VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 919
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 30
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

...кича  Sick

# 31
Пуснете се нова+ Wink  чуват се гласовете на тези които оправят къщата  Mr. Green
Ами тези които нямаме Нова+... ще чакаме клюки  Mr. Green

# 32
АЗ ще го гледам, ей така от любопитство и то само първото.Определено си предпочитам МА, поне децата са приятни и пеят.
Пък Анджи - нямам думи Sick

# 33
Егатииииииии къщата,много е готина Simple SmileИ все пак би било много по-интересно ако бяха направили къщата както беше във 2рото издание на Big Brother...с козите,млякото,градината и да ги оставят сами да си я направят,както беше тогава.Тогава да им видим физиономиите на тия наши Випове....А защо не направят подобна луксозна къща на обикновените хора? no
И все пак остават 30 мин. до старта,а мен вече ме тресе любопитството да видя кои ще са в крайна сметка родните ''звезди'' вътре и ще станат ли за посмешище ?  newsm65
Хайде да почва.че нямам търпение,а сигурно и при всички вас е така Simple Smile

# 34
  • До хладилника, който обичам
Бахтата майката...викате, почва ВБ2...това значи, че ми спират От местопрестъплението, ще им се не знае и брадъра и намярата!

# 35
  • София
Бахтата майката...викате, почва ВБ2...това значи, че ми спират От местопрестъплението, ще им се не знае и брадъра и намярата!

Споко за 1 месец е  Peace

# 36
Знаете ли дали онлайн може да се гледа?

# 37
Егати,незнам дали гледате новините по Нова,но Ники Кънчев току що каза,че някой от участниците щял да направи признание,което ще промени живота му...Представяте ли си това да  е Азис и да признае пред всички,че не е гей...Тва трябва да се гледа Simple Smile

# 38
В 20.00 или 20.30 започва?

# 39
  • На погрешната планета
В 20.00 ч.

# 40
Дали ще изпишем поне 15 страници тази вечер? Laughing

# 41
  • София
Ще го дават от 22.30ч, но за мое съжаление Хорейшио се завръща .... Sick Laughing /е,пак ще го гледам де/

А по повод ВБ2 - само Къци липсва........  Laughing

# 42
  • До хладилника, който обичам
Ще го дават от 22.30ч, но за мое съжаление Хорейшио се завръща .... Sick Laughing /е,пак ще го гледам де/
Това сигурно ли е? Ако да, жива и здрава да си! Пак ми пропада идеята за здравословно ранно лягане, но какво да се прави...

# 43
Дали ще изпишем поне 15 страници тази вечер? Laughing

най-малко Mr. Green

# 44
Това сигурно ли е? Ако да, жива и здрава да си! Пак ми пропада идеята за здравословно ранно лягане, но какво да се прави...

вярно е,аз също го следя Flutter

Общи условия

Активация на акаунт