Скоро лъвче се задава и в дома ще е забава ТЕМА 2

• 35 707
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Мами пускам ви нещо полезно, да се подсетите ако има пропуск 🥰

https://www.instagram.com/p/DMVALAVsNc_/?igsh=MW5uYnRreHB4ejh0dA==

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:33 от Boyana6

# 571
Аз да се похваля с моето лъвче Симеон, което излезе на 24 юли на бял свят. Стискам палци на всички да видите и вие своите пухкави гушанковци скоро Simple Smile.

# 572
Честита рожба! Третото бебче в групата, да ви е много здраво малкото юначе!🍀

Аз да се похваля с моето лъвче Симеон, което излезе на 24 юли на бял свят. Стискам палци на всички да видите и вие своите пухкави гушанковци скоро Simple Smile.

# 573
Честито! Да е жив и здрав Симеон 🩵

# 574
Момичета, как сте с подготвителните контракции? По принцип имам към 10тина на ден, но тази нощ се събудих, изнервих се и не спря да се втвърдява този корем.... по едно време почнах да записвам часовете, помислих, че раждам, нищо че реално болка нямаше.... имах подобно преживяване още 1/2 пъти, но раждането наближава и много съм се паникьосала. Сега продължават тия стяганици, доста по-рядко, за кратко и без болка в кръста или менстриална. Силно се надявам бебето да изчака до Август. За тези, които вече са раждали може ли ориентир превръщат ли се въпросните Бракстън в истински? Възможно ли е от стреса и паниката да ги предизвиквам... сигурна съм, че истинските доста се различават, ама .... стоя и се чудя

# 575
Аз лично имам Бракстън още от 20+ седмица, но моята ситуация е различна, аз съм с аномалия и ги усещам от много рано. Всички имаме, просто някои от нас не ги усещат.
Сега в третия триместър също се появяват, когато направя някоя по дълга разходка, когато се притесня, след преглед и опипване на корема.
Имах и менструални, отпускаха ме и пак на всяка минута. Ходихме на тонове и наистина си имам контракции, но не доста силни и чести.
Пий много вода, почивай си, опитай да бъдеш спокойна.
Аз лично пия и магнезий, само по 200мг на ден + електролитни напитки.
Понякога усещам стяганията и отдолу, което е ново, но предполагам нормално за 36/37ма седмица вече.
🍀

# 576
Момичета, може ли да препоръчате някакво приложение за контракции и следенето им? По възможност безплатно или поне с free trial? Изтеглих 2-3, но нещо не ми допадат фунцкиите в безплатните им версии и отделно постоянно ми дава да плащам и т.н. За Android ми препоръчаха едно, но съм с iOS и не се поддържа.

# 577
Да ви е жив и здрав Симеон!
Бързо възстановяване на теб! 🌹🍀

quote author=Cassiopea88 link=topic=1767975.msg50013411#msg50013411 date=1753517736]
[/quote]

# 578
Аз си свалих за IOS две Contraction timer  - Time labor и Contraction timer , безплатни са, но още не съм ги разцъквала колко са ок. Към пиещите Магнерот кога Ви казаха АГ да го спирате? Аз пия 3*2, и АГ каза в 35+4. С предната бременност пак пиех, но не помня кога го спрях и тогава родих на термин.

# 579
До 36 седмица. Пиех първо 3х1 от 32ра, после 2х1 от 34та.

Честит да бъде Симеон🤍🤍🤍🤍🫶🫶🫶🌞

# 580

Честита радост! ☺ Да сте живи и здрави с бебе Симеон и бързо възстановяване! 🩵

Три бебчета досега и все момченца, да видим дали следващото ще е някоя принцеса 😄

# 581
Честит да е Симеон!💙💫

# 582
Здравейте, за обезщетението за 45 дни преди раждането освен болничен лист подавахте ли и декларация за банкова сметка?

# 583
Не. За какво? От счетоводство се занимават с тези неща. Носите оригинала и едно копие за вас.

Здравейте, за обезщетението за 45 дни преди раждането освен болничен лист подавахте ли и декларация за банкова сметка?

# 584
Декларация за банкова сметка ми искаха при първата бременност.  HR каза, че иска да я приложи за всеки случай, тк не бях ползвала болничен в тази фирма от много години.

Общи условия

Активация на акаунт