🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 132
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 555
Слушайте, говори Кралицата! ЖДНБ!

# 556
Много за хитри се взеха отбор Интригантки и Злобили бее 😄😄 Силвия, Силвия, Доносничката на Сезон 4, страхотен пример даваш на децата си 🤔

# 557
Васил ми е същински ChatGPT, вечно рецитиращ някакви клишета с цел да опише как трябва да мине дадена ситуация, но без той самият да чувства никакви емоции. Е, като изключим моментите, в които Косара го кара да изпъне панталона Grinning

# 558
Ферай как се забавлява хахаха чак е симпатично 😄

# 559
Смейте се на Даниела, но всичко, което каза, е вярно. Много умело бяха подбрани и съответните кадри - Мартина си пъчи силикона, а Ана Мария си го изцежда на главата на Мартин.

# 560
Росицо, ама и ти си егати портата.

Много добре даже стана, че им каза Роси да им лъснат пошлостите на злобарките.
Тъй, тъй, трябваше да информира тази добра душа двете кристално чисти души.

# 561
Мартина имала 2 мозъчни клетки и бомбастични млечни жлези, които тикала насам и натам... Използвала ги вместо мозък, вика Кралица Данка, която има 3 мозъчни клетки и по-малки бомби... Затова пък има повече зъби от онази селянка Марта.

# 562
  • Пловдив
Затвърди се интелигентността на Росица 🤦🏽‍♀️

# 563
Една Даниела ги направи луди десет хиени.. Ами явно е Кралицата на хиените 😏

# 564
Смейте се на Даниела, но всичко, което каза, е вярно. Много умело бяха подбрани и съответните кадри - Мартина си пъчи силикона, а Ана Мария си го изцежда на главата на Мартин.
я
Даа, тя щото само на естествения си чар разчита. Хубаво е наизустила полезни съвети, но само с помненето остава.

# 565
Добре ,вие какво очаквахте Роси да не ги информира ли и да си пази достойно тази важна информация за себе си? Все пак са на два лагера... и поне Даниела не си праща Ферай или Роси да разузнават.. Роси с коя да е приятелка? Поне Даниела и Ферай я третират човешки.. Косара пък си мисли, че Роси била подучена какво да отговри от Даниела... мале, тея момичета колко са във филма Close

# 566
Клюкарка до клюкарка,мило моя майно льо,злобил до злобила! Няма други там! Всички са от едно и също тесто!

# 567
-И дъ ни съ снимъш с мъжъ ми, само той можи дъ съ снимъ!

# 568
  • Stockholm
Данка някаква амбивалетност ли има? Колко пъти казваше, че не пие, а винаги е с чашата вино в ръка, критикува другите за силиконови гърди, а  нейните силиконови гърди са направо рамер XL, не носела бяло- нграби 10 бели ризи от Капалъ чарши. Манипулира ли или нещо не ѝ е в ред в главата?

# 569
Синтия е прекрасна! Само мисля, че тя е прекалено висока топка за тоя сухар и ходещ шаблон - Васил. Но Синти ми радва окото и ухото. Обрана, финна, с леко чувство за хумор игрива с мярка.

Общи условия

Активация на акаунт