Раздяла или изневяра

• 32 075
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Незнам каква е, но човека влязъл в женски форум да се жалва, че и му харесало даже.
И очаква, че като очерни жена си, ще получи благословията на стотици жени, че и мъже - "Давай братко, спасението ти е - любовница или развод."
Сигурно си мисли, че щом е попитал, греха му ще е изкупен. Страхливец. Не вярвам даже да е говорел с жена си. Сигурно тя нищо не подозира.

# 556
Някои хора много се филмират или проектират собствените си драми и рисуват автора с яко измислици, съответно и жена му с ореоли едва ли не.

Защо така си мислиш?
Какви драми, какви измислици?
Ние не сме прочели нещо лошо за жена му.
Той каза, че тя казвала че го обича, но не му се вярвало. Тя казвала, че го харесва визуално, той не знаел защо...и т.н.
Човека чака да го четкат, но е недоволен, че е инертна женицата.
Защото чета коментарите и има някои крайности - превъзнасяния на някаква там жена на някого си, само защото мъжът й се чуди какво да прави в брака с нея и изведнъж тя е някаква героиня хайдушка едва ли не, понеже две деца нали… и сякаш автоматично трябва да е свястна, или пък другата крайност - мега заклеймяване на мъжа.

# 557
  • Обран бостан ;)
Ще ми се да попитам някои неща автора,ако все още чете темата .  Как през тези години се е грижил за брака си? Колко пъти е завел  жена си някъде, където да са само двамата, без децата?Колко пъти и е казвал че е красива , получавала ли е често комплименти от него? В спорове ,ситуации свързани с близки,  заставал ли е зад гърба и , или е бил винаги на страната на другите? Колко пъти са ходили заедно (само двамата)-на концерт, театър, танци  или нещо друго, което да ги кара да се отпуснат и забавляват,  да е интересно и на двамата ? 
Скрит текст:
Сега да кажа какви са моите подозрения- за него,тази жена отдавна е станала само майка на децата му. Това,че не намира никакви положителни качества в нея, говори за липса на любов към тази жена.Тази липса на любов, постоянната критика, да гледаш на човека до себе си -не като на любима жена,а просто като майка на децата ти и човек който се грижи за домакинството, се усеща от отсрещният и разбира се, се отразява на отношенията ви. Вероятно жената е подценявана от доста време. За липсата на секс-обикновено са отговорни и двамата.Сексът е интимност и близост, каква близост -като вие дори не си говорите за важни неща-за това какво искате и ви вълнува в живота, за какво мечтаете.При мимимум комуникация в семейството, неразбирателство и отегчение, каквъв  секс да има? Значи, след всички битовизми-грижи по децата, приготвяне на вечеря, зяпане на телевизия без да си размените и дума, без да си питал другият как е минал денят му,след натоварен ден в офиса,нерви и неприятности за които дори и не знаеш - го поканваш в спалнята си или по-лошо, "от вратата за краката"-отиваш в  спалнята и искаш интимност?
Вероятно и тя се чувства в капан ,също като теб .И мотивите и да остане в този брак са същите като твоите- децата. Ако мислиш,че е останала малко любов поне , погрижи се за това да започнете да говорите един със друг, да излизате и пътувате само двамата, намерете си общо занимание ,покажи и че важна за теб.Говори с жена си и действай в посока внимание и романтика, опитай се да върнеш близостта в отношенията и съм сигурна и че сексът ще потръгне. Ако мислиш че ти е невъзможно,
 поне не и губи времето и и дай възможност и тя да си търси щастието. Изневярата е най-глупавото нещо, което можеш да направиш. Ако имахте приятелки отношения и се харесвахте дори и само  като хора и всичко друго, освен секса ви е топ - изневярата, може  би , би решила донякъде проблема със липсата на секс,но като чета-вие дори и приятелски отношения нямата, за какво ти е такъв брак? Децата ще пораснат , още няколко години и ще отлетят от домът ви, и ще останете само двамата. До тогава между вас ще е се натрупала още горчилка и празнота, и ще се окаже че сте пропиляли по-голяма част от живота си един с друг. Децата не са слепи, вероятно вижда какво става между вас.Би ли бил доволен  ако те повторят модела и стоят в брак с някой с който не са щастливи, точно както родителите им ?

Ами да, едно островче да и беше купил, да си жувуркат двамката, като в "Синята лагуна" с Ди Каприо.
Напрво море от любов щеше да го залее. Wink

# 558
Какво затишие цари тук. Нищо не се обсъжда, автора не отговаря вече на отделните потребители.
Явно жената на автора е прочела глупостите му.
Следва развода, нали авторе?

# 559
Ма вие ако сте жена му, пишете му на лични на човека, какво му пожелавате развод

# 560
Темата много отдавна е изчерпана. Авторът може би не знае, че трябва да поиска да бъде заключена.

# 561
Ма вие ако сте жена му, пишете му на лични на човека, какво му пожелавате развод
Да, аз съм жена му.
Писах му, още на 16.06.
Отрича, както винаги. И на 18.06 той поиска развод. От нищото.
Тук в темата опитах да го провокирам, в разговорите си с него на живо обаче не споменах, че знам за темата, но тук той ме разпозна. И се оттегли. Аз исках още с първия си пост, да му покажа, че знам кой е. И сега в реалния живот резултата вече е, че от седмица не си говорим.

Няма като мъж да застане и да каже какво очаква, какво не е наред, какво харесва и не харесва, нямаше иницииран разговор изобщо. И така е било винаги.
Ами тръгнал да търси съвети там, където до скоро плюеше.
Както и с Фейсбук, всеки ден бълва змии и гущери срещу хората във Фейсбук, но публикува стихове в няколко групи. Тайно, разбира се.
Стихотворенията си ги изпраща и на всичките си приятели, за да се похвали, но не и на мен. В тях говори за нова любов, хитра и хапела бясно. Било тясно, но всъщност много прекрасно.

По темата със секса, който му липсвал и бил трагедия. Всеки ден, с изкл.на цикъла ми го правехме и с орална любов и с разнообразие.

Аз самата тренирам. Добре изглеждам, старая се да бъда интересна. Купувам си провокативно бельо, бивша танцьорка съм.
Той ми е първия мъж е живота. Детски истории само с целувки съм имала преди него.
Аз все още го харесвам, привлича ме физически, аромата му ме подлудява.
Готова съм да бъда гъвкава във взаимоотношенията, защото света е различен.
Не може да повтаряме модела на нашите родители и да искаме той да работи.
Но не може и да живеем двойствен живот, както прави той.
Той тича и се мъчи да се хареса на всяко живо същество от женски пол. Флиртува пред мен без капка свян.
От друга страна не ми прави комплименти, не инициира никакви пътувания, не подарява цветя, не прави изненади, не мисли изобщо за подобни, приятни емоции.
Мисли само за работата си. Там би организирал екскурзия до края на света, би взел всички от домовете им, би ги развеждал без умора, би купил подаръци на всички, на децата им, на жените им и т.н. само и само да им се хареса.

Как да одобряваш подобно поведение?
Оплаква се, че съм критична.
Не е ли нормално да искам това, което е той за другите. Усмихнат, весел, с чувство за хумор, забавен.
Докато в къщи е изморен, лежи е спалнята, гледа си нещо на телефона, гледа конспиративни клипчета, чете книги, говори по телефона или работи, но сам.
И постоянно се оплаква на приятелите си от мен.
Пък и тук на вас.

Дискутирайте.
Ще бъде от ползва и за мен и за него.

Нека всеки вземе своите съвети.
Аз вярвам, че сте огромна сила.

Знам, че информацията е откъслечна, но със радост ще дам повече информация, за да стигнем заедно до истината.

За мен Истината е всичко.
И предпочитам да я знам, за да взема решение.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 00:01 от SmileSmile1

# 562
Егати развръзката.

# 563
50-годишният от пост едно ли получава всеки ден секс?

# 564
  • Пловдив
Спирам Netflix-a

Дано не е по пост на седмица 🙏🙏🙏

# 565
50-годишният от пост едно ли получава всеки ден секс?
50 годишният от пост 1 описва едно към едно моят живот със съпруга ми.
И моят съпруг не знае защо аджеба го харесвам, но аз го харесвам. Казвам му, че го обичам, той не вярвал да е така.
Имаме прекрасни деца тинейджъри, които той обожава и наистина е най-страхотния баща на света. Всичко, което пише съм го чувала многократно, все пак живея с него над 25 години.
Познавам изказа и стила му на писане.

Мъжа ми не спира да се оплаква от мен на всичките си колеги, познати, приятели, вкл.и на приятеля на сестра ми звъни, да обяснява колко лоша майка съм, колко съм обсебваща, луда, ревнива и т.н.
Неговите познати и приятели, които той не допуска да ме опознаят ме гледат със съжалителен поглед или ме избягват. Не че ми пука особено.

# 566
Леле, каква развръзка! Върнах се, за да прочета и коментара на съпругата...
Според мен и двамата се обичате... по някакъв отлежал васш си начин. Но като се утаи огорчението на дъното на чашата има и друго. Светло нещо. Остатъчна обич и грижа. И при двамата. Но сте много наранени, отдалечени и изгубени. С годините са се натрупвали нерешени конфликти, малки неудовлетворения, разочарования и усещане за предателства и грешки (волни и неволни). Всичко това е останало потиснато, докато не е стигнало точката на кипене и не е ескалирало...
Него го насолих яко, ама и теб не бих пощадила. 😊
В момента отношенията ви изглеждат токсични, и двамата имате какво да осъзнаете и промените. Но любовта още я има. Ако успеете да се вдигнете и да се погрижите за себе си – не заради децата, а заради самите вас – може би ще намерите път един към друг отново.
Искрено се надявам да направите тази стъпка към терапия. Понякога това е единственият начин да се излезе от омагьосания кръг.
Иначе винаги може да се разведете, но горчивината пак ще стои.
Късмет!

Послепис: Докато пишех този коментар се е появил предходния. В карайна сметка ти ли си съпругата или не?

# 567
  • Далечният изток
Никаква любов не виждам тук.
Даже се чудя съпругата как въобще търпи всичко това...

# 568
Евала за смелостта, булка

Връщам се да чета

# 569
В карайна сметка ти ли си съпругата или не?
Metal.vixen, всичко ме навява на мисълта, че да.
До най-малката подробност, всичко описано съвпада.
На едно място само според мен е изкривил умишлено един отговор, с цел да не бъде разпознат.

AIDA, и аз се чудя. Ако имах дъщеря, щях да я посъветвам отдавна да го напусне. Дама щях да събера багажа и. Не е допустимо да се молиш на мъж, за да бъдеш обичана.
Знам, че не е правилно да стоя и да търпя това отношение.
Но желанието ми да имам семейство е по-голямо от самочувствието ми.
И да, на моменти виждам остатъчни чувства и любов. Вероятно ще я има винаги. Както аз обичам, така и той.
Но хищническия характер явно надделява.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:59 от SmileSmile1

Общи условия

Активация на акаунт