🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 604
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 90
Бранка на среща с Витко.

# 91
На мен не ми пречи са си живее както намери за добре .
Мен пък ме дразни схващането да се учи нещо колкото да имаш диплома и да кажеш, че имаш висше.

Ако учиш колкото да имаш диплома е все едно да не учиш. А не ме дразни тя как живее, но да не го налага на аудиторията като нещо нормално. Иначе такива като нея с лопата да ги ринеш. Ако имате дъщеря едва ли ше я учите да чака мъж с пари и да не учи, защото мъжа ще я издържа.

# 92
Адриянче, каква е тая рокля, бе душа...

# 93
  • ВАРНА
На Бранимира още не и е дошло явно, съдейки по бялата рибарска мрежа.

# 94
Охх, най-накрая среща без Косара!!!
Ферай че, ма кака, защо ти требен Вася да те изведе?
Ми, скъсай синджира, хулиганската прескочи стените на затвора!

# 95
Той щял да загуби надежда вече....ама Вики, то ние отдавна нямаме надежда, душко, само ти още чакаш някакво чудо. 😃😃😃

# 96
обидно й било на Росица да я канят на групова среща?
WTF?

# 97
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми се затвърждава мнението, че Бранимира ще се остави Виктор да я целуне. Първоначално предположих, че ще е Клаудия, но предния път я дадоха в промото как мрънка, че ергенът й обръщал повече внимание на Мартина и АМ, отколкото на нея, така че явно няма да е тя целунатата. Иначе нямаше да мрънка толкова, защото щеше да си е получила свидетелството за интерес от негова страна.
А и целувка с Бранимира се връзва с написаното, че две приятелки ще се изправят една срещу друга в конкуренция.

# 98
На мен слушането ми е мъка. С всеки изминал ден тоя джиалект се засилва Tired Face Джалйе валйе (дали вали) е положението Tired Face

# 99
Някой не можа ли да обясни на Бранка, че с шнорхел не се гмурка човек, а плува на повърхността. Индианска работа.

# 100
И аз мисля, че Бранимира ще е целунатата, но да видим.

# 101
Ох, ни моа. Виктор щял да почне да губи надежда. Сладък, ти до сега мислеше, че ще се получи ли?! 😂

# 102
Марто пак ше скъса синджира.. Simple Smile Simple Smile

# 103
  • Stockholm
Какъв е този катарзис у Бранка? Веч е бяла и добра. Да не ѝ е дошло  или е имало разговор с продукцията Joy

# 104
😬 кринджжжжж

Общи условия

Активация на акаунт