🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 864
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 765
Клаудия няма за какво и на кого да се извинява, според мен тя го харесва най-много от трите ..лошото е, че той не я харесва до същата степен и малко я баламосва.. само й разправя - 'имай малко търпение, прояви разбиране към мен, влез ми в положението' , говореше същите неща, когато момичетата му се преместиха в отбора на Васил.

# 766
  • Stockholm
Хора, от последния разговор между Аз Клавдия и Синтия, ми се стори, че се загатва за нещо като секс. При това тя се държеше, сякаш се е случило нещо по- сериозно от целувка. Подозирам, че утре Виктор ще дава блага ракия Joy
А Марто ще връчва самолетни билети.
Бат Васко остава с тежката задача да износи останалите женски енергии на плещите си. Марто, вече обвързан, ще има време да разваля кефа на другите и ще се сети за облога- целувка между Бат Васко и Косарчето.
Това са си мои предположения, не спойлери.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:31 от silsto

# 767
Само минавам да отбележа, че в темата за Живот на кантар се чудехме дали ще има втори сезон, но днес гледайки Ергена ми просветна, че момите стремглаво са се запътили към него. Joy Бая са се охранили, то дупета, то гушки, то коремчета. Луканка, нуй и още туй, онуй и ей ти нов сезон. Joy

Синтия ми хареса. Много приятна. Хубаво говори.
Виктор ги подкара по ергенски. Цунки по муцунки и айде следващата по ред на номерата. Ни съ блъскайти, ш'има за сички. Joy

Тъй, изказах се, сега отивам да ви чета.

# 768
Голяма драма, че Виктор целунал друга. До миналия сезон ергените буквално се плюнчеха с всяка пред очите на другите - в същото предаване са, все пак.

Но да, тъпо беше да не се поизчисти, преди да се прибере. Детински начин за поднасяне на информация.

# 769
Пия един Депресант и лягам , че утре рано рано...тогаз ме питайте искЪм ли да Одя или да се излИжава на Куачелата
И най важното , Виктор само за да се пофали ги нацалува, те зеха че се заревнуваха

# 770
  • София
Злюба нали беше много намахана, сега “хлъц”.
Не я виждам да откаже роза, хем е рязка, хем все повтаря, че все пак е в предаване и осъзнава, че нещата следва да са различни.

Прякорите, които им пускате дотук са топ, много се забавлявам с Вас, на моменти темата е по-интересна от самото предаване.

# 771
А ако бяха скочили всички останали злоби срещу нея, как ли щеше да е с настроението Любка?! Да я следят всички под лупа, включително и продукцията, да я нападат и хейтят, да я обсъждат нон стоп зад гърба и да й се присмиват, да я изолират и да остане сам сама и после да я изпратят при великата психоложка да прегръща възглавници, дали нямаше да се срине много повече от Росица и да обсъждаме тук защо има проблем със самочувствието?!

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:35 от Catfish

# 772
След тази серия, кой е за Психоложка ? Simple Smile

# 773
  • София
Никаква женственост не виждам аз в Клаудия… нито красота. Поведението и също ми е далеч от приемливо. Имам чувството че и тя самата не вижда такива качества в себе си, затова толкова агресивно се предлага. Ама може би не знае че единия секс не и гарантира продължение на историята.

# 774
Аййй, верно ли Есмералда шъ познай на крака си и с Мангау шъ отпрашват за Слънчака на меден месец?
Да не ме преметнете като Виктор трите си гадженца?

# 775
Знае. И хич не я бърка.
Просто действа като мъж и хищник. То Виктор с тая женственост какви други да привлече.
А и Клаудия рязко го предупреди, че няма смисъл от разказа му с продължение, какво щяло или не щяло да се случи.
Карпе дием е мотото на Клаудия.

# 776
А ако бяха скочили всички останали злоби срещу нея, как ли щеше да е с настроението Любка?! Да я следят всички под лупа, да я нападат и хейтят, да я обсъждат нон стоп зад гърба и да й се присмиват, да я изолират и да остане сам сама и после да я изпратят при великата психоложка да прегръща възглавници, дали нямаше да се срине много повече от Росица и да обсъждаме тук защо има проблем със самочувствието?!
Ако Любка нямаше приятелки там, аз я виждам минимум в тиха психоза. Малко да се запре с перченето и заядливостта. А Роси няма даже и подкрепата на ергените и пак се справи момичето.

# 777
  • ПАЗАРДЖИК
Моето мнение е, че целувката с Бранимира, начина по който се бърсаха след нея не промени ситуацията в положителна посока. Все така трудна и несговорчива е Бранимира. А с Клаудия, той сам каза- чувства се желан, това го привлича. Вече месец са там, защо да й се дърпа на Клаудия, като тя е толкова настоятелна? Няма време вече. За Любомира…за мен тя винаги е била резерва някак. Той с нея просто свикна да има по- голяма близост, постепенно, без да я иска толкова. И сега нещата могат да се разрешат от самосебе си. Бранимира обидена да си тръгне, Любомира също обидена. Само Клаудия знае в кое шоу е и няма проблем с някакви си целувки.

# 778
  • Варна
Бранката най - много отива на Виктор. Много ми е симпатична. Мартина с Мартин и Васята със Синтия.
Яд ме хваща за Александра. Там има потенциал...
Клаудия какво направи под масата?

# 779
  • София
Косара мега зле по прашки. Нали имаше някви мрежи, да ги нахлузва, не си прави услуга в черния бански.

Личи си, че сценарият е изсмукан от пръстите.

И Ферай е на манивела горката.

Общи условия

Активация на акаунт