветанка Мекенян. Хареса ми като професионалист и човек. Може ли да ми препоръчате добър кардиолог?

Доколкото знам мъжа й е кардиолог в съседния кабинет. Дали е добър не мога да дам отзиви.

# 78
Колежката и в съседния кабинет. Освен отличен кардиолог е и човечна,  мила и просто прекрасна. Д-р Мартина Ралева.

# 79
Без да омаловажавам оценките на изброените преди мен кардиолози, давам глас за Пепа Ралева. Страхотна и като човек. Тя мисля е майка на Мартина Ралева.

# 80
Д-р Ралица Чавдарова

# 81
  • Бургас
Мъжът й е отличен кардиолог- Едо Мекенян. Препоръчвам и двамата с две ръце.

# 82
С две ръце за д-р Мекенян и за мъжа й. Той е чудесен кардиолог. И двамата са много мили,внимателни и професионалисти.

# 83
Здравейте, някой знае ли дали д-р Машкова, офталмолог, все още преглежда?

# 84
  • Бургас
Здравейте, моля да ми напишете телефона на д-р Димитър Рибов хематолог Бургас, спешно ми трябва, за записване на час, както и адреса на частния му кабинет. Но ако имате телефона е напълно достатъчно.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 17:44 от Tanyattt

# 85
Д-р Димитър Рибов хомеопат или хематолог? Защото аз имам на хематолога...и се обърках в първия момент.

# 86
  • Бургас
хематолог, объркала съм

# 87
0885852562 Този негов номер намерих в интернет. Аз имам друг, който мисля,че е стар тъй като е от преди 3-4 год. Пробвайте на този.

# 88
Здравейте, искам да изкажа голямото си разочарование от ,,Д-Р" СТЕФКА СТЕФАНОВА Ендокринолог  - частен кабинет в МЦ Дия Мед Бургас. Бях на ПЛАТЕН преглед при този ,,доктор'', през сайта Супердок. Не мога да нарека тази жена доктор! Държането и беше обидно безобразно и арогантно, заради това, че казах, че се чувствам зле от Акутирокс, изписан ми от др. лекар. Въпреки минималната доза, аз се чувствам като дрогирана. С ниско кръвно съм и това лекарство ми го сваля още повече. Помолих я, ако има някакъв друг препарат или хранителна добавка, която да ми изпише, за да ми помогне за неутрализиране на страничните ефекти от лекарството, на което отново получих арогантно държане. Не ме попита дали имам други заболявания и дали пия други лекарства. Не поиска да ми види изследванията, въпреки моето настояване. Не ме прегледа на ехограф(нямаше време да обърна внимание дали има такъв). Мисля, че имаше и прозрачна преграда, помежду ни. Най арогантно ми каза, че си въобразявам  и да отида на психолог - Обикновено тези думи изговарят некадърните и безскрупулни ''лекари''. Каза,че тя за първи път чува някой да се оплаква от лекарствата - неверни твърдения (форумите са пълни с оплаквания на пациентки от тези лекарства). През цялото време повтаряше най - арогантно, че тя какво да направела, че това не бил неин проблем, и др. и др.
Всичкото това безобразие беше за не повече от 5 мин., след което госпожата си извади електронната цигара и най невъзмутимо си монтираше цигарето, с което ми даде да разбера, че ,,прегледът" е приключил. Попитах я ядосано(разбираемо защо)какво да платя за ,, ПРЕГЛЕДА", а тя каза, че не дължа нищо. То оставаше и пари да ми вземе за този псевдо преглед. Станах и излязох.
След това видях в профила си в Супердок, че тя е отбелязала НЕЯВЯВАНЕ - АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Ако има камери в коридора на Медицинския център(за което се съмнявам), може да се докаже, че аз бях в кабинета на тази псевдо докторка. И тази жена е лекар? И тази жена е началник ендокринологично отделение в УМБАЛ Бургас? ТОВА Е НЕЧУВАНО!

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 15:06 от didona666

# 89
  • Бургас
Аз също имам лошо впечатление от нея. Преди няколко месеца имаш нужда от консултация с ендокринолог, но разполагах само с няколко дни (да съм в България) Обадих й се по телефона да запазя час, но исках да ми каже и какви изследвания да си пусна още (имах само трикратно глюкоза), за да отида с готови резултати. Аз също нямаше да съм по ЗК . Ами толкова грубо ме "отряза", че чак се зарадвах че не се стигна до преглед.

Общи условия

Активация на акаунт