💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Пепи Да ти е здрав и много щастлив малкия юнак Само да Ви радва

# 136
Диве, часовата ни разлика не е голяма, ще се аклиматизираш бързо Hands Plus1 Докато при моята племенница е по-сложно, буквално първите една, дори две седмици заспива на масата на обяд, когато си дойде от САЩ. И тъкмо свикне и трябва да се връща обратно Grinning
Цитат
А, Къванч нека си трае, кивчета има >>>
Ааа, не, достатъчно дълго си трайка, стига му толкова Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе кивчетата са ти страхотни!

Айре Heart Eyes вероятно си права за сериала Hands Plus1 Ами знам ли вече на какво би се съгласил, уж до есента нямаше да прави нищо, ама на, изненада ни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, да ви е живо, здраво и щастливо малкото сладурче, много да ви радва! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

Терзи Kissing Heart
Лекинка, дружки! Hug

# 137
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за пожеланията ❤️

Аз не знам какво да очаквам от новия сериал. Дали ще ни изненада, 🤔 сигурно ,щом се е съгласил Къванч.
Той многократно е повтарял, че ако нещо не му е интересно няма сила, която да го накара да го прави. За ОР знаехме още преди да почне излъчването на Семейството, след като продължава да му е интересно да играе там значи има нещо, което го привлича към този проект.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 138
Привет!! Hug
Честит 9 май!
наминавам набързо с Аслан

не намирам нищо ново.....

# 139
Привет! Hug
Честит 9 май, Денят на победата!

Пепи, Айре Kissing Heart
Наистина нищо ново няма ...

Да си припомним малкия пумпал Heart

Приятна вечер! Hug

# 140
Правилно съм запомнила за корейците 🤭
Една стара статия за филма Организирани работи 2.

Екип от 40 корейци е работил над екшън сцените!
"Организирани дела: Сазан Сармали" се превърна в един от най-качествените проекти в Турция, благодарение на действието във филма, правилната и бърза постановка на сюжета, създаването на героите и актьорската игра. Давайки на публиката прекрасна възможност да се насладят на качествената си работа, Yılmaz Erdogan също им даде малък подарък. "Организирани дела: Carp Sarmaly" трябва да се гледа не само заради нереалистично смешните сцени, но и заради добре заснетите екшън сцени. Над сцените с преследванията, в които видяхме всички красоти на Истанбул, работеше корейски екип от 40 души! Например, сцената с полета на колата в морето по време на преследването- беше заснета забележително!
За първи път екипът пристигна в Турция през март и първото нещо, което направиха, беше да намерят подходящи места за заснемане. Корейците пристигнаха и останаха в Истанбул в продължение на шест седмици, преди да снимат, за да планират и организират заснемането на тези сцени. Начело на този екип е световноизвестният режисьор по екшън сцени Янг Руюл. Той и неговият екип неведнъж са получавали награди „Син Дракон“, които се считат за корейския Оскар. В продължение на две седмици екипът заснема сцени във въздуха и на земята под ръководството на режисьора Yilmaz Erdogan. След заснемането на тези сцени, екип от 60 корейци работи по монтажа им.
В резултат на това филмът "Организирани дела: Carp Sarmaly" ще предостави на зрителя такива екшън сцени, че няма да останат в сянката на холивудските филми.
Ако все още не сте го гледали, много сте пропуснали. Приятно гледане!

Къванч, който за първи път изигра роля в комедия - в новия филм на Й. Ердоган "Организирани дела: Сазан Сармали", получава похвали и от зрителите, и от много важни актьори в Турция!
В новия филм, в който той играе главната роля, Йълмаз Ердоган написа сценария и стана режисьор....и отвори вратите на комедията за Къванч. Благодарение на характера си "Sarukhan Zinchir" Къванч се издигна до неочаквани висоти. Актьорът получи най-високите оценки както от публиката, така и от много важни турски филмови актьори, играейки герой, който се нарича "Саръ" (Светлина) и живее в Истанбул, но е от град Адана.
KТ каза, че е трябвало да се промени физически за тази роля и че той заобича още повече своя характер по време на играта и снимките. "Сарухан е човек, който говори определен диалект. Този диалект не е едва забележим, напротив, дори повече от необходимото. И физически аз трябваше да се променя малко. Тогава реших, че Сарухан ме обича и аз него.... и аз ще успея! По време на репетициите и подготовката за ролята.... започвайки да играя героя, вече намерих истинския му характер и се вживях в него....свикнах с характера му и го опознах. "
- Диалекта на Адана не е лесен за него!
Въпреки че самият Къванч е от Адана, за да произнесе правилно местните думи от Адана "cibirticam, lillosh", актьорът прекарва доста време. За да не прави грешки пред камерата, актьорът непрекъснато иска да се поправя и да коментира произношението с местните жители от Адана, които гледаха снимките. Той се подготвя за филма и благодарение на тяхната подкрепа.

И от церемонията по награждаването за най-добър актьор в комедия Sadri Alışık.

И от филма

Открийте разликите ☺️😀😛

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:02 от pe04

# 141
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря! Kissing Heart Наистина много помниш!
Колкото до разликите, аз още не мога да си обясня откъде тогава извади това шкембенце Thinking А видяхме, че не беше изкуствено, пък сега в тази форма още повече се чудя как ли ще се превърне отново в Сарухан Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малкия ни локум преди 1, 2 м., само как бързо растат децата ...

Ама то по принцип времето направо лети, почти преполови годината ...

Отново нищо интересно няма ...
Имайте хубава събота, дружки! Hug

# 142
Добър ден, момичета 🤗🤗🤗

Интересно видео.
https://www.instagram.com/reel/DJcCRQtsTei/?igsh=N3hobnAyeWNydWFh

Аз започнах подготовка за срещата 🤭😛😘

Хубава събота 🤗🤗🤗

# 143
Хубава събота!!

Пепи, мерси за споделеното!
за корейците си го спомням.
това как се е учил на диалекта от Адана, въпреки, че е роден там. Ами перфекционист!!
на 1 стр съм събирала материали, особено за филмите, като за най-старите има най-много, примерно за ХС.
сигурно е имало и доста интересни неща покрай Сънят на пеперудата, но тогава не съм била в темата.

за мен тук в това видео, когато е още модел си говори с акцент.
3:30

Фенче Kissing Heart. тия снимки на Курт Ефе са от преди година и няколко месеца, като бяха в Китай. Wink
спомени

........................
ново
https://www.instagram.com/p/DJegKsbsMHO/

не мога да намеря оригинала без тия тъпи надписи

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 20:08 от Airra

# 144
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното
и реакциите в закованата тема!!!
Пепи, нека сладкишчето ви да те радва непрекъснато!!!
А Курт Ефе със зайчето е много интересен.
Харесах баджа за срещата.
Дружки, акредитацията е открита >>>

# 145
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Айре, чак сега видях видеото 🫣 добре, че Дива го отбеляза. Сладкиш - природолюбители 😍. Жената срещу него, като че ли е майката на Башак.
Гледам в ИГ отбелязват Денят на майката.
Да го отбележа и тук с една много любима снимка.❤️

Диве, благодаря ❤️ Подготвям и медальони 😘😛 за най- верните почитатели . Златният обаче е запазен и ще пътува 😍

И една трансформация , защото Къванч е ненадминат в това да ни изненадва.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 146
Здравейте и от мен Благодаря за споделеното
Пепи страхотни неща си направила

Днес е ден на майката

# 147
Благодаря ви за споделеното!!
Диве, в закованата тема беше малък цирк Wink

Честит ден на майката, който се празнува при комшиите. Flowers Tulip

Да са живи и здрави мама Башак, мама Гюл и мама Нуртен! Hearts

Пепи,
Цитат
Жената срещу него, като че ли е майката на Башак.
мисля, че е тя.
медальонът е един път!!

едно клипче от КТФ
https://x.com/KT_Fans/status/1921477208977076683/video/2

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:07 от Airra

# 148
Добро утро

A photo for #KıvançTatlıtuğ with a fan in “Kemer Country Club” shared in Friday 9 May 2025

# 149
Добро утро! Hug

Благодаря ви за всичко споделено, дружки! Kissing Heart
Мамин златен ! Heart

Вижда се, че са успели да научат детето си от най- крехка възраст на най- важното тези двама прекрасни хора - да обича! Hands Clap
Прекрасно видео и гифче Айре Heart Eyes

Пепи, страхотни медальони Kissing Heart
Между другото - къде и в колко ще ни е срещата ? Thinking
Диве, разпалихте ми любопитството с Айрето, ще трябва да погледна какво е ставало в закованата тема Thinking
Терзи, благодаря! Kissing Heart
Една незабравима и много забавна за мен сцена за добро настроение Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте прекрасен ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт