Много е вълнуващо, че бебчетата започнаха да се раждат. И аз като Zajia чакам с трепет но и малко притеснение. Все си мисля, че като започнат болките ще се панирам.
miminka_12 и аз благодаря, че сподени. Аз уж очаквам нормално раждане, но е добре човек да е подготвен за всичко.
Исках да питам някоя от вас случайно да се е сдобила с един куп нови бенки по време на бременноста? На мен ми излязоха много по деколтето, под гърдите и имам една под мишницата, която изпъкна и стана като топче, което в момента ме боли и е леко зачервено. Имам чувството, че ще падне всеки момент. Във вторник съм на преглед и ще питам да ходя ли на лекар или да чакам след раждането. То така или наче верятно нищо няма да могат да направят преди това.
Иначе имам и много странно усещане в горната дясна част на корема, точно под гърдата. Преди години ми правиха лапароскопска операция за изваждане на жлъчния мехур. Самото място, където е имало лек разрез сега все едно ми е безчувствено, но отвътре усещам едно сърбене и като почеша започва да боли. Чудя се дали не е заради някакви сраствания там.
) 
Трябва да се стегна вече, че........