Носят ли ви на ръце? :)

• 15 481
  • 442
  •   2
Отговори
# 195
Без кое нещо?

# 196
Според данните на статистиката, в България на жена и нещо се пада мъж без нещо.

Тревожната новина е, че децата са под 1 млн. Ако приемем, че само част от тях ще останат в България, върху тях ще падне тежестта да издържат пенсионери, безработни и социално слаби.

# 197
Раждаемостта в последните 20 години се увеличавала. Казаха го по новините на бтв, ако не се лъжа. Май беше бтв. Но въпреки това населението намалявало.

# 198
Раждаемостта се е увеличила, но населението намалява, защото хората още се изселват. На 50 хиляди родени, 100 хиляди имигрират.

# 199
  • Между гори и планини
Много от възрастните хора умират, да не забравяме и по време на пандемия - млади, стари...
Иначе почти всички мои приятелки имат средно аритметично по 1,5 ~2 деца.
Членувам и в групи на българи които след години в чужбина се решават и се връщат, вярвайте ми много са! Аз имам надежда за България.

# 200
Тия дето се връщат , с деца ли са?
Колко големи деца?

Трайно установени, с деца в училищна възраст, мнооого се съмнявам как се връщат.

# 201
  • Между гори и планини
Връщат се, много! И с деца които са в училищна възраст има много!
Може много да те съмнява, но мога да ти дам и линк към едната фб група да четеш. А знам за поне още 2 групи, може да има и още.

# 202
7000+ мнения, нито едно в полезен раздел, както е с други [уважавани от нас] мъже

Самотник. Дори не е планктон, офисен.

Егати, какъв спад в котировката понасям! По цял ден вар нося, тухли нося, цимент и арматура също, семейство изнесох на гърба си, после по цяла нощ се трепя интелектуално в помощ и съвет на бгмамата, и тя такъв шут да ми тегли!
Ще взема да се обеся от мъка! Обаче през кръста, щото през врата почвам да се задушавам...
Ето, разкрих ви тайната лична информация - на един строеж изкарвам брутен вътрешен продукт, като за мен и още 10-ина офисни куфари и чанти. Били те лачени или не толкова. Това, ако не съм зает от скелето да подсвирквам по преминаващи бгмами.
Шегувам се, разбира се. Обектите ми са на север, жива бгмама не се мярка в 2-3000 км радиус. Затова съм хвърлил всичката си подкрепа върху вас, виртуалните.

# 203
Не бе, Bowerick искаше да каже да не ни мисли никой (с тревога), че тези, които работим, сме грохнали от умора и с изплезен език. Stuck Out Tongue Winking Eye И то си е така, тук сме повече по интелектуалния труд, никоя не е споделила, че работата й е да копае. Така че чак толкова изтощени, колкото ни съжаляват домакините, не сме. Smirk

# 204
  • По света и у нас
Ти в Мон Реал ли си?

# 205
  • София
Една жена и носена на ръце да е, ако смисълът на това е да е издържана, пак е хубаво да си има професия и поприще, най-малкото за свое самочувствие и самоуважение. Цял живот домакински задължения и хубавеене ми звучи много скучно и оглупяващо. Ако мъжът може сам да се грижи за семейството - чудесно, тогава ще подбира работодател и няма да слугува на лоша работна атмосфера. Ако е носена на ръце, ще може да отдели не 2-3 години за майчинство, а седем примерно, или десет, което е лукс. Имам си едно списание, което скоро пак ще заработи, защото изчистихме проблемите, то е за професионалисти. Много ме вдъхновяват реализирани дами, обичам да пиша за такива.

# 206
Съгласна с последното мнение, но ако 10 т не работиш, после какво ще работиш? В магазин за един лев? Трябва да имаш някакви умения и знания най-вече, но след толкова години ще се чувстваш тотално неадекватно в работна среда. Една от първите ми работи беше в кол център и всички бяхме на 20, бяха взели и една дама на 45, защото знаеше езика, понеже беше чужденка живееща тук от над 20г, и на нея това й беше първа работа. Сърдеше се за всичко и не беше свикнала въобще някой да й казва какво да прави, да работи и да общува. Но е лукс да можеш да избираш работа, да търсиш добри условия, не пари.

# 207
  • Между гори и планини
Не знам как това дали една жена е носена на ръце означава, че не работи. И защо се смята,  че дори да е така, домакините са затъпели жени които само готвят и чистят. Вероятно има и такива, но ако са интелигентни, ще влагат времето си в пътувания, книги и самоусъвършенстване.
Аз не работя почти 20 години на заплата, но това не означава, че само стоя и клатя крака. Намерила съм си начин за мои доходи и в главата ми има и други идеи и планове. Работя за себе си, когато искам и колкото искам, от вкъщи и умението да съм домакиня и да нося топлина и уют ми носи финанси 😊

# 208
  • София
Така си е. Аз, ако сега започвах семеен живот със сигурен, издържащ ме мъж, щях да завърша един интериорен дизайн и да си работя на частно като ми е кеф.
Или нещо по-арт. Писателка, художничка...

# 209
  • Out of the Mix
Рокса, ама нали знаеш, че не малко усилия се полагат да вържеш, задържиш такъв мъж...не всяка е готова на това. Нещата не опират само до "влюбени-загубени". Някои изкарват късмет, но при масата не е така.
Постиля се преди това, а после се гледа с "добре дошло" и надграждаш вече "ударно" с години, ако.

Общи условия

Активация на акаунт