VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 907
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Извинете, че не мога да прочета тези 48 страници  Shocked, и се извинявам, ако вече сте го обсъждали. Но все пак какво мислите - Здравко дали наистина е бил разделен с жена си или всичко е нагласено?
не са разделени, а просто ще й предлага брак, ще се женят в къщата
Две години се разделят и събират!А  може и тактика да е в момента?

# 976

След 2 седмици Азис излиза и на негово място се появява "булката" на Здравко, наредена за венчавка както си му е редът. Предполагам ще ги венчае Данов, а ще кумуват Венета и Тишо. Хмммм

Като какъв ще ги венчае тоя?

# 977
............. утре вечер и ще получат за тая работа 1000 000 лева. Хм.

колко ще получат  Shocked

# 978
По предположения на Бг-мами, те ще "правят нещо под завивките" утре вечер и ще получат за тая работа 1000 000 лева. Хм.

Опааа, не са ли много нулите Laughing

# 979
  • До хладилника, който обичам
Начи Венета бременна?

# 980
Ела,ма.....ша го играйш мъжъ ми!
Така му викала Бони -да се снима и той в"Маймуни през зимата", ама той се надувал, а сега  съжалявал.
Катето  му каза, че ще си намерят пари и двамата ще си поставят някоя пиеса и това ще е пробивът на Азис в театъра.
А Азис говори само в женски род- изрод!

# 981
Много са! Това се писа преди няколко дни.

# 982
Извинете, че не мога да прочета тези 48 страници  Shocked, и се извинявам, ако вече сте го обсъждали. Но все пак какво мислите - Здравко дали наистина е бил разделен с жена си или всичко е нагласено?
не са разделени, а просто ще й предлага брак, ще се женят в къщата

ма,тя ще влиза ли в къщата  newsm78

Първо Здравко сам съобщи,че са разделени!
Да, тя би трябвало да влезе, за да се оженят.

Но ми се струва нагласено това с "раздялата".

# 983
Е нали Здравко каза, че са разделени, някви глупости бил правил и се извиняваше? Това било причината да влезне в къщата- да си оправил проблемите със семейството /странно как се оправят сем. проблеми от разстояние... Crazy /

# 984
  • Варна

Две години се разделят и събират!А  може и тактика да е в момента?
[/quote]
разбира се, че е тактика, той беше толкова изкуствен когато го каза преди да влезе в къщата ...

# 985
Е нали Здравко каза, че са разделени, някви глупости бил правил и се извиняваше? Това било причината да влезне в къщата- да си оправил проблемите със семейството /странно как се оправят сем. проблеми от разстояние... Crazy /

А как хубаво си беше научил сценария на влизане - дума по дума, с необходимата интонация и показването на кутйката с пръстена на края...  Crossing Arms сигурно са правили репетиции преди живото предаване  #2gunfire

# 986
  • при Arctic Monkeys
Здравко пак е решил да изкара някоя кинта... Confused
Китаеца и Росито за мен са тъпаци № 1 на къщата. ако бях на мястото на г-н Зографски отдавна да я пратя обратно в провинцията.

# 987
Деси какво си е слагала в горната устна, че и е толкова голяма? Не знам, ама мен не ме кефи горната устна да е по- голяма от долната Confused

# 988
росица хем е грозна, хем е тъпа, и на кого каква е, ще ме светнете ли, че не съм я чувала никога?

# 989

Това къде се чу?

Общи условия

Активация на акаунт