Раздяла или изневяра

• 32 109
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Ти това ли “слагаш на масата”…🙄
Боре, ти май си питекантропус от тези които таргетирам в момента.
Би ли пуснал една снимка и ръста ти на ЛС.

За какво слагане на масата говорим, че нещо съм пропуснал?

Аз отговарях на "За да си с мъж се адаптираш най-много."

# 451
Боре, Боре, какъв Перник си ти, една Примадона те стресна и даваш заден?
Примадона, ама той за да знае дали да пусне снимка на лични, предварително условие е ти да пуснеш на общи Simple Smile Мъжете започват, инициират, говорят първи, ама жените трябва да са казали нещо преди това с външността си. Нямате вече оправдание, това IA може да ви направи богини. Не е като преди да се мъчиш с фотошопа...

# 452
  • По света и у нас
Който търси намира 😉

Боре, става дума за едни западни идеологии, ти не е нужно да проучваш въпроса. Не са толкова важни. Като се преведат от английски така звучат като “слагам на масата” всъщност имат предвид , това което мъжът/жената носят в една връзка.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 06:04 от PriMadonna

# 453
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Който търси намира 😉

Боре, става дума за едни западни идеологии, ти не е нужно да проучваш въпроса. Не са толкова важни. Като се преведат от английски така звучат като “слагам на масата” всъщност
имат предвид , това което мъжът/жената носят в една връзка.

Реално и двамата носят себе си, но за разлика от мъжа, жената иска финансова стабилност в замяна на присъствието си. Wink

# 454
Това не е ли част от мъжката енергия?

# 455
Скрит текст:
Който търси намира 😉

Боре, става дума за едни западни идеологии, ти не е нужно да проучваш въпроса. Не са толкова важни. Като се преведат от английски така звучат като “слагам на масата” всъщност
имат предвид , това което мъжът/жената носят в една връзка.

Реално и двамата носят себе си, но за разлика от мъжа, жената иска финансова стабилност в замяна на присъствието си. Wink
Не на присъствието си, а на уюта в къщата, на това да му родиш дете и хиляди неща още, не съм си изпила кафето. Ако един мъж не може да даде финансова стабилност, за какво й е на тази жена, те повечето жени се оправят сами. Защо да ражда дете от него, как да направи хубава вечеря, ако той не може да напазарува и да носи торбите? И под хубава вечеря нямам предвид готвене просто, а цялата атмосфера. Жената иска да се чувства сигурна в самия мъж, не просто финансова стабилност, а той да е стабилен като човек, като поведение, емоции и чувства, за да е спокойна и да твори и тогава мъжът ще се зареди от тази жена и ще има енергия също за много неща в живота.

# 456
  • Обран бостан ;)
Ц. не.
Това е резултат от тока, който протича между мъжа и жената след като мушнеш щепсела в контакта. Trollface

# 457
А като спре тока?
Чакаме да го пуснат или сменяме бушона/щепсела? Wink

# 458
  • Обран бостан ;)
А като спре тока?
Чакаме да го пуснат или сменяме бушона/щепсела? Wink

Сменяме контакта. Wink

# 459
Който търси намира 😉

Боре, става дума за едни западни идеологии, ти не е нужно да проучваш въпроса. Не са толкова важни. Като се преведат от английски така звучат като “слагам на масата” всъщност имат предвид , това което мъжът/жената носят в една връзка.

Ясно, време е за бизнес.

Боре, Боре, какъв Перник си ти, една Примадона те стресна и даваш заден?
Примадона, ама той за да знае дали да пусне снимка на лични, предварително условие е ти да пуснеш на общи Simple Smile Мъжете започват, инициират, говорят първи, ама жените трябва да са казали нещо преди това с външността си. Нямате вече оправдание, това IA може да ви направи богини. Не е като преди да се мъчиш с фотошопа...

Не разбрах защо да давам на задна, но както и да е, реших, че нещо съм казал и забравил да отговоря. Аз снимки не пускам, то още малко ще започнем разговорите с "Hi, asl" като едно време в irc.

# 460

Бази, гледай колко хора са без мъжка енергия. Wink Това са само тези под линията на бедността. Другите, които са малко над нея като прибавиш, сигурно процентът става съвсем сериозен.

# 461
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Бази, гледай колко хора са без мъжка енергия. Wink Това са само тези под линията на бедността. Другите, които са малко над нея като прибавиш, сигурно процентът става съвсем сериозен.

Проблема не е в енергията, а в консумацията.
Докато в електротехниката всеки консуматор има горен праг на консумация, в личните отношения консумацията на практика може да е безкрайна.

В подобни условия всеки енергиен носител не издържа и се поврежда, тоест прекъсва подаването на енергия и машината наречена семейство спира.

Сега отнякъде ще дойдат 2-3 нахъсани съфорумки и ще кажат:
" Има мъже с достатъчно мъжка енергия, способни да задоволят всяка жена"

За имане - има, но опашката започва в Павликени и свършва пред НДК.

Ако смятате, че можете да се вредите - вредете се и консумирайте на воля. Wink

# 462
Бънди, тоя лаф с опашката ми направи деня Joy Чини ми се обаче, че и мъже висят на нея, с числа 90-60-90 и цифрова комбинация като 69. Как мислиш?

# 463
  • По света и у нас
Той енергийния източник идва от жената.
А мъжа трябва да си плати тока.

За това мрънкате толкова.

# 464
Ей го къде е Павликени! Joy

Общи условия

Активация на акаунт