💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 39 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Има ново клипче на Инан и Ханде от Кан ( 3-та вечер)

# 541
Ново:
https://x.com/live__for_music/status/1926960243314962449
„Перфектната буря започва…“
Керем се завръща във фитнеса с Фуркан. Той е отбелязал и Бурак Буджин, така че тренировките по бокс започват отново Simple Smile

# 542
Калориите от хамбургерите трябва да се изгорят Simple Smile

Дано повече снимки и сторита пуска, че нищо не се чува за нов негов проект. Бирсен мълчи...

# 543
Щом започва активно тренировки, значи предстои нов проект или реклама на спортен бранд. Дано е първото. Grinning

# 544
Няма новини за Керем от Бирсен, но за сметка на това явно идват новини за Ханде Simple Smile

# 545
# 546
  • София
Няма новини за Керем от Бирсен, но за сметка на това явно идват новини за Ханде Simple Smile

За какво става дума? За нов проект на Ханде или за нещо от личният ѝ живот. Дано да е първото, защото попадам на някакви коментари относно нея и Хакан.

Чакам вече новини от Керем за нов проект. Доста дълго си почива. Време е за работа.

# 547
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 548
За сериал по тв-то. Поне постовете, на които попадам, това се коментира и това питат Бирсен.
Баръш я натиска за още един общ проект.   А днес ми излезе инфо, че отново може да съберат Керем и Ханде в общ проект. На срещата на 22 май е присъствала и Гюнфер ( така пишат Керемките в Туитър ) .

# 549

Много е красива!
Еййй, голям късметлия е наш Хаканчик!

# 550
За сериал по тв-то. Поне постовете, на които попадам, това се коментира и това питат Бирсен.
Баръш я натиска за още един общ проект.   А днес ми излезе инфо, че отново може да съберат Керем и Ханде в общ проект. На срещата на 22 май е присъствала и Гюнфер ( така пишат Керемките в Туитър ) .
Абсурд да се съгласят да играят двамата. Несериозно е просто. Фенски измишльотини.

А от Баръш няма отърване. 🤣

# 551
Аз не знам на какви коментари за Ханде и Хакан попадате, ама действията и поведението им ме карат да вярвам, че чакаме хубави неща, свързани с тях.
И според мен ще е свързано по-скоро с нещо професионално, макар и да не става ясно.
Дано да не е с Баръш…
Тина, вярваш ли за проект с Ханде и Керем? За мен вероятността това да се случи е по-малка от  0%

# 552
Може и да е истина, че Гюнфер е била там, но тя има и други клиенти, не е само Керем. Grinning
Изобщо не вярвам, че е възможно да снимат пак заедно нещо, било то и обща реклама с продължителност от минута и половина. Joy

# 553
# 554
Не бъдете толкова сигурни, че е невъзможно 😂😂😂 Всичко зависи чек с колко нули ще им дадат за да участват заедно. Това ще е проект, няма да ги женят, а те все пак са професионалисти 😎😉
Ханде и Керем продават и то много добре  😎

Общи условия

Активация на акаунт