VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 955
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 855
Нямаме Била ние във Варна, най-близкатга ни е в Шумен:-)
билла- колко още работи ще видите...клавиатурата ми е пълна с кафе, мляко,солети,сухар...левият ми шифт не работи и я карам когато дойде с главни букви,ама.... ходя  боса дОма, не на 10 см. токчета:-)

Ей, като каза 10 см токчета... Сетих се за една екскурзия с нашите и наши приятели в Дубай. Една от жените не си свали токчетата дори в пустинята. Гледката още ми е пред очите. hahaha

# 856
....това момиче супер комплексирано,бе.... а каква нахакана изглежда,ужас
Ами, нахакана, всеки път като я гледам по разни предавания се свива като мишка. Даже днес гледах Шоуто на Слави и  там така се беше притеснила...
всъщност аз нямам спомен да съм я гледала някъде, но в представянето ми изглеждаше нахакана. Иначе- не я различавам и аз от останалите.

# 857
Здравко не знае кой е Калин Вельов! Срамота! Това момче е много неграмотно в обществения живот на Б-я! Света се върти само около него.

# 858
А кво' мислите за Росито? На мен ми е адски антипатична. Някой чувал ли е нещо за варненския бизнесмен? Аз имам малко неприятно впечатление, добито от трето лице, но ще си потрая. Вие нещо да сте чули?

# 859
Аз имам малко неприятно впечатление, добито от трето лице, но ще си потрая. Вие нещо да сте чули?
Шшшшшшшшшшшшшшшт! Трай,че е луд!

# 860
Здравко се похвали че е повърнал.
Това вече го е играл. Да смени представлението.

# 861
Здравко не знае кой е Калин Вельов! Срамота! Това момче е много неграмотно в обществения живот на Б-я! Света се върти само около него.

Много от мамите тук, не знаеха кой е Калин Вельов. Това не означава , че са неграмотни в обществения живот Peace

# 862
Аз пък не знаех коя е Петя. Голям пропуск.  Mr. Green

# 863
Здравко ще спи с веско, Деси Слава с роси.

# 864
Защо само жените обсъждате? Я вижте какви мъже като "канари' има вътре, че те жените са по силни духом от мъжете. Някакви слаби "ракии" ,където се допитват до жените.Какво сега,къде сега и как съм сега Simple Smile

# 865
  • София
А дали забелязахте при представянето на Тишо , когато каза , че от две години не пуши, държеше запалена цигара в ръката? newsm78

# 866

Много от мамите тук, не знаеха кой е Калин Вельов. Това не означава , че са неграмотни в обществения живот Peace
[/quote]

А кой е Здравко?

# 867
Аз имам малко неприятно впечатление, добито от трето лице, но ще си потрая. Вие нещо да сте чули?
Шшшшшшшшшшшшшшшт! Трай,че е луд!

Значи да разбирам, че и ти мислиш така?

# 868
# 869
Здравко е победителя от ББ 1.
Калин, Маги, Катето и Петя разпределиха ли се вече?
Всъщност прочетох.
Маги е с Петя.

Общи условия

Активация на акаунт