Аз "проглуших ушите" на останалите момичета тук - да се жалвам почти във всеки мой пост след операцията си при този доктор.
Направо им дотегнах да повтарям все едно и също... 🙆🫣
И всеки път си казвам да се въздържам и да не пиша, но пак не успявам.
То при мен вече си е станало психологическа травма, от която не мога и не мога да се освободя...
Колкото и да се мъча и опитвам.
Съжалявам искрено, че така се е случило при баща ти. 🥺
И двамата не е трябвало да се оперираме, а още по-малко пък при този доктор.
Ама ето на - беля! 🤷
Откъде да знае човек какво го чака зад ъгъла...
И аз се подведох по това, че е завеждащ Ендокринологията - професор с титли, опит и познания...
Мен не ме е преследвал, аз сама му се набутах в ръцете.
Без въобще да проуча нещата, без да се поинтересувам за повече подробности.
Нито за доктора, нито за себе си - какво точно е състоянието на жлезата ми.
Нито се вслушах в интуицията си, която ми подсказваше, че ще допусна грешка.
Направо ми "крещеше"!
Толкова много "сигнали" ми се дадоха, толкова много "червени светлини и светофари", ама на човек като му е писано да си "счупи главата"...
И то сам да си го причини. 😔
И при другите доктори се случват грешки.
Доста хора не се чувстват добре и имат усложнения, но няма какво да направят вече.
Нито могат да върнат времето назад, нито да се въздържат от операция - особено ако им е казано, че се налага и няма как да им се размине такова нещо. 😟
Да, деликатна област е това наше вратле, ама като ни изкомандват докторите: "Отивай!" - какво друго можем да направим? 🥹
Освен да бъдем внимателни, предпазливи и да се опитваме да подходим с разум и мисъл.
А не с излишна емоция, страх и притеснение.
Дано нещата с твоя татко да се пооправят, доколкото е възможно, и след време да се почувства малко по-добре!
Ще ви стискам палци! 🙏
Прегръщам те, подкрепям те и те разбирам напълно!
🍀❤️✨
Здравейте,
бихте ли споделили колко време продължава операцията, колко дни е престоят в болницата.
Благодаря