Носят ли ви на ръце? :)

• 15 477
  • 442
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ако някой поеме всичко вкъщи, включително "бутането" на леко мързеливите деца, аз ще ходя на работа и ще летя! Това наистина ще е носене на ръце.
Имаше един скеч на Ali Wong -
"Знаете ли колко успешна щях да бъда, ако имах съпруга?"

# 136
Е, щом нямаш проблем да издържаш финансово четирима, ти си добре, Рокси. Simple Smile

# 137
  • Out of the Mix
Дорис, аз не съм млада вече на 40 съм  и сама си правя всичко. Работата е била “мъжа” ми през годините, а мъжа ми ми беше за да ми направи деца. Такаче, сега ми се ще да си намеря един мъж, който да ме иска за него си и да ме отмъкне от работата ми, но и да е достатъчно зает да не ми се пречка.
Ти ако искаш бъди героиня, запретни ръкави с твоята прекрасна работа която не е от 9-5  и бачкай. Героиня вече си доказах, че мога да бъда в 30 така, и сега, в новата десетилетка ще си докажа, че мога да съм и мързелана с мъж който я издържа на 100%.

Квинтесенция. Simple Smile

Успех ти желая искрен, приятелски.

Но нека ти кажа защо много трудно би се получило това.

Типажът, когото желаеш масово не се хваща с жена 40+ с две деца.

Пояснявам защо - защото ти, гледайки на него, само като на банкомат, той ще гледа на тази, по която ще плаща само младост, сексапил и да му е на разположение 24/7, готова и свежа, разбирай жена 25-30, без никакви ангажименти, без деца, защото така и така само ще вади, а щом само ще вади, ерго money talks, разбирай 25 годишни. Wink

Изключвам дедик, защото такъв няма да ти върши работа, или не вярвам да искаш, освен ако не влезеш в схемата такъв за законен, па да си въртиш 30-40 годишни за креватното джудо само.

P.S. Релевантно ти го казвам (наборче), защото точно в момента последния месец имах срещи с 2 дами наборки, е така за сверяване на часовник. Никак не се виждам в такива конфигурации.
Готини, свежи, запазени дами 35-37-40 в момента са яко кът.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 18:07 от Revoker

# 138
  • София
Revoker е прав.
Има мъже, които плащат всичко. Но срещу това искат...симпатичен характер и неизползвана, работеща матка. Сори.

# 139
Има и льохмаци, които плащат и за ползвана матка и чужди деца.

# 140
  • По света и у нас
Те така казваха и преди да замина за америка - че там ще мия чинии, че нямало да работя по специалността, че нямало да ме признаят...
И за съпругът ми обясняваха, че щял да ме гледа докато отглеждам децата и че работата вкъщи не била работа а песен.
Така и Ревокър ми обяснява сега, че нямало да стане защото съм използвана матка на 40.
Имам доброто предчувствие, че грешиш Nerd

# 141
АААА ..и аз съм пас от равенство ,свобода, независимост  и тиквени медали...от няколко години съзнателно  забавям темпото и работя на  по-малко часове. Ако имам нужда си взимам свободен ден или дни.Годините ми не са малко и се отразява на енергията ми .Не ми се ще да стана кисела ама работна лелка.Мъжът ми бачка с пълна пара ,макар да е по-голям от мен с 6 години ,има енергия човека-работи здраво ,пазарува,не  хленчи,няма изисквания към готвене и поддържане на дома  ....хехе  да ми е жив и здрав ...
Не съм от тези дето се превъзнасят как припадат от работа ,чистене и готвене, мерсаж...гледам да имам време за спорт ,масаж ,кибик ...няма нужда от патетичен героизъм.

# 142
  • София
Не дават само мъжете, които очакват да ползват нечия матка. Моля ви.
Има толкова прекрасни и всеотдайни мъже, които наистина искат жената.
Желая един на Примадона от сърце.

# 143
  • София
Има, има...

# 144
  • Out of the Mix
Има всякакви.

Само да допълня, че до стигането да се ползва матката (това не съм го казвал аз, видно), минава технологично време на опознаване, реално години, и умен мъж не прави деца и семейство с всякаква жена, каква и да е на всяка цена.

# 145
  • По света и у нас
Лорън Санчез има 3 деца и е на 55 години, ще се омъжва за Джеф Безос. Безос тичка като влюбен тийн около нея, пък аз ще се притеснявам за намирането на мъж на около моята възраст, който има добър стандарт на живот, който не иска жена му да работи и който може да и смогне на харченето (което не е кой знае какво, междувпрочем).

Въпрос на време и желание е от моя страна.

Ревокър, ти като бездетник, само децата са ти фиксация, мъжете на 45+ не искат нови деца. Това не ти ли стана ясно вече.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 19:11 от PriMadonna

# 146
Да...от една възраст нагоре на никой не му дреме за деца ,даже обратното НЕ искаме нови деца ...

# 147
Значи ако мъжът иска да стои вкъщи и да се грижи за всички, докато жената само ходи на работа и осигурява финансите за цялото семейство, той ще е супер оферта! Може би тогава ще е "носене на ръце". Той поема по-тежката част, да домакинства, да е свеж и красив за нея и т. н. Sunglasses
Особено последното.

Като прочетох - и т.н., и аз веднаха си помислих за последното Simple Smile Simple Smile

# 148
Имах предвид свежестта и красотата. А не "т. н.". И изобщо засрами се. Grinning

# 149
А защо се разбира това мъжът да може да осигури семейството като равно на жената да е само домакиня, напротив това е възможност да живееш спокоен живот и да работиш работа не за пари, а защото ти харесва и въпреки че заплатата ти може да е много по-малка от неговата реално ще имате много повече възможнности като семейство благодарение на такъв мъж. И това не означава да си зависима от него относно стаж, всяка една стотинка за лични неща, не е нужно да ти дава кеш джобни, а да изкарва повече и влага в семейството и в теб. Според мен на такава жена мъжът би давал повече, а не на просякина, или меркант.

Общи условия

Активация на акаунт