🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 314
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 255
Виктор ходи по тънък лед 🫣🤡
Не ходи, блъска се в него. И така няколко пъти.

# 256
Е то Емануела е доста по-голяма селянка.😬
Спор няма.
Емануела е секс символ. Честна дума, не знам дали може да пее, но съм сигурна, че има много олигофрени, които точат лиги по нея. Бат Марто явно се валидира покарй нея.

# 257
Виктор ходи по тънък лед 🫣🤡
От двата стола- на земята !Там ще се окаже ВикитУ накрая!

# 258
  • Пловдив
Естествено, че и семейните хора излизат по женски/мъжки 🤦🏽‍♀️ няма как ти да искаш, пък да имаш против партньорът ти да го прави 🤮 пфу, такива взаимоотношения тип пиявица направо ме изприщват.

# 259
Пее си жената , вади хитове . На мен ми е забавна , защото обичам панаир 🤡, но като държание Даниела е английската кралица пред нея .

# 260
Не може да пее.
И във Вип брадър ли беше, Биг ли беше, се видя.
Но това няма значение. Хейтърите ще кажат - "И Мадона не може да пее, това не е важно" Trollface

# 261
Смеха на Даниела ме кара да повръщам, защо е толкова изкуствена? Кой се смее така в реалния живот?

# 262
Английска кралицата, която постоянно забива тукати на възлюбения?
Която се киска и цвили, докато дъвче храна?
Която мята гюбеци?
Явно не съм добре запозната с етикета от английския кралския двор.

# 263
Естествено, че и семейните хора излизат по женски/мъжки 🤦🏽‍♀️ няма как ти да искаш, пък да имаш против партньорът ти да го прави 🤮 пфу, такива взаимоотношения тип пиявица направо ме изприщват.

Обаче не става въпрос за излизане, а за пътуване с приятелки. Това означава, да речем, седмица в Италия с приятелки. Ами...на мен не ми е ок и никога не съм го правила, защото мъжът ми ми е казал, че няма нищо против, ако и той може да си отиде сам с приятели за една седмица някъде. Помислих, помислих и реших...че по-добре не. Защо сама да си тъся белята с разните му там ергенски запои и пр.? Айде няма нужда. Та и Дани така, трябва да реши тази дилема. Това е вечният проблем с доверието и до каква степен можем да го имаме към партньора. Освен това, ако човек си обича партньора, няма да му се ходи без него, но с други хора по почивки. Дани ако обича Марти, няма да има нужда да ходи само с приятелки по почивки, същото е и обратното. На мен ми е тъпо без мъжа ми на почивка. Той е най-добрият ми приятел.

# 264
  • Пловдив
Ако някой реши да кръшка изобщо не му трябва да бие стотици километри. Може да го прави и в хотел, съседен на семейното жилище.

# 265
Супер дебелашки намеци от Даниела, рие с копита буквално да чисти конкуренцията.

# 266
Баща ѝ бил бохем на Данка. Rolling Eyes
На Марто родителите като видят що за бохеми са Данкиното фемили, ще има пак 'или ние, или тя', втора серия.

# 267
Ако някой реши да кръшка изобщо не му трябва да бие стотици километри. Може да го прави и в хотел, съседен на семейното жилище.

Може, но е по-трудно. Другото е "ела вълчо изяж ме" и после...ама аз бях пиян, ама това нищо не значи...Баналните вечни истории откакто светът съществува.

# 268
Хитрата лисана опипа почвата как стоят нещата с дъщерите. Голям дерт й е. Личи си, че ревнува, но измисли някакъв социално желателен отговор. А той...той си е шаран.

# 269
Данка как описа семейството си, хаха. Голяма лъжкиня.

Общи условия

Активация на акаунт