VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 924
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 495
Не разбирам какво ги мотивира тия хора да влезнат да се излагат вътре, пари ли, реклама ли (лоша е в повечето случаи)  newsm78

ами.... 2 млн. лева изхарчени за подготовка на шоуто? колко ли от тях са отишли в участниците? За да гласуват тъпите българчета после.... Ще има гонене два пъти седмично, ей ви чудни приходи
e, към тях Веско Данов е прибавил някой лев, за да участва. Кой иначе би се сетил за него да го покани? Ама кофти му ставя,че всички се познават, а той на всеки трябва да  казва"приятно ми е, Веско.."

# 496
явно биги е ударил на сериозен камък, при виповете, та да опре до Тишо и Здравко.

# 497
  • София
Ето и кандидат сватбарите.......

# 498
Съпругът на Маги Желязкова е мъжът, който се снима в клипа на Рени "Искай ме" - много e готин. Peace Не клипа де...

Точно това се чудих, невероятно е красив мъжа и  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

само аз ли не съм го виждала?  newsm78

# 499
Ето тук най-накрая се вижда мъжа на Маги Crazy Crazy http://www.vbox7.com/play:001fb6a3

# 500
Оле,хора,тази Роси Новева направо е страшна,бе.Достраша ме,честно,без ирония го казвам! Cry
На мен не ми е грозна ,само като се усмихне с тия зъби ooooh!прилича на японка,ама никой още не ми каза за нея дали е чужденка
Македоно-шопкиня е.  Rolling Eyes

# 501
що бе, ама че сте и вие, какво лошо има?
Ако не се харесвам на съпруга си, нали ще трябва да пускам анонимни теми в дом и семейство?
Да бе, Тити, ама може ли това да ти е единствена цел? Не е ли нормално ти самата да се харесваш, че тогава другите?

абе извадили са й думите от контекста. Или не е мислила достатъчно, като е говорила. Ама тоз мъж си е стимул, де.

# 502
Според мен целта на Здравко да влезе в Биг Брадър е да предложи брак...

# 503
  • Варна
интересно ми е христина как ще се впише в шоуто

...ще блее на морски диалект и шъ радва мъжа си....
абе дали на диалект или не, по добре да говори смислено, а не да блее, щото на мен ми се струва, че изобщо не може да върже две думи

# 504
А Здравко какво ВИП има?  newsm78
А на Христина ?  Thinking

Повечето от влезналите са дружки на Азис...
Хомо дружинка, двойка калинки.  Joy

# 505
Ето тук най-накрая се вижда мъжа на Маги Crazy Crazy http://www.vbox7.com/play:001fb6a3

# 506
Абе,мацки - не ми се рови по темите, ама някой беше казал, че Здравко и Христина ще се женят в Къщата. Сигурна съм, че го прочетох някъде!

# 507
Егати сапунката стана  ooooh! Сватби, матби...

# 508
Етооо казах виии  Joy

# 509
Здравко да бърза да се ожени веднага, щото Христина първа ще изхвърчи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт