Операции на коляното - 3. тема

• 10 302
  • 212
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, със скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно съм. Може ли тези от вас които са минали през това сравнително скоро да напишат колко пари ви е излязла операцията във Евровита, Софиямед или на други места. Благодаря предварително

Здравейте! Около 3600-3800 лева лятото за сина ми при А.Георгиев в Софиямед. Имахме предварително   ЯМР незнам дали е от значение. При първоначалния преглед питайте, коректни са и казват каква е цената. Ако не се лъжа май зависи и от имплантите. Екстрите се доплащат съответно.
 А колкото до избор на лекар всичко до някъде е късмет , и най-добрият лекар може да ви окипази. Доверяваме се на някого и се молим всичко да е наред. Успех!

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 10:32 от totokaril

# 211
Здравейте, ЯМР показа, че съм с инкомплетна лезия с кос ход в задния рог на медиален менискус, размер 0.45 см. Дегенеративни промени в предния рог на латерален менискус при съхранен обем. Медуларен едем на медиалния кондил на фемора
Бейкерова киста.
Не знам дали това, което преписах от резултата, е достатъчно, но имам въпрос.
Четох назад в темите, не видях мнение за д-р Петко Хаджиламбрев, Софиямед. Категоричен е за операция. Той ми е второ мнение, първото отново за операция е от д-р Узунов, Неоклиник.Имам болка и куцам от 1 месец.
Дано не е смешно, но четох и за кинезитерапия, без операция.
Ще съм благодарна за мнения.

# 212
  • София
Ами първо пробвайте при добър рехабилитатор за около месец и вижте как ще Ви се отрази. Ако имате блокажи на коляното, тогава няма как да се размине операция.
Аз не бих се доверила на посочените от Вас ортопеди. Нищо не ми говорят имената им, а и нямам близки и приятели, които да са ползвали услугите им, за да попитам. Някой по-назад писа, че добрите и благонадеждни артроскописти в БГ се свеждат до 3-4. Подкрепям напълно това мнение, но тези двамата според мен не попадат сред тях:).

Общи условия

Активация на акаунт