🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 209
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Боже, на тоя Виктор три живота ще му трябват, ако си дава време за всичко. Везна да беше, щеше по-лесно да взима решения 😆
Именно.

Синтия осмисли цялото шоу! Браво момиче! Още от началото я харесах. Дано има много здраве и любов в живота. А и лицето говори, че ще стане добра актриса. Най - сетне един нормален разговор и ЖЕНА, която се държи и чувства като истинска Жена!

Много се радвам, че показаха повече от нея, имахме нужда от нещо смислено. Приятни са за гледане. Ади също ми е сладурка, но и Синтия. Косара.. може визуално да е интересна, но като характер и умствен багаж - не я показват в такава светлина.

Роси най-накрая малко да се отпусне, милата.

# 616
Роси била клюкарка, ОК, а ние тук какви сме? Joy
Критикарки. 😁

# 617
ГоУем контраст.

Синтия и Васил на среща в храм, ритуали, говорят си за деца.

Клаудия - удуши змията на Виктор под масата, а още не са сервирали храната дори.

# 618
Критикарки. 😁
Или губивремци сме.

# 619
Синтия е толкова симпатично момиче. Възпитано, умно, с поведение....Много ми хареса, жалко, че я даваха и дават толкова малко. Но, имам чувството, че Васил не я харесва. Може би като приятелка, но до там ? Не знам.

# 620
Синтия с тези идеи за детски градини се изкачи нагоре в класацията на Ерген Васил

# 621
Имам една комшйка,която казваше,че който не иска да се говори за него,да прави така,че хората да не говорят! Та така и ние- който не е искал да говорят за него, да не е влизал в ТВ предаване!

# 622
Точно Даниела да ми изнася проповеди за пошлост и вулгарност, айде благодаря ! Тя сигурно точно от стремеж към женственост се е направила на мумия. Ужасна лицемерка и манипулаторка.

# 623
Чакаме разказа на Синтиту пред строгите господарки.. Дано им го поднесе елегантно, че да не я извергнат от групата на готините 😏 Стискам й палци 🤞

# 624
  • Stockholm

Ние сме анализатори и като се вижда противници на фалша, клюките и интригите Blush

# 625
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много приятна, лежерна и абсолютно нормална среща със Синтия, чак Васил живна лекичко накрая.
Хубаво и приятно момиче, изглежда възпитана и умна. Жалко, че нямахме възможност да я поопознаем досега. Оказва се, че може и да говори, за разлика от Клюкара.

# 626
Боже, на тоя Виктор три живота ще му трябват, ако си дава време за всичко. Везна да беше, щеше по-лесно да взима решения 😆
Риба е, още по-зле 🤣 Една астроложка ме пита как съм взимала решения, че на "нас" рибите ни трябвали 28 дни, за да вземем решение... Тогава й се изсмях и й казах, че ми е много лесно - каквото усещам в момента за правилно - вземам решение и не го мисля повече. Сега като го гледам това рибе Виктор, разбирам защо никой не харесва мъжете от тази зодия - нерешителни, в женска енергия, меки... 🤣

# 627
Оф много плоско чуство за хумор, особено мусаката и 69.. ха ха ха. Тези 100% са се учили от Къци.

Силвия... просто дъно!
Този разговор в спалнята си изглеждаше толкова нагласено, с тези камери, явно се опитват малко да "раздвижат" играта. 😃

Време беше да видим и някой от статистките на кастинг за екранно време. Синтия. Хареса ми.

Даниела да не се прави на примерна освен всички улики които разкрихте тука и аз имам позната,която доста често ходи в столичното заведение и казва,че Даниела постоянно киснела там. Ама тя може би заради приятелката й. 😃 Та не на нас тея.. тя мъжката енергия ще дойде да ти чукне на вратата у къщи, докато четеш книжка и ще ти каже "Даниела - приемаш ли тази безлимитна кредитна карта от мен! Нямам търпение да харчиш всичко що има за да си щастлива, очаквам да ме валидираш като мъж и може вече да започваш да ме обливаш с твоята женска енергия! "

# 628
В ИГ Роси коментира случката със Силвия и как един вид всички скачали на Даниела, защото е меркантилна, а си затваряли очите за това колко са долни другите.

# 629
  • Пловдив
Не така за рибите, аз в предната тема писах, че сигурно е най-смотаната риба.

Общи условия

Активация на акаунт