🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 231
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 330
На ергенките не им ли свършиха стековете с цигари? 😀 операторите все се чудят от къде да ги хванат, че да НЕ ги хванат докато пушат..

# 331
Миналата седмица не можах да гледам и много съм изпуснала. Има ли снимки на сестрата на Даниела? Не намирам никъде. 😒

# 332
Под последния общ пост на Мартин и Ергенът хейтят доста Ана Мария и Косара. Пък Мартин много ги защитава в коментарите,май почва да си показва,кои са му останали най близки след предаването

# 333
Тъкмо да помисля, че Виктор започва да се разчупва и леко да влиза в час и пак-ама защо си такава, какво ти се е случило? Бляк. Сега вече няма отърваване от него. Иначе, мисля, че беше искрен с Бранимира за това как се е почувствал след толкова пренебрегване от нейна страна и за целувката с Любомира.
Мартин и Даниела се държат все по-естествено и непринудено един с друг, дори и целувките им не изглеждат измъчени и така режисирани, както преди.
Васил и Адриана проведоха приятен разговор, на пръв поглед са хубава двойка, но тя е много пренавита и не ми харесва с цялата си екзалтация, а той изобщо не ми изглежда привлечен от нея. Стилът и визията й няма да коментирам, че ше я убидя. Едната хубава коса виждам в нея и това е. Не е лоша и по бански.
Косара става все по-превтасала и ми напомня  на Неновица от Мамино детенце.
Ферай ми е като хиперактивно дете. И глупавичко. Но незлобиво.
Любомира има вид на вкисната манджа. Буквално.
На Мартина й личи, че е изморена, както самата тя каза, погледът й все повече се рее без емоция.
О, Роси си има нови приятелки, ха ха.
Клаудия ми е все по-непоносима и нелицеприятна, има налудничав поглед от време на време.
Анна Мария да скрие тези несполучливи балони, вместо да ги размахва в десет номера по-малки горнища.
Сори, лоша съм.

# 334
  • Вестерос
Почна да ми доскучава вече.
Круела и Мартин едно и също. Другите май да си ходят най-сетне, няма нужда от тях вече.

Виктор драпа пак с Барна, едно си баба знае, едно си бае.. а Клаудия го харесва наистина, той нея не.. ще е втората сигурна финалистка ей тъй да има. Почти Елена номер две ще е.

Яко тъпня с чалга партито...

Адриана е сладка, много красива беше и хубаво тяло. Но май Васил си лапна по Косарата и до там.

Харесва ми да се изказва Синтия.

# 335
  • София /Абсурдистан
Аз съм на мнението, че Мартин е манипулатор и далавераджия, така че няма да бъде използван от леля Данка. Стиснат е и е наясно, че  няма да издържа дълго паразит. Целта му е секс и никакво набутване и  непременно ще си получи обратно разходите в натура. Друг е въпросът, че това не са негови разходи, а на продукцията. Отсега ми е ясно, когато са се върнали в София и са опитали връзка, но вече за негова сметка, каква катастрофа се е получила Joy Според мен прецаканата е Данка.
Която и да се хване с него ще е прецакана, тъй като той не е мъж само за една жена Simple Smile

# 336
Аз съм на мнението, че Мартин е манипулатор и далавераджия, така че няма да бъде използван от леля Данка. Стиснат е и е наясно, че  няма да издържа дълго паразит. Целта му е секс и никакво набутване и  непременно ще си получи обратно разходите в натура. Друг е въпросът, че това не са негови разходи, а на продукцията. Отсега ми е ясно, когато са се върнали в София и са опитали връзка, но вече за негова сметка, каква катастрофа се е получила Joy Според мен прецаканата е Данка.
Която и да се хване с него ще е прецакана, тъй като той не е мъж само за една жена Simple Smile
Стига сте му вдигали акциите на Мартин. Какво значи мъж за много жени? Да не е Ален Делон? За мен си е баш за една жена, но тази, която не го иска... Смачкано му е самочувствието на Мартин от жена и Анна Мария беше права, има комплекси там. Показва ги още повече с пресиления непукизъм.

# 337
  • София /Абсурдистан
Значи, че е женкар и има пари, което го прави като магнит за златотърсачките. И се вижда, че му е слаб ангелът доста.

# 338
Не сте писали много, явно пак е било сама-сама. 💀 Сложили са  целувката на ЮТ. Нищо не сме изтървали. Той човека е притеснен да не го ошамарят, та си пита де… Отговори ли си били на въпросите…няма такава т*потия. 😂
Това, че филърите се спихват от жегата са пълни глупости. Значи тези от топлите страни ходят да се бодат през две седмици….😂 същия караконджул  си е Данка, да ни съ притиснява.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 04:32 от Labubu8

# 339
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, аз хванах края. Изтървах целувкатааа 😢
Не ти и трябва да я виждаш, беше супер стерилна, като току-що извадена от автоклав. Grinning
Не виждам да може да се случи нещо между тях. От различни галактики са двамата. Тя в прав текст му каза, че за нея разговорите им са "тегави". Само това би трябвало да е достатъчно, за да го накара да се откаже да си блъска главата в точно тази стена.
Бранимира вижда и отчита, че Виктор е добро момче, но нищо повече от това - не я вълнува, не я пали, разговорите им са й безинтересни, нямат никакви допирни точки. А и тя не изглежда като някой, който би си дал зор за каквото и да било. Супер индиферентна ми се струва, като човек без никакви интереси, живец и любопитство към заобикалящата го среда. Като някаква бабка е - отегчена до смърт от всичко и без желание за живот.

И за мен Мартин е лапнал доста, не може да изиграе така добре подобни емоции, все пак не е Робърт де Ниро.
За Даниела искрено се съмнявам, че е увлечена, тя само на думи го докарва, емоция не виждам.

# 340
Интересно беше когато Ферай каза, че ако Васко нищо не направел, издръжката ѝ ?!минавала към Мартин, явно  по роднинско-приятелска линия покрай Даниела. Майтап, че да си кажем какво наистина търсим...
Васил и Адриана бяха все пак в по-смислен разговор от...Ох, горещо е днес...на мен ми е горещо от теб...дано Васил се ориентира към нея, тя ако само си намали пренавитостта, ще е добре.
Виктор пък накрая се оказа с най-пламенни кандидатки, а уж най-смотан го водехме.
Клаудия няма шанс...погледът му когато Мартин му говореше за писмото беше, ох и тази ли сега пък..
Бранимира е интересен образ. Дано я видим доволна докрая...Все пак ми е симпатична, защото е доста автентична, разглезена, крива, доста опака, но пък вярна на себе си.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 06:06 от friends

# 341
Team Бранимира съм. Много повече я харесвам пред Любомира,за която вече разбрахме,че е в групичката на интригантките и е злобна.Дава ми вайба на мърлява и невъзпитана.
На нейно място никога нямаше да вляза в ролята на "утешителна награда" ,само защото Предпочитаната (Брани) не  иска Виктор. Унизително си е,но явно за нея това не е проблем. Важното е да я дават по телевизора, треторязрядната актриса,за която никой не е чувал.

Целувката им ми хареса,но имам усещането,че беше очаквана и по сценарии. Не знам,не ми изглеждаше никак притеснена тя,нито ентусиазирана.. На емоционално ниво има дефицити и разбрахме,че е интровертна и не говори много. Може да има и нещо дребно в спектъра,знам ли..

Адриана - С Васко много си отиват като двойка и разговорите им вървят по-добре от тези на Косара,което не е никаква изненада с оглед ограниченият речников капацитет на последната.
Това,което не ми харесва у Ади е това,че говори сякаш наизустено.Не са мисли,които сега й идват.
Научила си репликите,какво да каже,какво да не каже пред един мъж и рецитира.
Досадна ми е много на моменти.
Иначе - абсолютна сладурка. Тя и Ивет за мен са най-красивите (и естествени) там!

Даниела и Мартин - напълно излишни са в предаването.
Тъй като гледам на запис,тяхните разговори/срещи вече ги превъртам и не са ми интересни.

# 342
Аз такъв екземпляр като Бранимира в живота си не съм срещала! Толкова крив, вкиснат, безразличен, отегчен човек просто не познавам.
Изобщо не мога да я сравнявам с никоя там, за да избера нея или другата. Тази е достигнала космически висоти и срещу нея да тичат, няма да я стигнат.
И аз съм мрънкало и глезена, и много хора, и неща ме дразнят, но нейното е виртуозно просто! 😆

# 343
Нищо интересно не намирам в Бранимира. Темерутче с протекции. Някъде писаха, че май тя била Туджаровица. Това и да го видя няма да го повярвам.
Васко с Адриана имаха що годе нормален разговор, особено на фона на кринджа с Косара. Васко вече бил объркан. Дано няма други срещи с Косара.
Целувката на Б и В супер нагласена. Явно по сценарий се изискваше. Знаеха, че ще трябва. И за двамата си беше тегаво.
Даниела и Мартин трябва да получат Оскар. Така убедително го играят влюбени. В интерес на истината Даниела показва добри умения за флирт и знае как да се държи с мъж. Не и пречат и камерите особено. Симпатични са ми с Мартин.
Чудя се на Клаудия. Какво толкова си падна по Виктор. Нали се познават отвън, учат в НБУ. Би трябвало да е наясно.
Любомира все по-противна. Косара също.
Очаквам Мартиниките да си ходят. Даниела май си ги поръча.

# 344
Ама като се потиш и ти се стича гримът, и ти е дошъл цикъла едновременно, пък ти се подули краката в обувките не е лесно да си усмихната. Малко емпатия, само нея ѝ се случват тези неща 🤣

Общи условия

Активация на акаунт