Секс след раждане

• 1 118
  • 18
  •   1
Отговори
Момичета,здравейте.
Родих секцио преди 2 месеца и наскоро опитахме да правим секс за първи път. Беше ужасно за мен,чувствам болка при триене и сякаш самата лигавица ме боли. Бях на контролен преглед всичко беше наред.
Не знам какво да правя,нормално ли е ,не е ли...нещо да изследвам ли. Пуснахме секрет и уж беше чист.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:54 от Denyyy

# 1
Ползвайте гел за овлажняване. Имам предвид някакъв медицински, а не тип Дюрекс. Отнема време да се възстанови тялото.

# 2
Изчакайте и пробвайте пак след месец примерно. Може би ти е необходимо още време да се възстановиш.

# 3
Случва се.
Ползвай лубрикант в по-голямо количество. Глайтгел например.

# 4
  • Банско
Имам вече две раждания, първо нормално, второ секцио. И след двете ползвам лубрикант, защото нормалното овлажняване изчезна при мен и след двете бременностти. По късно се въстановява, но чак след година, две. Иначе аз ползвам такъв без мирис и е по-хубав от тези за 5 лева. Има ги в секс шопите и са около 20 лева, но не причиняват дисбаланс на влагалището и не са с мириси и някакви ефекти като загряващи и изстудяване.

# 5
  • Sofia
Хормоните ти още не са се регулирали.
Кърмиш ли? Ако кърмиш това допълнително те поставя в нещо като изкуствена менопауза.

При мен овлажняването (и съответно изчезването на болката) се възстанови около 6 месеца след секциото (и трите пъти).
Два месеца е доста скоро, дай си време.

# 6
Кърмя да,много благодаря за изчерпателния отговор!

Хормоните ти още не са се регулирали.
Кърмиш ли? Ако кърмиш това допълнително те поставя в нещо като изкуствена менопауза.

При мен овлажняването (и съответно изчезването на болката) се възстанови около 6 месеца след секциото (и трите пъти).
Два месеца е доста скоро, дай си време.

# 7
Може би ти е рано още за традиционен секс, обаче и на мъжа ти не му е лесно няколко месеца на сухо. Защо не пробвате анален секс докато се въстановиш?

# 8
  • Sofia
Може би ти е рано още за традиционен секс, обаче и на мъжа ти не му е лесно няколко месеца на сухо. Защо не пробвате анален секс докато се въстановиш?
А бе то и на жената не й много кеф да е бременна 9 месеца (с всички неразположения и болежки), после да й режат корема, едва да си стъпва на краката след операцията и за капак после болки по време на кърмене, болки по време на секс.

Ох, да, много му е тежко на мъжа! Няколко месеца на сухо! У лево!

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 17:44 от Brin de muguet

# 9
Такова нещо само мъж може да даде като съвет.

# 10
Хех, тя защото е задоволена и щастлива дай него да го мислим как е НА СУХО! Миличкия! Да го ожалим!

Към всички момичета, които могат да си помислят подобна тъпотя! Аналния секс в този момент е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩ! Анатомичното разположение на червото и матката при някой пози позволява директна стимулация и може да предизвикате проблем.
Оргазмът е хубаво нещо, но не и когато матката не е напълно зарасла.

В този момент да се инфектирате с бактерии, които са нормални обитатели на червата, но не и на влагалището вероятно ще ви коства махането на матката.

Та ще намерите начин да се обичате и радвате без секс! Здравето е на първо място и дали бил благоверния на сухо не бива да ви е тревога в този момент.

# 11

Защо не отидеш ти да родиш едно дете и след няколко седмици да минеш да кажеш как си с аналния секс?

# 12
  • Sofia
Да не говорим, че щом все още я боли, това означава, че хормоните още не са си на мястото. Тоест това не е просто проблем на сухота, но и на либидо.
Желанието спада главоломно след раждане - болки, хормони, недоспиване...
Какво значение има дали е традиционен или @н@лен! Все няма да е ок за жената. Или това не е от значение?

И Дорис е много права за инфекциите. В този период само това липсва.

Трябва време. При някои нещата влизат в релси след месец, при други след няколко месеца, при трети след година. Трябва търпение, нещата ще станат пак като преди забременяването. От мъжа пък се иска разбиране, а не да третира жената като надуваема кукла.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 22:27 от Brin de muguet

# 13
Женската солидарност я знаем че веднага ще се задейства, ама се опитайте да видите и другата гледна точка, а именно, как очаквате млад, здрав и потентен мъж да кара без секс няколко месеца преди раждане и няколко месеца след раждане? Ако искате да го задържите ще трябва да дадете и дупе и уста, иначе той просто ще си намери любовница и ако там нещата се получат, може да се стигне и до разпадане на семейството. Много жени не искат да поемат подобен риск и намират начин да удовлетворят нуждите на мъжа си.

# 14
  • Sofia
Ами ако има малко мозък в главата и поне грам любов към жена си, ще влезне в положение за известно време.

Това дете не е само нейно. Той какви жертви е направил, за да го има? Или си мисли, че раждането е равностойно на кихането - и хоп ей го на детето.

Общи условия

Активация на акаунт