Носят ли ви на ръце? :)

• 15 507
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
  • Out of the Mix
Ревокър, ти като бездетник, само децата са ти фиксация, мъжете на 45+ не искат нови деца. Това не ти ли стана ясно вече.

Не те разбрах съвсем.
Констатираш, че аз искам, или не искам, или че не ща тепърва за сериозна връзка жена с деца, защото има разлика?

Иначе е така, много мъже 45+ вече имат, и не искат повече, или не им се е случило и не искат по дифолт, всичко има, зависи на какъв попаднеш, и как ви се развият нещата. Защото представи си, че пък както досега с никоя не е искал от теб заприиска и мега се влюбите, или го изключваш на 40-45+ ?
Ясно, че разсъдъкът (ако щеш вече и практичността) вече говори, не сме на 20, ама все пак. Wink

За да хванеш мечтания милионер трябва отдавна да ти е такава средата, да си бизнес дама, постоянно да си някъде, самата ти да се занимаваш с инициативи, и да имаш пари, бизнеси.

Тези, които са остарели заедно, сега не се сещам да цитирам примери, са се взели млади и изградили заедно всичко, жената го е "взела" гол, като пушка с "потенциала".

А 45-50+ типажът ти тип Мъск, виждаш как сменя жените и всяка му ражда.
Но предлагам да не коментираме милиардерите, няма да ги стигнем.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:04 от Revoker

# 151
  • По света и у нас
Къде написах, че гледам за милионер или за Елон Мъск…. Не ме мъчи моля ти се да ти обяснявам, като на първолаче.
Като смениш пола, родиш и тръгнеш, по срещи с 50 годишни ще разбереш за какво говоря.
Ако искаш шорткът, предлагам от моите платени курсове по светване. $ 70 на час по зум. Приемам Венмо и Пейпал.

# 152
Понеже жените до милионерите до една са бизнес дами, предварително натрупали капитал и средства
да, дааа...

# 153
  • София
За мен най-удачно е жената да поработи, да се подсигури, да прецени дали може наистина да разчита на мъжа до нея и тогава вече да си даде "почивка".

# 154
Какво значи  - да разчита.  Ами ако се гътне, или разболее и не може вече да я носи на ръце.  Да, да, ясно ми е, че трябва да е натрупал достатъчно кинти и имоти, та да и остави за нея и децата...  Значи трябва тоя носител хем да успява да издържа в охолство (четиричленно) семейство, хем и да оставя настрана  и да влага за черни дни и то доста. Ако има и предишни деца сметката става още по-сериозна... Затова и в такива теми след няколко страници почва да се говори за Безос и Мъск.

Но иначе приветствам точното таргетиране при търсене на партньор. Много е важно човек да знае точно какво иска.

# 155
  • София
Да разчита, че ще е до нея. Не да разчита да я издържа. Защото може и с нея нещо да се случи и той да си бие камшиците, оставяйки я болна, нуждаеща се и т.н., че и децата да остави при нея, защото са му в тежест.
Ако тя се е подсигурила, преди да спре да работи, няма да има нужда той да я провайдва, а ще продължат да са партньори.
Иначе, да. Разбира се, че и двамата трябва да предвидят при смърт или нещастие с единия как да са подсигурени другия партньор и децата. Не да останат на улицата.

# 156
  • София
Ако жената има достатъчно акъл и образование, ще монетизира и способностите си, и брака си.

# 157
Тук се описва някаква паралелна реалност, която ми е напълно непозната. Някакви жени си търсят мъже-провайдери, пък мъжете са о.к. да ги издържат... Малко на филм ми прилича.

# 158
Хич не е филм, има и такива, и не само ги издържат, ами им плащат и осигуровки към фирма и стаж да им върви. И не става дума за милионери, а за обикновени занаятчии.

# 159
Да са живи и здрави тези занаятчии.

# 160
Еха, стигнахме и до статуса Laughing
Честно казано, един мъж може да бъде много по-стабилен финансово, бидейки занаятчия,  в сравнение с кой да е IT/ случайно избрана прослойка/- не подценявам нито образованието, нито го слагам на кантар, просто факт.

Ако жената има достатъчно акъл и образование, ще монетизира и способностите си, и брака си.
Съгласна съм, но къде остава любовта?
Продължителните връзки/ не казвам връзките за цял живот, че е „гаранция-Франция“/ са на основа на любов.

Да разчита, че ще е до нея. Не да разчита да я издържа.
Heart

# 161
И на мен не ми се вярва някой мъж с акъла си да издържа и развлича една жена само защото има хубави очи, без да иска абсолютно нищо в замяна. Отделно, повечето мъже с много пари са и властни и искат да командват парада. И може да са много щедри, но купуват неща само ако и те ги харесват, примерно ако жената иска Мазерати, пък той харесва Бентли, ще ѝ купи Бентли, или в краен случай Мазерати ама каквото той хареса. Ако я харесва в червено с токчета, ще ѝ купува червени рокли и токчета и ще трябва тя да носи това, дори да предпочита друго.

# 162
Е, да, има много занаятчии, в последните години, дойдоха в София и изкарват добри пари по  фирми и строежи, дограми, климатици, плочки, а жените им не работят и гледат децата, често нямат и образование и професия. Повечето са етнически турци - страшно работливи хора - но има и от български произход. Всъщност това е много честа конфигурация на работещ мъж и неработеща жена, която гледа семейството.

Но подозирам, че авторката на темата има предвид друг стандарт.

# 163
Е, да, има много занаятчии, в последните години, дойдоха в София и изкарват добри пари по  фирми и строежи, дограми, климатици, плочки, а жените им не работят и гледат децата, често нямат и образование и професия. Повечето са етнически турци - страшно работливи хора - но има и от български произход. Всъщност това е много честа конфигурация на работещ мъж и неработеща жена, която гледа семейството.

Но подозирам, че авторката на темата има предвид друг стандарт.
Каква ограничена визия Laughing
В така лелеяната Западна Европа, най-добре живеещите не са единия процент богати/ тщх не можем да ги сравняваме с всичко/, или най-високо образованите СЕО-та, адвокати, доктори..., а именно собствениците на малък бизнес, с до 5 работни места- повечето, много работливи хора.

# 164
Точно тези, но те и извън София са така, и дават парите на жените си, те да преценят за какво и колко да се харчи.

Общи условия

Активация на акаунт