🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 319
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 225
Бранимира изобщо не хареса целувката с Виктор, изглеждаше доста разочарована.
Поне не го нашамари😆

# 226
Марто пророчески сън е имал. 😅

# 227
Бранимира изобщо не хареса целувката с Виктор, изглеждаше доста разочарована.
Поне не го нашамари😆
То в тия жеги сигурно не 'и е до бой Grinning

# 228
Аха, ето кое е шушнато на някого, та е сътворил оная статия, дето Данка го зарязвала Марто... Клюкини! Знаех си.

# 229
От Коачела връзката се накъсва...ма аз пак не разбрах Брана как я мисли тая раЛта....

# 230
Козара се сдуха..хаха...очаквали реакция от нея....ма коя си ти бе????Joy
На Косара Васил й е някакво забавление и начин да натрие носовете на другите, че е избрал нея. Докато слушаше Адриана си пролича голямото й самочувствие и раздразнението й, че някой може да поставя под съмнение красотата и неповторимостта й.
Виктор е такъв глупак! Бранимира дори не позволява да я докосне, отдръпва се, резервирана е. Какви надежди, радости, какви 5 лв.?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 00:57 от Карла_Карла

# 231
Даниела : "Много хубаво миришеш".
Мартин : "Хайде да пием"!
Е,не! Как ? Нали въобще не пиеше? Вода от пералня с разредител,май! Само това не пие чичо Марто!

# 232
Начи...хващам самолета от Коачела и се връщам да ошамаря Бранка...
Тъй да мразя уклончиви отговори...чеее....

# 233
тя му казва - по действията ми можеш да съдиш какъв ми е интереса към теб. той гледа умно и тръгва да я целува, мислейки че тя му казва - искам да действаш. и много ясно, че целувката бе изнасилена и Брана изобщо не хареса това.

# 234
  • София
Добре де, не познах за целувката, честно казано са ми сладки двамата. На фона на Клаудия и Любомира, някак си отиват..

Мартин или играе много добре или наистина си е харесал доста Даниела, нейното тяло обаче друго говори - там интерес към личността му и любов, привличане.. няма.

# 235
Е,не! Как ? Нали въобще не пиеше? Вода от пералня с разредител,май! Само това не пие чичо Марто!
Ще изхвърчиш от темата, ако продължаваш, като Елвира. Joy Марто не пие, повтарям Маро не пие! JoyJoy

# 236
Хич не вярвам,че Мартин е толкоз тъп! Чак като някакъв пубер да се влюби.Играят си игрички двамата с Даниела.

# 237
Данчето как не се сети да изпроси пръстен, за да не го зареже в Сф, не знам. Голяма аматьорка. Май не си е чела книгата.

# 238
Толкова е изкуствена Дана когато я прегръща все гледа я в камерата, я се оглежда нещо и все буза му поднася. Добре, че той е по-настоятелен иначе като Вико ще види целувка на високосна.Олива се и той с "чувствата", преиграва.

# 239
Ще изхвърчиш от темата, ако продължаваш, като Елвира. Joy Марто не пие, повтарям Маро не пие! JoyJoy
Да, де и аз това казвам! Вода от пералня с разредител- това не го близва изобщо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт