🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 988
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 660
Боже, на тоя Виктор три живота ще му трябват, ако си дава време за всичко. Везна да беше, щеше по-лесно да взима решения 😆
Риба е, още по-зле 🤣 Една астроложка ме пита как съм взимала решения, че на "нас" рибите ни трябвали 28 дни, за да вземем решение... Тогава й се изсмях и й казах, че ми е много лесно - каквото усещам в момента за правилно - вземам решение и не го мисля повече. Сега като го гледам това рибе Виктор, разбирам защо никой не харесва мъжете от тази зодия - нерешителни, в женска енергия, меки... 🤣
Не е така. Имам 4 риби около мен. Толкова са различни... Но никой от тримата мъже не е в женска енергия, напротив.

# 661
  • София
Оп... тази целувка най му се получи на Виктор. И като цяло в предаването.

Синтия ми е прикрита злобарка.

# 662
Виктор,  серийният целувач на сезона! Не пробира въобще! Важно е отсрещният човек да носи рокля и да има...пулс! Joy

# 663
Ех най - сетне Виктор да се целува с желание. Клаудия с този леко хашлашки начин на общуване ми допада. И не чистят червило слава богу!  Отново си потвърждавам - един за друг са. Дано!

# 664
Синтия с тези идеи за детски градини се изкачи нагоре в класацията на Ерген Васил
Оо не, като чуя жена изрично да иска да е детска учителка и сие, и веднага червена лампа - че е скрито командореща, пасивно-агресивна, мързелива в интелектуално отношение, скучна, непонасяща критика и егоцентрик.

Иначе Синтия като цяло беше готина на срещата им. Но в един момент пак забиха в идеалистични картинки.

# 665
Говореше се, че Туджаров е с някоя от таз годишните ергенки. Много бих се радвала това да е Синтия. Според мен биха си подхождали.
Моля ти се! Дано не! Не похабявай хубавото момиче.

# 666
Ако трябваше аз да си избирам среща, бих взела тази на Васил и Синтия - посещение на забележителност и после вечеря сред природата, само този подиум ми наруши личната естетика. Иначе всичко беше супер нормално, направо съм изненадана, че за първи път не се чувствам неловко, наблюдавайки среща между ерген и спътницата му. Васил и Синтия си казаха за една среща повече отколкото Васил и Косара за цялото това време... И все пак на срещите му с Косара погледът му беше съвсем друг и за мен той  наистина си падна по нея много, а колкото до нея - тя просто иска да бъде първа, да бъде различна, да бъде специална...независимо за кой ерген точно. Тази година за разлика от всички останали сезони, в които момичетата се влюбваха в ергените и страдаха накрая, смятам че ергените са по-влюбени и ще бъдат по-наранени.

# 667
Вико много се отрака, но му свършиха момичетата за целуване. С’я к’о пра’им? Ще краде АМ от Мартин? Или за да не ядосва батковците като пипа чуждо, ще нацелува Налъм и бармана?

# 668
На ред е бармана Joy

# 669
# 670
Отива ли му този цвят? Grinning добре е

# 671
Милият Виктор, завря го в женската му енергия! Чак свенлив ми се вижда.
Офф, Клаудия направо му диктува какво очаква, а той се съгласява послушно.

# 672
лелеее, колко е размазана устата й  Joy

# 673
Много ме дразни Клаудия как му държи сметка все едно ѝ е мъж, а не някакъв момък, който познава от един месец. Не знам дали работи това при мъжете, но на мен ми е много досадно, изискващо и напрягащо поведението ѝ. Обсебваща е.

# 674
Офф това размазано червило така ме дразни и защо го слагат когато излизат на срещи?

Общи условия

Активация на акаунт