Лекари в Бургас -4

• 8 326
  • 177
  •   1
Отговори
# 165
За УНГ мога да кажа, че бях на преглед при Илиев и не останах доволна, любезен  но без решение на проблема, щом симптомите са ми търпими, ако станели по осезаеми пак да отида. След това ходих при Динев е той изобщо нищо не свърши предписа ми лекарства за 150лв.
като не доминира точно причината за симптомите, изобщо съм много разочарована.

# 166
Някой има ли мнение за д-р Гогов кардиолог?

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 15:57 от g.hristova

# 167
  • Бургас
За Гогов само хубави неща съм чувала!

# 168
  • Бургас
Някой има ли мнение за д-р Гогов кариолог?

Двете ми колежки ходят при него, много го хвалят.

# 169
Благодаря!

# 170
За УНГ мога да кажа, че бях на преглед при Илиев и не останах доволна, любезен  но без решение на проблема, щом симптомите са ми търпими, ако станели по осезаеми пак да отида. След това ходих при Динев е той изобщо нищо не свърши предписа ми лекарства за 150лв.
като не доминира точно причината за симптомите, изобщо съм много разочарована.
Аз също не съм доволна от Илиев, стори ми се много комерсиален. Помогна ми д-р Радославова.

# 171
  • Бургас
Luna Fleur, по горе пишеш, че търсиш някой който да замери слуха ти, ако разбирам правилно. На мен единствения който ми е правил това е една отоневроложка, която се намира отстрани на Окръжна, мисля 57 или 58 блок беше, където е лаборатория лина от долната страна. За съжаление не й помня името.

# 172
Не съм ходила, но минавайки зад механото виждам център за слуха-ототон или нещо подобно. Там дали няма да са добри?

# 173
  • Бургас
Днес правих мамография във Военна болница. Оказа се, че апарата им е нов и нямаше никаква болка.

# 174
  • Бургас
Имам направление за ехография на млечни жлези. Това същото ли е с мамографията? Не съм запозната.

# 175
Не-гледат те на ехограф и няма натискане.Мамографията е по-скоро като рентген. Simple Smile Аз предпочитам,че имам кисти.Редувам Ангелов и Грънчаров в Онко-то.

# 176
Не съм ходила, но минавайки зад механото виждам център за слуха-ототон или нещо подобно. Там дали няма да са добри?

Аз съм ходила преди години, когато бяха срещу операта и съм доволна. Освен това е безплатно.

# 177
Имам направление за ехография на млечни жлези. Това същото ли е с мамографията? Не съм запозната.
След 50 годишна възраст се ходи на мамограф, на всеки 2 години се полага по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт