🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 010
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 605
Мартина вчера на дивана, когато ги беше събрал Мартин, изглеждаше все едно копира Даниела - ярък цвят червило, изправена коса, елегантна визия.

Ама, късно се сети...Иначе й отива много, ако се придържа към тази визия си мисля, че няма да предизвика само плътски желания у мъжете.

# 1 606
Ако трябва да съм честна, триото АМ-Силвия-Мартина ми е далеч по-приятно от Косара-Люба-Бранимира.
С удоволствие бих предпочела вторите да бъдат изпидуркани немедлено, ама де тоз късмет...

И да, не разбрах кой е умрял, та Люба береше душа на дивана. То бива фасони ама нейното предОбри.

# 1 607
Пак на запис изгледах от вчера, много тъпо включване на Мартин спрямо Любомира - "Как си Любе, какво става, нещо май не ти е добре? Болнава ми изглеждаш?".
Защо рови и ръчка? Не стига, че на нея й е болно заради Виктор, ами сега си тръгнаха и приятелките й, той защо бърка в раната? За да направи кефа на Даниела. Айде, разчистихме терена на Данчето и сега тя е пълновластна господарка, която с ехидна усмивчица наблюдава остатъците от претендетките.

Според мен просто се интересуваше от това как се чувства и се опита да изгради някакъв мост, ного направи все едно Викторчо Joy А Любомира се държа като гнойна пъпка... хем трябва да я изстискаш, хем знаеш, че ще бъде неприятно и предпочиташ да го оставиш за някой друг път.

# 1 608
Мен пък ме изкефи Мартин как тънко я захапа Любка, като я пита да не е нещо болна. Абсолютно нарочно беше и беше насочено към потресаващата й демонстрация на дивана. Адски просташко е да се изпружиш така да лежиш като някоя лехуса в присъствието на останалите. Нула елементарно възпитание. В крайна сметка конкретно на теб този човек (Мартин) нищо лошо не ти е направил, а също така какво те засяга дали той ще си живее с Даниела или не. Твоят интерес нали е другаде. Изобщо, поведението на триото снощи (но най-вече на скандалджийката Любомира) към “младоженците” си беше доста просташко.
Ами те са си вкъщи момичетата, какво като лежат на дивана. А поведението им е такова, защото не харесват Даниела и сега още повече не харесват тя да си води мъжа точно при тях, който още от първата секунда започна да ги поднася, човърка, изследва и и провокира. Това в комбинация, че три от момичетата бяха "изпидуркани" наведнъж. Ситуацията в къщата им много ще се промени, Данито ще се чувства като царица там и никой няма да може дума да и каже.

# 1 609
Скрит текст:
Не разбирам, защо лепнахте етикета "булита" на АМ и Мартина? Колко да са "булита"? Навсякъде има "отворки" и по-нахални, които излизат на преден план. Не мисля, че на Росица те са й виновни, че ергените странят от нея. Както виждате, "получиха си заслуженото" по мнение на мнозинството пишещи.
 И, да, момичетата се сприятелиха някак, разбира се, че видяха, че "ергена" им показа явно и недвусмислено избора си, но като цяло си заформиха някаква компанийка (то какво да правиш като си заточен на другия край на света).
Ако ще гледаме кой имал законното право да е там, тъй като Силвия била с две деца, Ива пък си беше още омъжена и Мартин е ерген втора употреба. Само, че за на него всичко му е простено, той определя правилата, той разпределя пешки, мешки, царици, офицери и каквото му дойде като идея в кухата хралупа! След като отстрани "неговите" и се настани в къщата на момите (пак по незнайни закони), почва да тормози останалите, които не са от свитата на фаворитката. Досущ Льо Роа Солейл... Дотук беше със "забавното" и "душата на комуната".
Вече ще виждате истинското лице на Граф Мракула. Той ще се опита да попилее всяка, която не се кланя на него и на буля му. На булката-вампир определено й дойде дюшеш адреналина от изритването на противниците й и подгрява мъжО, че сега ще види каква отровна атмосфера е в къщата и как й завиждат и се пръскат от завист. Определено, "не-булитата" умираха от кеф да гледат Косара и Любомира да реват за приятелките си.
За мен са си чисто и просто махленки изгонените и другите три.

Не знам някой тук да е твърдял, че Силвия няма право да е там, защото е разведена или с деца. Тя, разбира се, няма да стигне до реалния проблем, а ще се вайка, че хората не разбират нейната бунтарска натура да си дири късмета в Шри Ланка.
Други са проблемите при нея и те са в характера й, не в обстоятелствата около нея. Но предвид обстоятелствата й, да, хората са възмутени от незрялото и крайно лаишко и лакейско поведение.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 14:47 от Linda*kiss

# 1 610
Мен пък ме изкефи Мартин как тънко я захапа Любка, като я пита да не е нещо болна. Абсолютно нарочно беше и беше насочено към потресаващата й демонстрация на дивана. Адски просташко е да се изпружиш така да лежиш като някоя лехуса в присъствието на останалите. Нула елементарно възпитание. В крайна сметка конкретно на теб този човек (Мартин) нищо лошо не ти е направил, а също така какво те засяга дали той ще си живее с Даниела или не. Твоят интерес нали е другаде. Изобщо, поведението на триото снощи (но най-вече на скандалджийката Любомира) към “младоженците” си беше доста просташко.
Съгласна. На зла круша зъл прът.
Такива като Мартин трябват на такива като Любомира и Бранимира - невъзпитани лигли.
Ергените че не ги видяха с американките как реагираха, после с Йоана и другите две. Много насериозно са се взели, трябва малко да се осеферат.

# 1 611
Синтия не беше ли права??? Не е ли Ферай като кученцето им? Какво толкова й се възмутихте?

Не се възмутихме.
Аз отбелязах само несъответствието и образа, който тя гради за себе си - на миловидна детска учителка.....и реалният й образ и същност, който показа.
Аз например не твърдя че съм незлобна...напротив - гадюха съм.
Тя обаче се напраЙ на чиста кат сълза пред Васко...пък после лъсна каква реално е.
Ми да не се прави....
Също като златотърсачките дето се правят на духовни алтруистки 😄👍

# 1 612
Ама и аз бавно загрявам. Чак сега ми светна защо беше толкова бурна реакцията на подофицершите, че Мартин и Даниела ще живеят с тях. И ми светна, като го свързах с това, че уж разтроени започнаха да броят кой с кого е. Явно се опасяват, че минус три от тях и с Мартин във вражеския лагер, везните ще се наклонят не в тяхна полза и ще се превърнат в малцинство!

# 1 613
  • Обран бостан ;)
И да, не разбрах кой е умрял, та Люба береше душа на дивана. То бива фасони ама нейното предОбри.

Умря надеждата, че Вико е само неин.
Едва ли и е за сефте, ама актриса - тя ако не изиграе "умиращия лебед" кой ?

# 1 614
При Любомира сигурно и инфото за 3-те целувки са я скапали, но все пак тя е била най-много пъти и най-дълго целувана, но тя най-вероятно не отчита този факт.
И най-платонично.
Ами Виторио дълго чака Брана да му върже.

Също много ми хареса, когато Брана, с липсващата си емоционална интелигентност, след като сервира на Любомира целувката, после пак влезна в жесток егоцентризъм "Чакай, чакай, значи той те е предупредил, че ще се целува с мен? Представяш ли си как се чувствам?" Grinning Grinning Grinning

И все пак черешката е "Видях, че на Любомира й стана много гадно за целувката на Клаудия с Виктор и реших, че СЕГА е моментът да й кажа и за моята" Grinning Да, Брана, за нас сеирджиите, точно това беше моментът.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 14:42 от Linda*kiss

# 1 615
  • София
Според мен Силвия от самото начало е влюбена безнадеждно в Мартин и го обожествява, но след като истината я поля като леден душ тя реши, че минава на план Б- най-добра приятелка.

И му се подмазва, и го величае, и си мечтае за него...

# 1 616
Въобще не мисля, че Силвия е била влюбена в Мартин. Жената си отиде на курорт и да си търси нова работа. Евентуално Мартин да е новият и шеф

# 1 617
Не знам кое беше тънкото зад заяждането на Мартин с Любомира. Той се заяжда, защото иска да покаже какъв мъж е, на пръво място, второ - на него наистина му е гадно, че не му обръщат внимание. Вие сериозно ли мислите, че човек, който 40 години си развява гащите из дискотеки и барове, който от зор влиза в трето предаване и винаги иска да е център на Вселената, изведнъж е открил любовта и ще се задоволи с това всички да мълчат и да го гледат криво? Докато само безмозъчното Ферари и Даниела му пригласят? Grinning Тоя човек живее за вниманието.

# 1 618
Ами те са си вкъщи момичетата, какво като лежат на дивана. А поведението им е такова, защото не харесват Даниела и сега още повече не харесват тя да си води мъжа точно при тях, който още от първата секунда започна да ги поднася, човърка, изследва и и провокира. Това в комбинация, че три от момичетата бяха "изпидуркани" наведнъж. Ситуацията в къщата им много ще се промени, Данито ще се чувства като царица там и никой няма да може дума да и каже.
Е, то това, че ще живеят в къщата при момичетата си е изцяло решение на продукцията и на никой от участниците не му е приятно от това, още по-малко пък на Даниела, която едвам ги диша. Но в крайна сметка точно това е целта на продукцията, да има нови интриги, че да ни е интересно на нас, зрителите. А това с лежането на дивана си беше чиста демонстрация на Любомира. Ок, разбирам че там са си един вид “вкъщи”, но за мен нейното си беше абсолютно нарочно да се покаже колко е наранена от това, че Мартин изгони приятелките й и си взе врагинята км за жена. Ми като й е толкова мъчно да отиде да си лежи на леглото. Аз така бих направила. А това нейното за мен си е чиста проява на много лошо възпитание.

# 1 619
Каквото и да си говорим, реакцията им беше детинска. Още малко очаквах Люба да тропне с краче и да изреве “Ама аз не искам да си играя с тяяях”.

Общи условия

Активация на акаунт