🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 213
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Вчера за първи път превъртях 80% от епизода. То чалга, подмятане на пари (барманът ми е тотално мазен и неприятен тип, още едно недорасляче на почивка), гъзове… в един от старите епизоди ми се видя и че ги снимат как пушат. Няколко пъти му давах шанс понеже съм гледала всичко до тук, ама и велик финал няма да ми компенсира разочарованието! Пак добре, че тук има толкова силни и забавни коментари, но с предаването приключих.

# 391
Всяка една от участничките се заявява като мечтаната партньорка.
Клаудия изобщо няма нужда от такъв като Виктор. Прекалено самостоятелна е в мисленето си. Тя има нужда от артистичен мъж, който да я допълва в авантюристични преживявания. Виктор е прекалено старомоден за нея. И какво, да го вкара в пътя, а той да точи лиги по някоя емоцоинална инвалидка?

# 392
Имаше откъс на Мартин да целува Даниела в съблекалнята-с очила и се виждат как очите му са отворени зад очилата, не знам колко е лапнал по нея. Не ми се видя нормален този начин.

# 393
  • Обран бостан ;)
Според мен Клаудия ще си пасне с Васил, но няма как да стане в предаването.

# 394
Чакам скандала между Любка и Бранка - как ще се сдърпат, взела съм слънчоглед за довечера и ще гледам сеир.
Каране зарад Виксъна, брааат....
То ясно че и скандалът ще е нагласен и по сценарий, ама Се пак...

а, и някой мек лаф на Козара ще се ослушвам да чуя, че да се поразсея и аз от тва тегаво шоО....мчи.

# 395
  • Обран бостан ;)
Чакам скандала между Любка и Бранка - как ще се сдърпат, взела съм слънчоглед за довечера и ще гледам сеир.

# 396
Мисля, че най-сгрешилата с влизането си участничка е Бранимира. От вчерашния им разговор, който изглеждаше неразбираем, аз разбрах следното: тя му задаваше въпроси за бъдещето, за живота, както се изрази, искаше да знае как ще бъде извън играта, т.е. тя има по-сериозно отношение към нещата, отколкото той. И това не е за първи път - още в началото тя му каза, че единият ден да възхвалява очите й, а в другия - да се лензи с друго момиче, не го разбира. Аз мисля, че тя е едно дете, което има нужда от истинска, дори малко захаросана любов, в която няма да дели никого с друга, като очаква идеализирано да бъде приета ''такава, каквото е''. Няма лошо, на 21 г. човек все още не е прегазен от отношения с грешни гора и малко идеализъм е доста вдъхновяващ. Този идеализъм да се влюби, а да не може, явно бая я вкисва, още повече, че Виктор въобще не е чак толкова сериозният тип, който изглежда. Та в нейната глава може би и тази каша се върти, като оставим и дисонаса с това, че й сваляше звезди на единия ден, а на другия се залюби с Любомира. Това е шоуто именно, никой не е вътре, за да се ожени, та затова мисля, че Бранимира се е объркала.

# 397

Всички бихме се радвали на скубане на коси, но очаквам да е пълна боза.

# 398

АмЕ..Брана най-много да си свали шапката...друго усилие и действие от нея надали ще видим, свръх сили ще й е...
Онуй пък със скрибуцащият глас като застържи....малииии...

# 399
Всяка една от участничките се заявява като мечтаната партньорка.
Клаудия изобщо няма нужда от такъв като Виктор. Прекалено самостоятелна е в мисленето си. Тя има нужда от артистичен мъж, който да я допълва в авантюристични преживявания. Виктор е прекалено старомоден за нея. И какво, да го вкара в пътя, а той да точи лиги по някоя емоцоинална инвалидка?
Аз мисля, че и двамата - Клаудия и Виктор - са моногамни. Искат сериозна връзка, в която да има привличане, тръпка, романтика, известна лудост като в хубав филм. Достатъчно пораснали, но и непораснали. Просто Ергена не е баш хубав филм. Цялото обкръжение и сценарни ситуации пречат да се превърне в такова нещо. Освен това ми прищраква в последно време като гледам поведението на Бранка, че извън шоуто е имало нещо повече макар и за вечер между нея и Виктор. Изобщо престанах да вярвам, че се погледнали и видиш ли Виктор не забравил тоз поглед през масата в някаква си хижа. Ако е така - само говори хубаво за самият Виктор. Но Бранка с тези подмятания - закъснява ми 10 дни - май говори за съвсем друго нещо косвено. Дали е бременна или не - нямам представа. Понякога едно момиче на нейната възраст си въобразява че е, и започва да подпухва несъзнателно да симулира бременност или състояние предизвикано от уж случаен секс. Постоянната и сърдитост е като вменяване на вина към Виктор за нещо случило се навън. Ако е по принцип такава пък това говори за необработени травми от отношения в семейството или повтарящи се модели в предишни връзки.

# 400
От вчерашния епизод ми хареса само фигурата на Даниела. И дупето й е хубаво, добре изваяна е, макар че е с корекции не се е направила на карикатура. Освен в лицето...

# 401
  • here and now
Всяка ще казва "Вземи го ти" Mr. Green

# 402
За Даца - Радой Ралин го е казал - в краката лъснат, в главата - блъснат.

# 403
  • ВАРНА
Странно ми е присъствието на Синтия.Не е канена на нито една индивидуална среща,а само на групова  и то в началото,но получава рози и продължава напред.Да не е и тя нечий човек?

# 404
Не мисля, че в нечий човек. Просто не дразни и минава между капките.

Общи условия

Активация на акаунт