VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 955
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 1 005
А тази Новевааа,просто отврат Sick

# 1 006
От всичките 50стр. разбрах едно съществено нещо -  подозирате, че  Венета е бременна, защото не пиела кафе  Rolling Eyes Логично

А, не си чела внимателно, значи, а само по диагонал  Laughing Не е само кафето...

# 1 007
  • при Arctic Monkeys
От всичките 50стр. разбрах едно съществено нещо -  подозирате, че  Венета е бременна, защото не пиела кафе  Rolling Eyes Логично
изчете всички 50 страници?? Shocked
няма ли да има нова тема?

# 1 008
От всичките 50стр. разбрах едно съществено нещо -  подозирате, че  Венета е бременна, защото не пиела кафе  Rolling Eyes Логично

А, не си чела внимателно, значи, а само по диагонал  Laughing Не е само кафето...
да, и американските хапчета за бременни, за които деси слава каза че е пила като бременна Simple Smile

# 1 009
  • Варна
Абе принципно това с непиенето на кафе не е баш критерий, щото и аз, и други познати си пийвахме.
Но тя нали спомена, че много ядяла напоследък....или аз така поне разбрах? newsm78
и пиела такива хапчета, каквито десикрава пиела докато била бременна

# 1 010
Е нали Здравко каза, че са разделени, някви глупости бил правил и се извиняваше? Това било причината да влезне в къщата- да си оправил проблемите със семейството /странно как се оправят сем. проблеми от разстояние... Crazy /

много изкуствено ми звучи някак си .... личи си че всичко е нагласено предварително, но според мен трябва много да си изпаднал да се съгласиш да се бракуваш в къщата ...

# 1 011
  • Sofia
Ами айде, кажи подробности освен кафето какво друго
От всичките 50стр. разбрах едно съществено нещо -  подозирате, че  Венета е бременна, защото не пиела кафе  Rolling Eyes Логично
изчете всички 50 страници?? Shocked
няма ли да има нова тема?
Не съм ги чела всичките страници  Embarassed Подбирам най-интересното

# 1 012
  • Варна
сори, мама васи, писали сме едновременно Hug

# 1 013
Ох Василка как си хортува с женките...ще умра от смях просто Joy

# 1 014
Е нали Здравко каза, че са разделени, някви глупости бил правил и се извиняваше? Това било причината да влезне в къщата- да си оправил проблемите със семейството /странно как се оправят сем. проблеми от разстояние... Crazy /

много изкуствено ми звучи някак си .... личи си че всичко е нагласено предварително, но според мен трябва много да си изпаднал да се съгласиш да се бракуваш в къщата ...

така ще е за сметка на брадъра Mr. Green

# 1 015
Нееее, кат ядяла разни храни дет по принцип си ги хапва, й ставало лошо. Не е само кафето.
За простир или простор, аз използвам второто. Първото не го бях чувала, докато не заживях във Варна и Бургас. Не обиждам никой, сега да не вземете да ми скочите. Може и в други градове да се ползва.
А от тайната стая казват, че Винетка оттам ще си води Горещото.

# 1 016

А къде е мъжа и?  Mr. Green

# 1 017
Реве Василка, като истинска жена  Joy Joy Joy

# 1 018
  • Варна

А къде е мъжа и?  Mr. Green
горкият, хич го няма Sad

# 1 019
  • Варна