За 5 дни без рев, без да усетим, избиха долните две зъбчета. Явно трябва да махнем вече третата дрямка, че почна сутрин много рано да става. Иначе с месеците става по-кротка, тоест пак си е щура, но не плаче за всичко. Не пълзим, застава на 4 крака, клати се 20 минути и като не успее да мръдне се отказва и почва да плаче.
И крачки не прави, усети ли нещо под краката си почва да скача и толкова. Ама иначе продължава по корем да обикаля стаята. Имаме 5 хранения, само последното в 21:00 е мляко, всичко яде, все се кара за още, ако ние ядем и тя иска, нищо не отказва като храна. Като плаче казва - мама и баба, може просто така да звучи, но за мен си ги казва, естествено казвам на хората, че първата й дума е мама.
Не мога да я оставя и за секунда, почва да реве като не ме вижда, та със столчето за хранене пред банята ходя до тоалетна и се къпя. Та така с нашия отчет.
ама досега все върви висока, ние и двамата с татко й сме високи, аз съм 175, така че няма да е дребна със сигурност. 
ама досега все върви висока, ние и двамата с татко й сме високи, аз съм 175, така че няма да е дребна със сигурност. 

Препоръчани теми