Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

За срещата вие предложете часа и мястото.
Доколкото видях прогнозата, времето ще е холандско.

Иначе не съм сама, не скучая и си имам работа >>>

/въобще не искам да го гледам с визията на Саръ Сарухан 

/

, благодаря ви за споделеното! 

благодаря ти! 
Та там дори не отразяват някои пишещи! А аз пък точно през тийн годините никога не съм харесвала много никой актьор, докато не се появи Къванч, може моето да е късен пубертет
И да, гледам всеки негов проект не защото съм обсебена, а защото обичам именно неговата игра, талантът му да пресъздава толкова различни герои, без да се повтаря в нито един образ, всевъзможните човешки емоции, които пресъздава еднакво майсторски, до степен да плача и да се смея с него, какво странно има в това ? Харесвам и историите, които си избира, и смея да твърдя, че ние тук поне винаги ги коментираме аргументирано и по същество, когато ги има, разбира се. Да, следя Къванч и се интересувам от всичко касаещо го, защото ми харесва много и като човек, а и е ужасно приятен за гледане, обичам красиви хора като него. Това ли ме прави странна или обсебена ?
Може, ама поне никога не съм била влюбена в Освалдо Риос или в семплите латинобози, с които ни заливаха на времето
Та на такива сериозни, на възраст госпожи бих им казала да карат по-полека с приказките, че животът обича да си прави странни шеги с хората, възрастта е без значение
И много ми е интересно, какво ли очакват да пишем в темата, след като няма проект с любимия ни актьор ?
И да, и кафенца ще има, и китки ще има, и снимки и каквото си поискаме, защото на нас така ни харесва!
Ей заради това не обикалям аз по темите, тук си ми е много добре и достатъчно забавно. 
, благодаря ти, че ме отрази с коментара си, който много ми хареса и съм на твоето мнение 

Много ни е хубав ашкъма на тази снимка 

Надявам се Езги отново да участва, харесвам я.

, на 1 стр го има видеото с руски превод

специално ти благодаря за видеото, наистина за Къванч явно е било голямо удоволствие да участва в този филм. И пак се чудя как ще докара отново този образ 

Хелоуу!!
, той ти се показа

Препоръчани теми