🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 946
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 690
Клаудия много харесва Виктор и ми харесва как го заявява пред него, но той започва с някакви глупави обяснения и бяга от темата за тях като двойка. Знае си вече коя му е в главата само разправя, че ще мисли.

# 691
Ферай ми причини рак на ушите току-що

# 692
Въпрос към дамити във форума: вашичье мъже карът льи ви дъ рабочиче?
Нье, пужилание си рабочя. Някой мьесец вадя и повичи от мъжъ ми. (от едната му работа, де 😆)

# 693
  • София
Ферай: Да плаща, да киха там... 😂😂😂
Вика, вика, вика, вика...

Ферай верно е като попивателна гъба и последователка на Даниела.

# 694
Ферай копае дъното! Сигурна съм,въпреки че и разбрах само половината от думите! Абе,тези мъже как им разбират на такива,когато им говорят? Или е важно да '"кихат там" само?

# 695
  • here and now
Въпрос към дамити във форума: вашичье мъже карът льи ви дъ рабочиче?
Нье, нье и общиествиена работа.  Ш'на убидьиш начи!!!

# 696
Много зловещ поглед има Клаудия.Имам чувството,че след малко ще размаха ножа от масата.
Да абсолютно, въобще не мога да я харесам. Има нещо в нея.. цветът на косата й, бритонът й..не знам, не знам .. не е лоша, но погледът й е точно на убиец..

Трябва да прехвърли тежестта на грима от устните (винаги е с тъмно, плътно и/или ярко червило, което не й приляга, защото има леко естествено болнав вид) върху очите - малко коректор, сенки или молив. И по-естествени цветове на червилото.

Но мисля, че е донякъде желан ефект (gothic street-ish).

Обаче при нея поведението е най-проблематично.

# 697
Виктор трябва ли да гони някоя тази седмица от неговите 3? Сериозната игра започва от всеки ерген с по 3 дами, а статистките ще ги изгонят навеждъж.

# 698
Отбор обсебените от Даниела и Росица, айде гледайте си хала лузърски 😄 Друга тема на разговор не чухме бее. Въпрос на време да се изядат помежду си

# 699
Ферай- той ВИКА аз ВИКАМ и той ВИКА АЛУУУУУ селооооо да ти кажа ли,каква,ще си след няколко месеца,я познай от първия път....

# 700
Радвам се, че така се развиха нещата. Злюбито не мога да я гледам, Брана не може да гледа него, а с Клаудия е някак си... получава им се.

# 701
Ферай: Да плаща, да киха там... 😂😂😂
Вика, вика, вика, вика...

Ферай верно е като попивателна гъба и последователка на Даниела.
Отличничка на курса, който води Данка😅

# 702
На най-големите интригантки които се държат лошо с Роси им било много мъчно за нея 🤔 Любомира и Анна-Мария са напаст, за Силвия вече се чудя тази жена има ли някакво достойнство да седи там като някаква мебел защото никой не се интересува от нея.

# 703
Хаха, червилото издаде какво е правила Клаудия.
По сценарий са го избрали толкова тъмно, да дразнят Бранка и Люби.

# 704
Много смешно ми стана сега давайки анонса за след рекламите.
Бранимира бе един път! Joy
Кво викааа - те са се целували ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт