Лекари в Бургас -4

• 5 906
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Аз и от д-р Костадинов не съм доволна, явно са му много клиентите вече и не му се занимава. Мълчи и нищо не казва, гледа изследванията и си мълчи.
Далече от Костадинов!

# 106
Менекян (ендокриноложката) работи ли по ЗК?
И каква е цената на преглед при Делииванова? По принцип никак не толерирам такива лекари, които не извършват прегледи по ЗК, ама то май не остана ендокринолог, за когото няма отрицателни мнения ...

# 107
Да, д-р Мекенян работи по здравна каса. Аз бях писала, че останах доволна от нея. Час за преглед си записах 3 седмици предварително. За д-р Костадинов имаше доста негативни коментари.

# 108
  • Бургас
И каква е цената на преглед при Делииванова? По принцип никак не толерирам такива лекари, които не извършват прегледи по ЗК, ама то май не остана ендокринолог, за когото няма отрицателни мнения ...

Мисля, че към 50-60лв беше. Това е за 57 блок. Иначе мисля, че в Николай Чедотворец е с направления, но аз ходих на частно при нея, защото имаши по-ранни часове.
Мъжа ми ходи при Мекенян. Доволен е, като изключим че много се чака за час.

Но все пак зависи за какво заболяване става въпрос.

# 109
Момичета,предложете ми добър ортопед в Бургас,който да работи и с касата.Благодаря ви.

# 110
Аз съм ходила при ортопеда д-р Славин Желев. За моят проблем ми помогна. Работи в Трета поликлиника.

# 111
Д-р Желев е добър диагностик, за методите му на лечение нямам особени впечатления.

# 112
Здравейте. Някой знае ли как мога да си запиша час при д-р Момчева (ревматолог) с направление?

# 113
  • Бургас
При кой алерголог мога да направя изследване за поносимост на зъболекарска упойка. Зная, че има на последния етаж на първа поликлиника, но от там ми казаха, че лекарката е в отпуска.

# 114
Тези за поносимостите не ги ли правят самите анестеолози?

# 115
Здравейте. Някой знае ли как мога да си запиша час при д-р Момчева (ревматолог) с направление?
Д-р Момчева не работи по ЗК. Може да запишете час на дадения телефонен номер за контакт: https://zdravencatalog.com/d-r-irina-momcheva-revmatolog-burgas/

# 116
По ЗК ходих при д-р Мария Недкова, а при д-р Момчева на платен прием. В същият кабинет преглежда и д-р Казмин.

# 117
  • Бургас
При кой алерголог мога да направя изследване за поносимост на зъболекарска упойка. Зная, че има на последния етаж на първа поликлиника, но от там ми казаха, че лекарката е в отпуска.

Само да кажа, в случай че и друг има такова питане. Часовете на повечето алерголози са за седмици напред. В крайна се оказа, че в дерматологината клиника на Др. Паздерова правят такива тестове. Обадих се и отидохме на същия ден.

# 118
Здравейте! Мнения за д-р Красимир Недев образна диагностика, кото в момента е в клиника Маджуров? Доста неща изчетох, но като гледам за Бургас почти няма други опции...

# 119
Аз съм доволна от д-р Недев. Беше ми препоръчан като един от най-добрите по образна диагностика в Бургас. Личната ми издаде направление за мамография,понеже ми се полагало. За протокола,на 49 съм. Правих я в Маджуров,като бях запазила час при Недев ,той да ми я разчете. Извика ме в кабинета и ми каза,че не трябва да си правя повече мамографии,защото гърдите ми били силно фиброзни (нещо такова каза) и че трябва да ме погледне на ехограф. Наистина като си видях снимките на гърдите, то всичко беше бяло. Гледа ме много внимателно,доста време отдели и ми каза,че имам фиброаденом на лявата гърда,който трябва да следя. За сравнение,всяка година правим годишни прегледи от работа, последните са във военна болница. Нищо общо като преглед. Там не ми видяха нищо. Беше 4 месеца преди това.

Общи условия

Активация на акаунт