💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 39 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
[quote Кauthor=midniglink=topic=1768511.msg49774238#msg49774238 date=1748275355]
Здравейте! Flowers Hibiscus
Ханде е като кукличка, толкова красива!!

[/quote]

# 556
Здравейте! Flowers Cherry Blossom
От Бирсен:
Дуото мечта Ханде Ерчел и Баръш Ардуч се срещат в сериала „Кралицата на сълзите“
Баръш Ардуч и Ханде Ерчел се събират за трети път след поредицата на Дисни „Напомняне“. Дуото мечта ще се срещне в адаптацията на „Кралица на сълзите“ през новия сезон.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ruya-ikili-hande-ercel-ile-b … suyor/58947/?s=09

Три пъти за щастие. И дано е за последно през следващите 10-20 години. 😅

# 557
  • Кърджали
Аз малко като мрънкало, ама за мен щеше да е по-правилно да бяха изчакали преди третия проект заедно. Рискуват да се получи пренасищане и все едно едни и същи роли но на различни места...

# 558
От Бирсен:
Дуото мечта Ханде Ерчел и Баръш Ардуч се срещат в сериала „Кралицата на сълзите“
Баръш Ардуч и Ханде Ерчел се събират за трети път след поредицата на Дисни „Напомняне“. Дуото мечта ще се срещне в адаптацията на „Кралица на сълзите“ през новия сезон.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ruya-ikili-hande-ercel-ile-b … suyor/58947/?s=09

Три пъти за щастие. И дано е за последно през следващите 10-20 години. 😅
Марги, ела ни светни за тази корейска драма. Не че не можем и сами, но мини да ни обърнеш внимaние. Satisfied
Дано е финален трети проект, че малко досади Баръш като партньор.

# 559
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 560
Здравейте, 🌞

Няма отърване от Баръш 😂😎

Ханде ще играе болна от рак жена. Сигурно ще и е много трудно след като майка й почина от тази болест..
Хубав ден на всички!

# 561
# 562

GrinningGrinningGrinning
Миси, оправи ми деня.

И аз не съм доволна от "трети път за щастие", но щом така са решили, ще ги гледаме пак. Grinning Дано сценарият е добър. Чакам Марги да мине да се изкаже за корейския оригинал. Grinning

# 563
Сериалът се излъчваше по tvN от 9 март до 28 април 2024 г., с общо 16 епизода и 2 специални. Финалният епизод постигна рекордна гледаемост от 24,85% в Южна Корея, превръщайки се в най-гледания сериал на tvN, надминавайки дори „Crash Landing on You“. В глобален мащаб, „Кралицата на сълзите“ стана най-гледаната корейска драма в историята на Netflix с над 682 милиона часа гледане. Сериалът спечели награди за най-добра режисура и сценарий на Asian Academy Creative Awards и Asian Television Awards, както и наградата за най-добра драма на Korea Drama Awards и Seoul International Drama Awards.

Да кажа, че се радвам на трети проект с Баръш ще излъжа, но не мога да отрека, че се радвам, че Ханде ще има сериал по телевизията. За сега кавърите на корейските сериали са изключително успешни, надявам се и този да е такъв. Каналът не ми харесва, но каквото такова.

Надявам се и Керем да се включи с някой сериал, може и за някоя платформа.

Миси! JoyJoyJoy

# 564
В Туитър има много противоречиви мнения за бъдещия проект на Ханде и Баръш 🙄

# 565
Май ще ходят в Кьолн  на 5 юни Simple Smile

# 566
Flowers Herb Здравейте!
Не съм възтрогната от "три за щастие", но ако Ханде е ОК, какво пречи. Може би, Баръш и осигурява спокойствие и среда за по-пълноценна изява. Сложен образ, без спокойна и хармонична атмосфера е трудно да се изгради. Ха, ха ... да му мислят "Баръшките".

Ние, ги очакваме. Revolving Hearts

# 567
От доста време се носеха слухове, че Баръш я натиска за общ сериал в телевизия. И Ханде поддаде.
Според мен и Гюпсе има пръст в това. Играе на сигурно, защото Ханде е в стабилна връзка и Баръш няма да направи грешка да кръшне, тя е доста властна жена. В Туитър четох, че с Елчин е имало големи скандали между двете дами, ама не се задълбочих в подробности.

# 568
  • София

Не съм възторжена и въодушевена от новината за евентуален нов проект на Ханде с Баръш  - твърде често, твърде скоро, твърде много! Thinking
И най-хармоничната, харизматична двойка омръзва на публиката от често партньорство в толкова кратко време. А пък, лично аз, не виждам и някаква особена химия между тях. Smirk
Интересно ми е как ще адаптират и разкажат оригиналната история на корейския сериал, /Благи, благодаря за инфото!/, интересно ми е как Ханде ще интерпретира ролята на властна, високомерна, студена жена, защото почти винаги до сега нейните героини са енергични, чувствителни, емоционални.
Но ще чакаме, ще видим и ще коментираме!
Smiley

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 11:48 от Dilemi

# 569

Общи условия

Активация на акаунт