🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 864
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 750
Мартин трепери, като че ли ще се жени. Ще обявява пред всички.
Аха. А Бранка май ще върне роза.

# 751
  • София
Ферай или си е тип Даниела или е решила да бъде нейна последователка и това ѝ изигра лоша шега, защото той го забеляза.
Клаудия ми се затвърди като тъпо и неприятно парче. За чий й беше нужно да демонстрира пред всички, че са се целували с Виктор? Сигурно си мисли, че натрива носове, подхилквайки се самодоволно и изглеждайки като котката, изяла канарчето, но това отново беше отчаяна постъпка. Или някакво главозамайване от постигнатите неочаквани резултати.
Не смятам, че се валидира по този начин пред момичетата. Grinning
Много подло. Аз нея не я имам за женствена - както ще се повторя, татусите ѝ са ужасни, отделно обиците никак нежно не ѝ седят - лудост може би си има, страст също, но женственост и нежност са далече от нея.
Доста бе доволна от действията си, но тя си ги просеше и си го поиска, затова явно и го получи.

Виктор се изпусна едва ли не, че е нацелувал Любомира, защото Бранимира му се е дърпала.

Бранимира си е права за себе си, че той ѝ говори някакви неща, а действията му говорят друго, предвид че тя заяви, че за нея действията са по-важни.

# 752
Много ме дразни Клаудия как му държи сметка все едно ѝ е мъж, а не някакъв момък, който познава от един месец. Не знам дали работи това при мъжете, но на мен ми е много досадно, изискващо и напрягащо поведението ѝ. Обсебваща е.
Луда граблива птица.
Обаче ми харесва дързостта й на фона на “силната” групичка клюкарки. Даде им отпор. Браво, че им натри носовете!

# 753
Прекалено е умна Синтия за Васил. А той - твърде скучен ( поне според мен) за нея. Вижда се, че има живец и искра в това момиче…Разликата между нея и Адриана е осезаема. Адриана е мега досадна, докато Синтия - лека и приятна. Жените трябва определено да внимават, когато мноооого отчаяно почнат да искат някой. Васил добре го играе тежкар, а всъщност е скучен тип.

# 754
Ферай завалийчето , мъчи се да имитира кака си , че чак предобрява и навлиза вече в една съвсем друга категория жени. Усещам , че чак на Даниела и е неудобно. Но си няма други дружки и му слуша глупостите. Много е тъпичко милото , малко е още има шанс да се оправи и развие

# 755
Любка май реши, че като му се натисна първа на Виктор и беше валидирана, вече са семейна двойка и й дължи някакво обяснение, а момичетата извинение. Брана пък е такова дъно, хукна да си признава в момента когато Клаудия се похвали, че да отклони агресията от себе си към нея.. Голям страх ги тресе всички от троицата Смийгъл, Козара и Анна-Мария, голямо подмазване, голямо угодничество на строгите господарки

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:20 от Catfish

# 756
От този епизод разбрах, че Виктор не е гей! Че даже имал и чувство за хумор! Взе да ми се издига в очите.
Голям фал с целувките с Клаудия, поне да я беше позабърсал малко. Съвсем загуби шанс пред Бранка. Късмет ще е, ако само му върне утре розата, без да го замлати с нея. И за какво беше тоя зор цяло предаване, за една целувка, да се похвали, че е отметнал и Бранка?!
Логика? Няма.

# 757
Клаудия ми се затвърди като тъпо и неприятно парче. За чий й беше нужно да демонстрира пред всички, че са се целували с Виктор? Сигурно си мисли, че натрива носове, подхилквайки се самодоволно и изглеждайки като котката, изяла канарчето, но това отново беше отчаяна постъпка. Или някакво главозамайване от постигнатите неочаквани резултати.
Не смятам, че се валидира по този начин пред момичетата. Grinning
Никак не е неприятно и тъпо. Нарича се отстраняване по естествен начин на конкуренцията. В правилното време. Не се е нахвърлила върху Виктор в началото - шоуто е вече в последната трета. Действа се, а не се чака ако искаш да другия да не остане неинформиран за чувствата ти. Защото Виктор можеше и да не и отвърне. До колкото видях той пръв и се нахвърли и и направи признания, които най - накрая звучаха убедително и ясно. Може и да го плаши Клауди - защото в нея явно бушуват големи страсти - но е видно че го привлича. Няма хъка мъка като при Бранка. Няма майчински нотки като със Любомира. Просто има привличане силно с Клаудия и това е основата двама души да бъдат заедно като гаджета. Дано, защото тук наистина може да се случи нещо хубаво в любовен аспект. Много ми хареса, че Клаудия каза на останалите момичета, а не се сви и скри. Защото от какво да се срамува? Че харесва едно момче и то и отвърна? Картите на масата - това е. Няма време.

# 758
Външността на Васил на мен ми е топ, особено хубав ми се видя на вечерята със Синтия. Обраността му също ми допада. Адриана мъж с такъв вид не е помирисвала до сега и изглежда като хищник, дето се чуди как му се падна тоя късмет да се яви такава апетитна хапка, ама от лакомия, ще я изпусне да избяга.

# 759
Злобил искам да превърта и да си ходи. Наистина не мога да го гледам вече тоя Смийгъл. Не че Клаудия и Брана са ми симпатични, просто тази е много много надолу.

# 760
Клаудия имаше нужда и тя да се почувства на силни позиции, Досега го игра като резерва, от днеска променя нещата. Едва ли щеше да и се получи по-добре, тя всъщност нищо не издаде, хем каза, хем не каза. Ще разбърка малко картите в къщата. Може пък някои да откажат роза от обида, не вярвам по-скоро. На коктейла още Брана би трябвало да  потърсят сметка на Ергена и да му се разсърди окончателно, а Люба да му пожелае още по-голям успех и да си тръгне, както ни разправя.

Косара след нейната целувка к'во направи - захапа веднага слабите (Роси).

# 761
Да, Васил изглеждаше страхотно със Синтия.
За разлика от Виктор със неприятната Клаудия.

# 762
  • # супернатурална #
Гледам със закъснение. Роси никак не е глупава. А АМ и Силвия са тоолкова гадни! Мартина поне има някакво достойнство. Тия са злобарки 6 А.

# 763
  • София
Ферай нещо обърква категориите. Такива приказки може и да вървят пред стар богат чичко, но не и пред млад мъж като Васил. Може ли такова плиткоумно същество да е. Изглежда ми наистина да ги мисли тези неща, а не да играе роля.

Аз смятам от разни кратки епизоди в нета, че Мартина е надменно и злобно същество, а това, че се прави на добричка е маска.

# 764
Злюба нали беше много намахана, сега “хлъц”.

Общи условия

Активация на акаунт