💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

За срещата вие предложете часа и мястото.
Доколкото видях прогнозата, времето ще е холандско.

Иначе не съм сама, не скучая и си имам работа >>>

Скрит текст:

# 151
Привет в понеделник! Hug

Терзи, Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Много готин Киво Heart Eyes /въобще не искам да го гледам с визията на Саръ Сарухан Head Band
сега е в разцвета на младостта си и трябва да оставя роли с готини визии!! Hands Pray
като стане на 50 да играе тъпите персонажи на ЙЕ.... Expressionless/

мястото, където са били, където Курт Ефе е хранил зайчето е страхотно
в квартала на КБТ - Kemerburgaz
https://www.instagram.com/yesilormankahvaltipide/
разгледайте, има животинки, места за игри и страхотна турска кухня, да ти се прияде Yum

за закованата тема
Скрит текст:
едно коментарче за фенските теми

за мен това си беше обида към всички, които пишат във фенски теми,
и без да се замислям я докладвах.
изкефих се, че я изтриха! Hands V

Диве!! BlushAnimal Cat2

здрава и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 19:25 от Airra

# 152
Диве, Айре Heart Eyes, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, ами ще чакаме Пепи да каже къде и в колко, все пак тя пътува, ние сме лесни Hands Plus1
Нямам идея какво е холандското време, студено ли ще е ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart
Скрит текст:
Четох малко там, ами какво да кажа, пълна скука е тази тема! А този коментар е наистина чиста обида към пишещите във фенските теми, да! Hands Plus1 Та там дори не отразяват някои пишещи!  А аз пък точно през тийн годините никога не съм харесвала много никой актьор, докато не се появи Къванч, може моето да е късен пубертет Stuck Out Tongue Closed Eyes И да, гледам всеки негов проект не защото съм обсебена, а защото обичам именно неговата игра, талантът му да пресъздава толкова различни герои, без да се повтаря в нито един образ,  всевъзможните човешки емоции, които пресъздава еднакво майсторски, до степен да плача и да се смея с него, какво странно има в това ? Харесвам и историите, които си избира, и смея да твърдя, че ние тук поне винаги ги коментираме аргументирано и по същество, когато ги има, разбира се. Да, следя Къванч и се интересувам от всичко касаещо го, защото ми харесва много и като човек, а и е ужасно приятен за гледане, обичам красиви хора като него. Това ли ме прави странна или обсебена ? Thinking Може, ама поне никога не съм била влюбена в Освалдо Риос или в семплите латинобози, с които ни заливаха на времето Smile Та на такива сериозни, на възраст госпожи бих им казала да карат по-полека с приказките, че животът обича да си прави странни шеги с хората, възрастта е без значение Smile И много ми е интересно, какво ли очакват да пишем в темата, след като няма проект с любимия ни актьор ? Thinking И да, и кафенца ще има, и китки ще има, и снимки и каквото си поискаме, защото на нас така ни харесва! Heart Ей заради това не обикалям аз по темите, тук си ми е много добре и достатъчно забавно. 
Късметлийка!

Хубава вечер, дружки! Hug

# 153
Фенче Kissing Heart, благодаря ти, че ме отрази с коментара си, който много ми хареса и съм на твоето мнение
и да, мисля, че сме в късен пубертет
абе обичаме си го нашето чудо Heart

и за Башак Heart Exl
https://www.instagram.com/p/DJh3OizMf4j/
Цитат
Имах възможността да се срещна очи в очи с @basakdizer, която винаги гали душите ни със своята грация, доброта и отдаденост. много се радвам

естествено е заета с каузи за животни и други социални каузи!!

лека вечер!!

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 22:03 от Airra

# 154
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Аз отново съм натоварена на макс...
Скрит текст:
Втори месец правя по два одита едновременно....Нямам много време да пиша, но ви чета. Гледам ДГ и коментирам в темата на Онур Туна, защото със Синем ги гледах в ДЧ. Не виждам нищо лошо в това. След като толкова много ги дразни, че няма тема за ДГ специално, защо някоя от тях не я направи....
Курт Ефе вече е момченце за чудо и приказ. Не се съмнявам, че ще го възпитат в любов не само към животните....

# 155
Привет, дружки! Hug

Гости, благодаря Kissing Heart Много ни е хубав ашкъма на тази снимка Heart

А бе всеки да си пише и чете там, където му е приятно, и по възможност да избягва да дава мнение за останалите теми във форума и пишещите там, като не му допадат да не влиза там, не е задължително Smile
Цитат
Курт Ефе вече е момченце за чудо и приказ. Не се съмнявам, че ще го възпитат в любов не само към животните....
КБТ вече са го направили. Всеки, който толкова много обича животните, няма как да не обича и света около него -   хората и природата Hands Plus1
Да ви припомня едно видео за ОР 2 за добро настроение, големи зевзеци са всички Smile Надявам се Езги отново да участва, харесвам я.

И превод, който според мен не е пълен, ама каквото - такова.
Цитат
Й.Е - Всъщност, аз бях дал ролята на Езги на друг човек. Друг наш ценен приятел. Тя ми звъня поне 20 пъти. И цената и беше достъпна ...
ЕМ - И храната на снимките беше вкусна!
ЙЕ - Цялата работа е в бюджета. Не винаги можеш да поканиш актьора, който искаш. Нужен ти е някой по-достъпен. Тя дойде, добре започна. Тя ми предложи да я погреба, а аз си мисля, тя сериозно ли ?
ЕМ - Уволни ги всички!
- Уволни!
ЙЕ - Нима не бях мил ?
ЕМ - Много мил!
ЙЕ - Без викове, без спорове ...
ЕМ - Само ето тук ми останаха малко синини ...
КТ - Много мил, като локум беше този път Йълмаз Ердоан. Той винаги е мил . В " Съня на пеперудата "  винаги лекичко правеше забележки.
ЙЕ - Ако понякога съм правил леки забележки, те трябва да кажат и причината. За да разберат хората. Както съм казвал, на снимки не трябва да си играят с телефона.
ЕМ - Аз си играех на " Думи " а играейки си мислех само за ролята.
ЙЕ - Тя си мислеше къде да постави " й " по време на снимките на сцената ...  В края на краищата "й " ти носи 10 точки, както и "ж " Всъщност, тя е права да нервничи, аз също играя на тази игра. Също я харесвам. Знаеш ли на какво обърнах внимание в тази игра ?
ЕМ - На какво ?
ЙЕ - На меката " Й " с която започва моето име, дават 5 точки, а на твърдата на твоето - 1 точка. Това извиква в мен чувство на гордост за моето име.
ЕМ - Ти си ужасен ...
ЙЕ - И така, Къванч ...
ЕМ - А аз имам "г " тя също има много точки!
ЙЕ - Твоето време свърши, дойде времето на главния актьор - Къванч Татлъту
КТ - Ще позволиш ли ?
ЕМ - Но, моля Ви - заповядайте!
ЙЕ - Къванч Татлъту! Ти какво, не забеляза ли, че до мен седи Къванч Татлъту ?
ЕМ - Как бих могла да не го забележа , с това его ?
ЙЕ - Почакайте! Може след това да ми помогнеш с моето ? А то като боксьор се чувствам
КТ - Аз се изпотих ...
ЙЕ - А ти, какво ще кажеш Къванч ? Ти винаги сериозно разговаряш, всичко възприемаш много сериозно.
КТ - Аз съм драматичен актьор, всичко казано възприемам сериозно
ЙЕ - Всъщност, какво забрави ти в тази комедия ?
КТ - Това трябва теб да питам всъщност
ЙЕ - Трябва, аз само заради програмата така казах
КТ - Той ме попита как ми се вижда историята. Казах му, че е отлична, хареса ми. Но, ролята е много малка.
ЙЕ - Той си е такъв : " Моля те, напиши повече! "
КТ - Напиши повече му казах.
ЙЕ - Всъщност, ние и не мислехме, че той ще бъде главния актьор във филма. А се получи така, че ние се състезавахме двамата кой е главния.
КТ - Невероятна възможност е да имаш с режисьора хубави отношения, за да решавате всевъзможни проблеми, който понякога те разбира само с един поглед.
ЙЕ - Получи се отлична работа в плана за създаване на образа. Не с Езги, това се отнася за Къванч. Що се отнася до Езги ...
ЕМ - ОД 1 е мястото, на което се запознах със снимачната площадка на филма. И това ме изпълва с гордост.
ЙЕ - Това, че тя играе главната роля във втората част на историята на ОД се дължи на огромната и организираност и голямата история. Това е твоя история. Поздравявам те!
ЕМ - Благодаря!
ЙЕ - Обичам ви!
ЕМ - И ние ви обичаме!
ЙЕ - Ако столовете бяха сложени по-близо, щеше да бъде по - добре.
КТ - Аз даже не успях да ти благодаря, братко Йълмаз
ЙЕ - Зад камерата ние сме съвсем други хора. Да ...
ЕМ - Е, иншаллах ! Моля, елате!
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 11:33 от queen_fenka

# 156

Привеет и хубав ден !!

Гости, добре си наминала!! Hug
наистина за най-гледания сериал в момента не е толкова сложно да се направи една отделна тема.

Фенче Kissing Heart , на 1 стр го има видеото с руски превод
https://vk.com/kivancoyku?w=wall-62215399_229930%2Fall
уж е целия превода.
Езги нали има малко бебе, но и аз бих се радвала да я гледам отново, страхотна е!

и като сме на тая тема, това ми е любимо Laughing

Къванч: „Много съм щастлив и горд, че се снимах във втората част на такъв филм като "Организирани дела" Изживях незабравимо приключение.
Сарухан е много дълбок човек.Той има потенциала да прави страхотни неща, ако работи здраво. Но в същото време е много труден характер. Ако говорим за характерите на Сарухан и Асъм, те са много забавни (комици), имат много интересни аргументи. Наистина, докато играждах ролята, ми харесваха техните истории, начинът по който се бореха.
Смеехме се много. Искрено!! Понякога дори от смях не можехме да продължим да работим. Благодаря на всички приятели за това приключение, че станах част от този екип. Мисля, че направихме проект, на който зрителите ще могат  да се насладят и много да се смеят. "

Със сигурност Къванч много се е забавлявал снимайки се във филма!!
Бил е във вихъра си с неговото чувство за хумор!!
Това определено е мотивация да иска да играе пак.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 13:47 от Airra

# 157
Привет, момичета 🤗🤗🤗

За срещата, какво ще кажете на обичайното място в 11ч. .
Диве, видях, че времето наистина ще е холандско, но това няма да ни попречи, ние си носим слънцето 🌞 с нас 😘

Честно да ви кажа много ми е интересно с какво си уплътненява времето Къванч. Йелмаз Ердоган още снима, режисьора също е зает със сериала, чудно ми е дали актьорите са почнали някаква самостоятелно подготовка. Или пък работи по документалния филм 🤔

Аз без бой си признавам, че през три години влизам в пубертета 😛😀 Бедна ви е фантазията през какви вълнения преминавам в момента 🤭🫣😂 но това като се видим ☺️

"Моят приятел " нещо ми е сърдит, но намерих нов и за утре ви е приготвил кафето 😛🤭

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 158
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Да ви е приятно кафето!!!

Скрит текст:
За закованата тема просто така се харесва.
Много се държи излагането да е заковано.
На мен не ми харесва темата да е закована.
Иначе нека се пише и с активността да се държи най-отгоре.

За срещата - разбрано - 17.05. - 11:00 ч. на обичайното място.
И Къванч е поканен!!!

# 159

Диве 👍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 160
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, Диве, страхотни кафенца! Значи срещата ни е уточнена, супер, нямам търпение да се видим!
Айре Heart Eyes специално ти благодаря за видеото, наистина за Къванч явно е било голямо удоволствие да участва в този филм. И пак се чудя как ще докара отново този образ Smile

За Езги бях забравила, че сравнително скоро стана майка ... може и да не я видим, да.
Чакам с нетърпение срещата отново със Серка. Само да видя кога ще го гледам, че много късно тази вечер пристига братовчедка ми от Кипър и няма да е удобно да я зарежа, а аз да си гледам телевизия Smile

Нашия има още 2 дни срок от мен да се покаже Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте прекрасен ден, дружки Hug

# 161
  • Плевен / София
Информация от друга тема в "бг мама"....
"#Platonik, с участието на #GupseÖzay, #KeremBürsin и #ÖyküKarayel, е планирано да излезе по Netflix в края на лятото"

# 162
Хелоуу!!
Благодаря за кафенцата!! Blue Heart
Фенче Kissing Heart, той ти се показа

тая снимка е нова.
но нямам против и утре да оплакнем очи Heart Eyes
Пепи 2 гиф в снощния ти пост - ти ли си го правила?
прилича ми на гифчетата, които прави нашата сънародничка/Klio/ и ги споделя в Х/ТТ
доста често ги носим тук.

Диве, да си я държат където искат тая тема, тя и без това се превърна в тема за ДГ.

а това е от мен. /но не стана добре, пробвах една стара програма/

Гости, ще погледнем Ойкю и там!

хубава сряда!!

# 163
Айре, ето това е вдъхновението.

Този страшно много ми харесва.

# 164
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Желая ви приятен ден и дано има
новинки от Къванч!!!