VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 920
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 945
А Китаеца изобщо не го дават в кадър..какво се случва с това момче? Азис и десикрава  си се лигавят, него никакъв го няма.

ДесиКрава Joy hahaha Joy

Голяма ми е торба - "секссимвол" -дръжки Sick

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 10:22 от кръц кръц

# 946
А Китаеца изобщо не го дават в кадър..какво се случва с това момче? Азис и десикрава  си се лигавят, него никакъв го няма.

ДесиКрава Joy hahaha Joy
ами такава ами...тя само виме!

# 947
  • Варна

ДесиКрава Joy hahaha Joy
ами такава ами...тя само виме!
hahaha Joy hahaha Joy

# 948
дами, извинете ме, че тъй нахлувам...  Blush
Има ли начин да се гледа предаването on-line в НЕТ-а, без да се плаща?  Twisted Evil

bouquet мерси   bouquet

Да, ако си абонат на БТК, а ние не сме...и ще "гледаме" тук Wink

# 949
Оххх,и аз да се разпиша, едва смогнах да ви прочета  Laughing
От къде го изкопаха тоз плазмодий Роси... Crazy Sick ...със сигурност е с психични отклонения.Обзалагам се, че тя първа ще изхвърчи.
Иначе другите са интересни, а Катето ми е особено симпатична , голяма скица е! Само Веско хич не ми се връзва в картинката, точно както...писателят от миналия Брадър /забравих му името/.

П.п. Стига с т`ва гримирване, бе хора  Joy

# 950
Има ли начин да се гледа предаването on-line в НЕТ-а, без да се плаща?  Twisted Evil

bouquet мерси   bouquet

Mиналата година имаше нещо... Помня, че минаваше през CCTV(така ли беше  newsm78 )

# 951
  • Варна

bouquet мерси   bouquet

АБЕ АЗ УЖ СЪМ АБОНАТ НА бтк ПЪК ПАК НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ

# 952

bouquet мерси   bouquet

Mиналата година имаше нещо... Помня, че минаваше през CCTV(така ли беше  newsm78 )

Да аз си го гледах Биг Брадър 3 така,по някое време го спряха.Моля се някоя умна глава да измисли и сега нещо.

# 953
  • София
От къде го изкопаха тоз плазмодий Роси... Crazy Sick ...със сигурност е с психични отклонения.Обзалагам се, че тя първа ще изхвърчи.

От нафталина на Зографски.... То само 90+ могат да бъдат прЕлъгани от такъв дзвер.. Ни види, ни чуе, ни разбира - таман му е. Mr. Green

# 954
П.п. Стига с т`ва гримирване, бе хора  Joy
Да, права си...попих го от тях,че го казаха 10 пъти. гримирам е правилно. Embarassed

# 955
Калинчо обица на цицката ли има или така ми се видя? Simple Smile
Засега не бих казала, че някой ми е супер антипатичен, като изключим Роси, разбира се Sick
Маги ми харесва, изглежда открит човек. И Катето изглежда печена.
Азис е глиС, Китаеца- тъп, Деси- превзета. Венета и Тишо са готЯни, Здравко- пеКан, Калинчо- пич, Петя- сериозна, Веселин- нямам впечатления newsm78

# 956
На мен тази Росица ми е крайно противна  Sick, дано скоро да я изгонят

# 957
  • Варна
Аз пък не знаех коя е Петя. Голям пропуск.  Mr. Green
Ами то и аз не знаех коя е Петя, както също и Росица...... Tired

# 958
АБЕ АЗ УЖ СЪМ АБОНАТ НА бтк ПЪК ПАК НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ
И аз не мога д го гледам през операта- само през експлорера. До настрийки е ,но не ми се занимаваше.

Десикрава: Аз обичам с боксерка да спя Joy Joy
Боксерка и тениски ли? newsm78

# 959
Извинете, че не мога да прочета тези 48 страници  Shocked, и се извинявам, ако вече сте го обсъждали. Но все пак какво мислите - Здравко дали наистина е бил разделен с жена си или всичко е нагласено?

Общи условия

Активация на акаунт