Лекари в Бургас -4

• 5 970
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И моето мнение за Данов е подобно-мърмореше нещо за предните пъти къде съм ходила, какво съм имала, кой го бил гледал и т.н., което е най-непрофесионално, иначе ме погледна на ехограф, изписа ми лекарства. Но и аз не бих  отишла втори път.  Какво им става на всички не знам.

# 61
Какви са тия лекари не знам.. И как не се наядоха. Как може да има и такива,които помагат наистина и такива, които мислят само за пари.

# 62
бихте ли ме посъветвали при кой уролог да ходя. От кой сте доволни?

# 63
Д-р Дичо Калоянов в Дева Мария. Бивш кадър на ВМА. Не знам дали не се е пенсионирал.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 16:05 от BillieCross

# 64
    • вкъщи
    Уролог Анакиевски. Ако е сериозно бягайте в София. Тука за сериозни неща няма.

# 65
    • на вълнолома
    Д-р Вичо Калоянов в Дева Мария. Бивш кадър на ВМА. Не знам дали не се е пенсионирал.
    Водих майка си при  него за преглед. Каза, че от миналата година се е пенсионирал, прегледи извършва и само консултира при операции.

# 66
    Моля препоръчайте ми добър гинеколог. Става дума за изследване на хормони. Благодаря Ви!

# 67
    • Сливен
    Уролог-д-р Александър Димитров от Сърце и мозък и д-р Вътов от Девата -двамата са страхотни лекари

# 68
    Здравейте, предстои ми операция в Бургас при д-р Николай Киселков за карцином на гърдата. Моля, за мнения, информация.

# 69
    Здравейте, предстои ми операция в Бургас при д-р Николай Киселков за карцином на гърдата. Моля, за мнения, информация.
    Ако искате ми пишете, не ме е оперирал, само биопсия ми е правил, но имам представа.

# 70
    • Бургас
    Някой дали може да даде отзиви за д-р Пухтова в Бургасмед. Оперирала е миома на моя позната и тя е много доволна. Аз също търся къде да се оперирам и реших да видя в интернет отзиви за докторката, вместо това попаднах на Инстаграм профила й (там ме закара Гугъл). По принцип гледам да нямам предразсъдъци, но някакси не мога да ги подтисна. То сиси, то джуки, прилича на плеймейтка.

# 71
    А някой дали знае онкоболен дали може да смени личния си лекар? Дали лични лекари се съгласяват да приемат нови пациенти - онкоболни?

# 72
    Някой дали може да даде отзиви за д-р Пухтова в Бургасмед. Оперирала е миома на моя позната и тя е много доволна. Аз също търся къде да се оперирам и реших да видя в интернет отзиви за докторката, вместо това попаднах на Инстаграм профила й (там ме закара Гугъл). По принцип гледам да нямам предразсъдъци, но някакси не мога да ги подтисна. То сиси, то джуки, прилича на плеймейтка.

И аз така като видях фриволните снимки на лекар-специалист, реших , че друга му е специалноста.
    И потърсих лекар с повече опит.

# 73
    • Бургас
    Олеле, втрещена съм от профила на тази ми ти докторка! УЖАС!!!!

# 74
    • вкъщи
    Някой с отзиви за новия хематолог в Стайкови, Борис Кръстев?

Общи условия

Активация на акаунт