🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 984
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 630
Клюкарка си е Росито, то един разговор няма от началото на сезона, в който да не обсъжда някого, през другото време мълчи и се цупи за нещо. И не че другите не са, ама Роси трябва да схване, че като има голяма уста - трябва да може и да понесе като това, което говори, я блъсне в лицето.

# 631
Айде,Роси е следващата ,която ще подрежда гардероба на Кралицата.

# 632
Говореше се, че Туджаров е с някоя от таз годишните ергенки. Много бих се радвала това да е Синтия. Според мен биха си подхождали.

# 633
  • Out of the Mix
Горката Мартина...

Ще мине скоро на самопредлагане и тя.

Да взема да й звънна... ThinkingJoy

Клаудия е лудичка, ама покрай нея ще се отрака Вико, щото е джаста праста.

# 634
  • България
Много изискана музика за фон на недодяланата Клаудия, АМ и ходещия силикон.

# 635
Говореше се, че Туджаров е с някоя от таз годишните ергенки. Много бих се радвала това да е Синтия. Според мен биха си подхождали.
Туджаров харесва кифлички.

# 636
АМ към Мартина : Нещо е станало, личи си че е изнервен…

Изобщо не е така , а как им се иска на леля Силвия, Мартина, Косара и АМ… така се надяват горките, вече са жалки

# 637
  • here and now
Адриана ли подлсушваше на стълбите?

# 638
Най- накрая Мартина разбра, че трябва да си ходи, по- добре е късно отколкото никога, ако наистина си тръгне утре ще си запази някакво достоинство

# 639
Туджаров харесва кифлички.
Съгласна съм. Просто би ми се искало 😂

# 640
На Косара нещо почна да ѝ спихва самочувствието - през зъби говори вече за тези, с които Васил излиза.

# 641
Има чар в Клаудия, но тази огромна халка на хрущяла ѝ дава сериозен клош "вайб".

# 642
Забелязахте ли в единия кадър червилото на Клаудия е размазано, а в следващия не е? Целувка ли е имало?

# 643
Много зловещ поглед има Клаудия.Имам чувството,че след малко ще размаха ножа от масата.

# 644
Дана нищо не я интересува, нея я сърби кракът! Шъ ходи нейде усеща. А дано да излиза с джапанките от шООто с Оня, дето й липсва!
Мартино, ще си ходим ли, ма, или само шъ са правим?! Мила дума чакала...
Клодет и Виторио хептен несериозно и на майтап искат да се натискат.

Общи условия

Активация на акаунт