🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 897
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Клаудия току що падна.. рязко долу, за какво го направи? Да се беше пооправила, да не личи, това си е между тях, тя достояние го направи. Грозно.
На най-големите интригантки които се държат лошо с Роси им било много мъчно за нея 🤔 Любомира и Анна-Мария са напаст, за Силвия вече се чудя тази жена има ли някакво достойнство да седи там като някаква мебел защото никой не се интересува от нея.
Няма достойнство, тя си го е ударила на живот, предвид през какво е преминала, грам не знае къде се намира, според мен.

# 706
Много страдалици тая вечер. Липсва ми мъжкараната Барбара да разхвърли малко тия нежни дами.
В тоя сезон няма госпожица с толкова мъжка енергия.

# 707
Много ме дразни Клаудия как му държи сметка все едно ѝ е мъж, а не някакъв момък, който познава от един месец. Не знам дали работи това при мъжете, но на мен ми е много досадно, изискващо и напрягащо поведението ѝ. Обсебваща е.
Луда граблива птица.

# 708
Синтия и Клаудия изглеждат много красиви днес на срещите. Това за мен е женска енергия, естествена красота леко подчертана, ефирни изчистени рокли и силуети. Даниела има попадения, но е далеч от класика и най-вече класата, за която говори.
Клас казваш , да оправи мъжа под масата😁

Аз тоалетите коментирах само, не ръцете къде шават Animal See No Evil

# 709
  • here and now
Много страдалици тая вечер. Липсва ми мъжкараната Барбара да разхвърли малко тия нежни дами.
Е АМ с големите бомби?... Ама я примързява да се занимава...

# 710
Ми то и мъже с мъжка енергия няма в тоя сезон.

# 711
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не харесвам Клаудия. Много отчаяно и нийди се държи винаги с Виктор - настъпателна, груба, доста агресивна, като цяло кофти и неуравновесено поведение, никаква класа и изисканост няма. Имам чувството, че ако нямаше камери, щеше да го насили направо. Държи се все едно досега е била вързана на въже. Rolling Eyes
Виктор пък се пази, пази от целувки като някой девственик, и накрая в 3 епизода нацелува и 3-те си кандидатки. Какво му стана, какво се промени? Само още главоболия, размисли и чудене... Joy

Разговорът между Ферай и Даниела дали картата за фитнес била подарък или грижа и как мъжът се осмелява да я кара да работи, направи ми уби половината мозъчни клетки. Баси кухите и празни същества са това!

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:16 от Reinа

# 712
  • Stockholm
Въпрос към дамити във форума: вашичье мъже карът льи ви дъ рабочиче?

Карат на да ни рабочим, ама ний ни ги слушами.

# 713
Гледам със засъснение.
За нещата, които мъжът не трябва да казва на една жена, според мен:
1. Мама прави еди как си.
2. Успокой се малко.
3. Забележка за апетит/външен вид.
Защото и ти не си перфектен, и не си бременен, и не кърмиш, ама наподобяваш плондир. 😎 затова да не казва, тези неща. Че и за мамата имам какво да кажа. 😂
П. С. За щастие, моят мъж само точка 2 ми е казвал! 😂😂 за негово щастие! 🤣

# 714
Ето сега е момента Клауди да изгони другите две. т.е да ги накара да напуснат сами. Да хваща шанса смело. А на нея дързост не и липсва. Най - накрая в тоз сезон някаква страст и категоричност. Ами това е - днешния епизод ми открои двете ми фаворитки: Синтия и Клаудия. Няма силиконови цомби, няма оскъдни дрехи - но има флирт и женственост. При едната по финяшка, при другата по луда... но женственост!

# 715
Вика Ферай, че мъжът трябва да издържа жената, той вика “ама защо?”, тя вика “щото така е редно”, той пак вика “ама времената се смениха”, тя вика “моите принципи не се сменят”, той вика “а ти какво даваш?”, тя вика “любов и лоялност”, той вика “мислиш ли, че това стига?”, а тя вика “на истински мъж му стига”.

# 716
Клаудия може и да е избърсала червилото, но кожата и да е зачервена от брадата на Витя. Беше грешка да им показва така нагледно, че са се мляскали, ама… все тая. Той намляска всички.
Буба как преглътна Брана, като и каза, че иска да говори Joy

Силвия е най-жалката “мома” от всички сезони. Трудно човек може да падне по-ниско и да иска.

# 717
Да дадат на Ферай и Косара едно хубаво литературно четене и задача за останалите - преразказ. Ей тогава ще падне забава Smile

# 718
Виктор кат предния ерген, нацелувай ги всички и после беж при мама..
Клаудия няма да се учудя ако се окаже "той" а не "тя"
Синтия , скучна работа, на ниво разговори е окей, на другите нива не я виждам
Отбор Любки и Анна Марии супер злобни, а се имат за нещо повече

# 719
  • here and now
Вика Ферай, че мъжът трябва да издържа жената, той вика “ама защо?”, тя вика “щото така е редно”, той пак вика “ама времената се смениха”, тя вика “моите принципи не се сменят”, той вика “а ти какво даваш?”, тя вика “любов и лоялност”, той вика “мислиш ли, че това стига?”, а тя вика “на истински мъж му стига”.
Ахам. Ще речеш че са глухи и двамата и викат ли викат...

Общи условия

Активация на акаунт