Носят ли ви на ръце? :)

• 15 504
  • 442
  •   1
Отговори
# 300
Жената нищо не "предлага", тя отразява мъжа. Каквото той дава, това получава. Ако дава грижа и любов, получава от същото по много и тн.

# 301
Тя може да иска всичко от мъжа,но само не и да я направи щастлива,защото е крайно нахално и абсурдно. Ако тя не може сама да ощастливи живота си,никой друг не може да го направи.

# 302
Како Сийке - може пък този мъж, които ще ме издържа да не иска домакиня бре, може да иска да съм на пиедестал да не мърдам и той да ме обгрижва и такива има, а може иска да съм извратена с него, да съм Фин Домка например. Може да не харесва жената да е сервилна. Отде знаеш къде ще му излезе фетиша.

Е, да де, да де... Толкова ли е сложно да кажеш, че срещу това, което искаш, предлагаш... каквото там предлагаш. Дори да е див, разкрепостен секс. Никак не е малко.

# 303
  • По света и у нас
Не знам какво имаш предвид див разкрепостен секс, в днешно време това понятие е доста изкривено.
За едни това не е малко, а за други е нищо…
Може да си извратена не на сексуално ниво, може психически да му действаш на човека и той това да харесва.

# 304
  • Somewhere far away
Цитат
зависи колко си висока.
Щом ти казват, че си слаба, си сигурно 168-172 см.

Айде пак ме сложиха в рамки и стереотипи.
Не, представи си не съм висока  168-172 см.  Grinning Joy
И представи си , колкото и да ти е чудно, се чувствам по -добре в кожата си като съм 55 кг,  отколкото в периодите , когато съм била  по -малко.

# 305
Наистина е пълна глупост, това с килограмите.
А,мускулна маса?, а, мазнини?...две 50 килограмови , дори на една височина, могат да изглеждат коренно различно!
Според мен, след романтичната възраст до 23-25години, всяка връзка се нуждае от склонни на компромиси хора.

# 306
Мен не ме носят, предпочитам педикюрът  ми да краси  мъжките рамене😋

# 307
Страшно е.
Носенето го разбирам като да ме вземат за вечеря, да изберем виното, да поговорим за парфюми и ... хубави неща после.

# 308
  • София
Напротив- пазар е.
Търсене и предлагане.
Хората, както и всичко останало имат стойност. И мъже и жени.
Не случайно имаме термин "предложение за брак".
Отделно бракът Е договор.
Отношенията са форма на приемане и отдаване на ресурс в относителна равностойност, в противен случай са токсични, уродливи и неудовлетворителни.
Въпросът е какъв е ресурсът, който се отдава. Не е задължително да е материален, даже тук мога роман да напиша за нематериалните ресурси, които са обикновено тежко подценявани, а и в днешно време бих казала, че са  дефицитни, за сметка на материалните, които са видими и обичайно са обект на дискусия от околния свят.

И за да отговоря по темата, за мен казват, че съм жена, носена на ръце, в онзи античен смисъл на метафората.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 09:23 от Azzy

# 309
  • Out of the Mix
Хайде, да говорим за нематериалните ресурси, аз съм за, почвай с ферманите, нямам против. Hands Plus1

Въпрос: В съвременната реалност има ли любов без материалност, и ако да при какви "условия"? Thinking

# 310
  • София
Опасявам се, че, особено в бг-мама когато пиша на подобна тематика, имам усещането, че ще ме изпратят в Белене за превъзпитание.

Ако въпросът за материалността е към мен, аз никак не вярвам нито в бедността, нито в липсата на материалност в този живот. Точно обратното.

# 311
Парите сами по себе си не са важни. Важни са  спокойствието и сигурността и свободата, които имането на достатъчно пари, ти дава. Живеем в материален свят. Това е положението.

# 312
  • София
Аз Примадона я разбрах. Това, което предлага, се вижда в процеса на опознаване, както и дали другия предлага това, което тя търси. Този процес е взаимен. Да изтипоса някакъв списък свежда работата до евтина обява, а нея - до стока.

Всъщност, ще ме извинява Ревоукър, но ще го използвам за пример Sweat Smile Колко пъти той е писал пространствени постове какъв е и какво предлага (даже усещам, че и сега го сърби да пусне един Laughing), за което тук му се подиграват и го набеждават, че е лъжец и хвалипръцко. Та освен, че разбирам принципната й позиция на Прима, постъпва и умно да не се обяснява с неща, които после ще се използват срещу нея Wink

# 313
За друго му се подиграват, а не че в контекста на обсъждане на нещо си е писал по темата.

# 314
Аз Примадона я разбрах. Това, което предлага, се вижда в процеса на опознаване, както и дали другия предлага това, което тя търси. Този процес е взаимен. Да изтипоса някакъв списък свежда работата до евтина обява, а нея - до стока.
Ама ние я питахме тук и във връзка с това, което писа, че очаква от мъжа. Няма да се срещаме с нея, няма да се опознаваме.
Дискутираме, казал си А, питат те за Б. Учудвам се, че не се разбира.

Общи условия

Активация на акаунт