Секс след раждане

• 1 118
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
За медал по тъпотия се бори колегата, май. Авторке, не му обръщай внимание и не се вкарвай в излишни филми.
Твоят не е нито първият, нито последният мъж останал на сухо около бременността и раждането, пък на, болшинството още са си с жените. Другите така или иначе не са ставали за нищо.
Два месеца и според мен е малко време за възстановяване, особено след тежко раждане. За кърменето вече ти е обяснено.

# 16
Радвам се ,че стана дискусия и благодаря за съветите и изказаните мнения.
За щастие мъжът ми е изключително адекватен и никой не е казал,че е останал без секс ... въпроса бе,че аз се чувствам дискомфортно и как бих могла да си помогна или съвет какво да предприема. Споменавате за женска солидарност,но само една жена би разбрала ситуацията,колкото и да се опитва моят или вашият мъж да разбере,е няма как да стане.
Въпроса е повдигнат за съвети и насоки и е полезен както за мен,така и за други жени в това положение. Нека не изместваме фокуса и не дискутираме как видиш ли се чувства мъжът,свободен сте да си отключите нова такава тема и да седнете на седянка да се оплаквате как се чувствате,а това са пълни глупости ,че за няколко месеца без секс ще се стигне до разпад на семейство или изневяра. . Благодаря ви момичета още вед нъж.

# 17
Женската солидарност я знаем че веднага ще се задейства, ама се опитайте да видите и другата гледна точка, а именно, как очаквате млад, здрав и потентен мъж да кара без секс няколко месеца преди раждане и няколко месеца след раждане? Ако искате да го задържите ще трябва да дадете и дупе и уста, иначе той просто ще си намери любовница и ако там нещата се получат, може да се стигне и до разпадане на семейството. Много жени не искат да поемат подобен риск и намират начин да удовлетворят нуждите на мъжа си.

А как очаквате здрава, млада и потентна жена да бъде разпорена при раждане, да качи за година 10-25 килограма, да подложи живота и здравето си на риск, за да имат ДВАМАТА  дете! Ще се наложи на великия страдалец да остане без секс, колкото се налага!
Ама щял да си намери друга ? Да "дадете дупе и уста"?
А той какво ще даде? Един гол ...

Подобно неарденталско мислене не среща отпора на женската солидарност, а на здравия разум.
Ясно е, че нямате жена и деца, никога не сте минали през великият момент на родителството и все още светът е концентриран на върха на пени*а ви.

# 18
То повечето мъже знаят как да се самозадоволяват, освен тебе.
Не мога да повярвам на този коментар.

Общи условия

Активация на акаунт