💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 38 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Flowers Herb ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
Прекрасни момичета, обичам, Ви, не по-малко от моите приятели, от моите близки, от сродните ми души. Всичките ми празници са свързани и с Вас. Част сте , красива и приятна в танца на живота ми.

# 91
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 92
Здравейте, 🌞
Въпреки че са изминали повече от 2 месеца от излизането му, филмът #RüzgaraBırak, с участието на #HandeErçel и #BarışArduç, отново се класира на първо място в седмичната и месечната класация за най-гледани филми на дигиталния стрийминг гид JustWatch. Филмът продължава да поддържа успеха си въпреки новите премиери.

# 93
"От снимачната площадка на филма "Два свята, едно желание" с участието на Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер в Асос : Ден:17""

Скрит текст:

# 94
В Туитър пак се върти, че Керем и Мелиса Сабънджъ са разделени, по нейно настояване. И на това се дължало меланхоличното усещане от последното интервю на Керем за Elle Man Türkiye. Нямало го типичния живец, който лъхал от изказванията му досега.

# 95
Ново:
Пуснат е първият трейлър за оригиналния сериал на Disney+ #AşkıHatırla, с участието на #BarışArduç и #HandeErçel.
https://x.com/BArduc_world/status/1916783023162327229

# 96
Трейлърът изглежда страхотно, сериалът се очертава доста интересен

# 97
# 98
Голяма чаровница е

# 99
"Помни любовта" - Aşkı Hatırla вече и в Ютуб Wink

# 100
# 101
# 102
Керем снима  с Bosch Türkiye днес 😎

# 103
"Фризьорът, която е подготвил Ханде Ерчел за церемонията по връчването на наградите Joy Awards сподели днес тази снимка"

Скрит текст:

# 104
Ново с Керем.

Общи условия

Активация на акаунт