🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 933
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 645
"Отказваш ли? Може да ти е за последно!" Брррр, тръпки ме побиха Joy

# 646
какво се случи под масата, нищо не разбрах

# 647
Мартина едва не заплака, докато се самонавиваше на синхрона, какво трябва да направи.
И въпреки че се чувства унижена, пак допусна  милиметър надежда, че може и да получи една мила дума, което да обърне играта.
Тя наистина е хлътнала и емоцията я подчинява до степен да бъде жалка и  щастлива от дума.
Когато думи и действия се разминават, верните сигнали са в действията.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:08 от проксима

# 648
  • София
Бе Даниела не ми е симпатична, ама компания "злобарки" съвсем ми опротивя...

Че то ако Роси е клюкарка, че обсъжда другите в 5-те процента ефирно време, което ѝ дават, то противниковият отбор трябва да е някакво ПРО на клюкарките, защото не виждам нищо различно от тях - само Даниела им е в устата и от време на време някоя друга от двете останали, за разнообразие.

# 649
Синтия ме кефи от самото начало, но ергените са бастуни, ням как да я оценят.

Мартина още се чуди трябва ли да седи вътре. Не, Мартенце, трябваше отдавна да си излязла. И ти, и другите двете клакьорки.

И Виктор не знае кво иска.

# 650
  • България
Виктор се показа като мъж малко от малко днес.
Целувката му се получи по-добре от вчерашната. До края на сезона ще се отрака да целува жени пред камери дори да не иска.

# 651
  • here and now
И Клаудия я валидираха...

# 652
Синтия и Клаудия изглеждат много красиви днес на срещите. Това за мен е женска енергия, естествена красота леко подчертана, ефирни изчистени рокли и силуети. Даниела има попадения, но е далеч от класика и най-вече класата, за която говори.

# 653
  • София
Виктор мина бат Мартин, ама .. тя така си го изпроси, че как да откаже човекът. Та явно и аз познах, просто се случи един епизод напред.

# 654
Много зловещ поглед има Клаудия.Имам чувството,че след малко ще размаха ножа от масата.
Да абсолютно, въобще не мога да я харесам. Има нещо в нея.. цветът на косата й, бритонът й..не знам, не знам .. не е лоша, но погледът й е точно на убиец..

# 655
Мартина била влюбена? Ама молА ви се. 😂

# 656
Виктор вече започна от съжаление да ги целува, поне така изглежда… една след друга

# 657
На мен от подкастите ми се стори, че Туджаров най-много си пада по Ивет. Имаха някакъв флирт там.

# 658
Виктор стана по-добър от учителя. По-напред е с една обиколка.

# 659
Виктор се отприщи бе. Брана като разбере, ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт