🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 062
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 600
Егати досадата е срещата на Васил и Синтия 🙄 Двамата лектори и ЧР специалисти, "Къде се виждате след 5 години?"

# 601
  • ПАЗАРДЖИК
Синтия май ще ми стане любимка.

# 602
Синтия е мнгоо приятно момиче , Васил е голямо  дърво .
Даниела каквато и да е не ходи да разпитва като третокласничка .

# 603
Синтия се държи много добре. Не се натиска, не флиртува агресивно, не задава лексиконни въпроси, не е пренавита и въпросите, които задава, всъщност са насочени към личността на другия. Това е опит за опознаване.

# 604
Васил гледа с празен, кравешки поглед. Винаги…

# 605
Ама Синтия му сипва с големия черпак от познанието си на Василчо... Той грузинска азбука не е виждал май и в прераждането се съмнява... Синтия му кръстоса очите на завалията!

# 606
Егати досадата е срещата на Васил и Синтия 🙄 Двамата лектори
Тихо! Нищо не разбираш. Close

# 607
Ако в една компания от мъже Виктор е най-забавният, имаме проблем. 🙄 “Скечовете” бяха гола вода.

Разпитът на Росица от Силвия беше жалка история. Ех, Силве, искаш да се харесаш на “готините” момичета и правиш каквото ти кажат - като лакей.

За Синтия бях казала, че ми изглежда умна. Е, не е - големи тъпотии изръси на срещата. Продавали хора. 🙄 НО все пак е къде-къде по-добре от Косара, Бранка и 90% от другите.

Играта на народна топка ми хареса. Хубаво е, че намериха начин да се позабавляват (пък макар и за малко), вместо само да клюкарят.

# 608
Кому хрумна този бутафорен подиум? Разкошна природа и като кръпка някакви драперии и смотани китки боднати на колчета.
Иначе, супер е Синтия. Няма Адрианината пренавитост и политкоректност, та викторината не дразни толкова.
Васко - поразговорил се пън.

# 609
  • София
Не съм фен на Росица, но защо се набеждава, че е клюкарка? Тя каза на Даниела нещо, което ѝ беше зададено директо като въпрос, не е предположение или измислица. Клюка е нещо съвсем друго... И естествено, че ще сподели, след като само Даниела и Ферай се държат нормално с нея.

# 610
Роси била клюкарка, ОК, а ние тук какви сме? Joy

# 611
Боже, боже.. Васко почти се разсмя.. Hug

# 612
Егати досадата е срещата на Васил и Синтия 🙄 Двамата лектори
Тихо! Нищо не разбираш. Close
👌😄😄😇

# 613
Боже, на тоя Виктор три живота ще му трябват, ако си дава време за всичко. Везна да беше, щеше по-лесно да взима решения 😆

# 614
Синтия осмисли цялото шоу! Браво момиче! Още от началото я харесах. Дано има много здраве и любов в живота. А и лицето говори, че ще стане добра актриса. Най - сетне един нормален разговор и ЖЕНА, която се държи и чувства като истинска Жена!

Общи условия

Активация на акаунт